Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 4 част

• 76 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Балчик
Изглежда добре, да си го ползва със здраве.

# 136
  • София
Ако попаднете на изгодна месомелачна приставка, която да става за Kenwood KMC560 моля да сигнализирате,  аз не ям месо, но мъжа ми е решил да си мели кайма..

# 137
  • Бургас
https://www.amazon.fr/kenwood-KMC050-Chef-Titane-Satin%C3%A9/dp/ … ;keywords=kenwood изгоден шеф титаниум - 312 евро до българия.
Месомелачка имаше в немския склад с 20% намаление

# 138
  • София
Дали е това: https://www.amazon.de/Kenwood-Fleischwolf-KAX950ME-Ersatzteile-K … keywords=kenwood? Как да разбера дали става за моята машина + дали това е изгодна цена? Пусто ми се вижда скъпо Simple Smile

Като гледам има самостоятелна машина Kenwood за мелене на месо, която е 1600 вата и е малко по-скъпа от тази приставка. Не ми трябва още един уред вкъщи, но ми се струва нелогично една приставка да струва почти колкото отделен уред..

# 139
  • Балчик
Не е тази месомелачката, и действително тази цена е скъпа. АТ 950 ти трябва.

# 140
  • София
Мерси, Джемма Simple Smile

това май не е толкова зле: https://www.amazon.co.uk/Kenwood-Mincer-Grinder-Attachment-AT950 … +%D0%90%D0%A2+950 - дали си заслужава?

# 141
Самата приставка си заслужава! Незаменима е,  където живея. За цена не мога да коментирам, ние си е купихме тук на стандартна цена, че дори по-висока, но няма как, не може са се внася от чужбина.

# 142
  • София
Самата приставка си заслужава! Незаменима е,  където живея. За цена не мога да коментирам, ние си е купихме тук на стандартна цена, че дори по-висока, но няма как, не може са се внася от чужбина.

Къде живееш? Как така не може да се внася Simple Smile

# 143
В момента живея в Киала Лумпур, столицата на Малайзия. Имат регулации във връзка с вноса, не може да се внася стока на стойност повече от 50-на долара без да се плащат такси и мито. А и много доставчици не шипват до тук, защото си имат представители.

# 144
  • София
В момента живея в Киала Лумпур, столицата на Малайзия. Имат регулации във връзка с вноса, не може да се внася стока на стойност повече от 50-на долара без да се плащат такси и мито. А и много доставчици не шипват до тук, защото си имат представители.

Ти си си написала къде си... ама кой да гледа Simple Smile (сега погледнах под аватара ти Simple Smile)

# 145
Момичета по един намален мултиуан залитам в амазон.ук. плс да ми кажете как стои гаранцията,ще имам ли,ако е до превозвач в ук,че иначе до бг доставката е 30лири...

# 146
  • Балчик
Нещо си объркала темата май. newsm78

# 147
ооо джемма не  Hug просто съм писала неразбираемо явно Simple Smile гледам един kenwood multione в amazon.co.uk. ето тук. и сякаш няма гаранция... много се надявам за съвет за гаранцията, как подхождате, май има спроед сайта на кенууд официалния 1г., но пробвали ли сте в БГ - важи ли? малко ми е притенснено уред за 400лв да го купувам без гаранция. а транспорът до БГ е 30 лири, затова държа до превозвач в uk. плс сподели и ти и други, ако знаят, тъй като пък ми харесва офертата и да не свърши Simple Smile

# 148
  • Балчик
Ако продавач е Амазон няма ороблем с гаранцията, но за други не знам как стои въпросът. Вртзката не се отваря ине мога да го видя.
Отначало помислих, че питашза мълтикукър, какво съм чела и аз, не знам. Simple Smile

# 149
ооо да мерси амазон е!!! това е: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UAOK4NE/ref=ox_sc_sfl_tit … id=A3P5ROKL5A1OLE.
чували ли сте отзиви за него или да споделите мнение, ако искаш/те Hug като гледам, май повечето сте на шеф серията, но аз не съм бих вложила толкова пари, това сега ми е наистина макс границата Simple Smile виждам, че може да се изцежда сок от спанак (не е от бавните, но може), че се мелят ядки, че бърка тесто, надребнява подправки, стърже, реже, кълца... нов модел е. струва ми се по-добър вариант от филипс и бош в тази ценова рамка, меко казано де, марката си е марка  Peace

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 23:13 от arino

Общи условия

Активация на акаунт