Боледуване на децата ни - тема 38

• 48 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Бързо оздравяване на всички болни  bouquet
Малката преди малко си миеше зъбите и ми се видя да се белее нещо долу отзад - излезнал е млечен зъб ,а никой не се клати още.
Утре дано нашият зъболекар има час да видим какво ще правим.

# 91
Лисе няма какво да правите. Млечните зъби ще си паднат. Няма смисъл да се теглят и вадят. Природата си знае работата.

# 92
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Палитра,дано е само етап от вируса това.
Лисе,и аз мисля като Хоуп,че ще си падне зъбчето.
Яни,ооф,все едно нас описваш.Педи изписва сироп най-напред,давам 20-30 лева,не му действа,отиваме и изписва друго и така докато налучка правилното лечение.Днеска като погледнах на вратата на хладилника се уплаших направо,че съм станала като аптека.
Мраве,според мен кажи на баща и какво капеш и да я наблюдава и той.Не знам след АБ капки дали ще излезе нещо на МБ.
Аз утре го пускам на ДГ и се моля да изкара по дълго здрав,че аз пак да започвам да си търся работа,че без пари не се стои.

# 93
Благодаря ви , аз само ще я заведа да видим той какво ще каже.

# 94
  • София
Лисе, ние сме с 21 млечни (вместо с 20) и зъболекарят каза да не правим нищо. При вас какъв е казусът всъщност?

Най-малкият се тръшна снощи с адската хрема и тази нощ не му беше от най-леките. По едно време му пръснахме назик кидс, за да се поукроти. Големият остава вкъщи засега.

# 95
 ant G, ако нямате някакви проблемни симптоми, дори и да не е напълно унищожена бактерията, не е проблем да си почакате за секрета.

малката лисичка, на нас най-първото ни постоянно зъбче беше по същия начин. Млечното още далеч от падане, а постоянното пробило зад него. Зъболекарят извади млечното, за да се намести постоянното и то наистина се намести, въпреки че в началото изглеждаше доста по-назад от редицата.

# 96
Аш ,казусът е ,както при Утро ,излезнало е първо постоянно зъбче ,отдолу ,но зад млечните зъби ,които не се клатят все още.И е доста назад.

# 97
  • София
Разбирам. Благодаря за разяснението.  Hug

# 98
Разбирам. Благодаря за разяснението.  Hug
Hug
Аз снощи го видях и се изплаших малко,сега чакам зъболекаря ни да се събуди като го засека във фб и нападам  Mr. Green

# 99
Така е,Дани.При нас обаче прегледа беше преди хремясването и тогава наистина му нямаше нищо и не съм се и надявала да изпише нещо съществено.Ама сега...сутрин накашля сухо пак,но се чуват и храчки,като говори пак се усущат на гърлото,няма и апетит.Ще видим кога ще го водя пак!Сигурно утре!Притеснява ме да не се е зачервило гърлото и тая кашлица искам да махнем,но му трябва и нещо за носа.
Лисе,сестра ми навремето е имала период с два реда зъби и май са извадили млечните.Другите се наместили след това.Всичко ще е наред!

# 100
Яни ,благодаря.
И аз четох ,че така действат.Ще видим днес живот и здраве.

# 101
  • София
Бързо оздравяване на всички болни.
Днес за пръв път в детската градина видях, че сестрата проверява децата за зачервено гърло. Зарадвах се  Laughing. Дали обаче го правят всеки ден и дали връщат децата със зачервено гърло, не знам.
При нас положенето все още е сополиво, но има сополи примерно 2 пъти на ден, през нощта няма, на сутринта носа е сух. Няма задна хрема, кашлица така и не се появи.
Вие при задна хрема само капки за нос ли слагате, давате ли и някакви сиропчета? Аз лично никога не съм ползвала само капки. Винаги с някакъв сироп ги комбинирам, + противоалергично ако педиатъра изпише.

# 102
При хрема и кашлица често ползвам Геломиртол - перлички с етерични масла, които като се изпаряват спомагат за разводняване на секретите в гърлото и носа.

# 103
Минахме набързо през педиатъра тая сутрин. Продължаваме си с Назик за носа. Сироп изписа Ердомед и ще включим и противоалергичен.
Цяла нощ не кашля, ама сутринта се събуди в 6:30 с 2 реда сополи и кашлица ooooh! От кашляне чак повърна ooooh!

# 104
.
Вие при задна хрема само капки за нос ли слагате, давате ли и някакви сиропчета? Аз лично никога не съм ползвала само капки. Винаги с някакъв сироп ги комбинирам, + противоалергично ако педиатъра изпише.

Само капки за нос слагам. Сиропи-не. Веднъж само демефан сироп, за подтискане на сополивата кашлица, докато излекуваме сополите.

Общи условия

Активация на акаунт