Нашите кухни - 63

• 137 290
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

Имах впредвид, че ако някой може да ми помогне с моя, ще бъда безкрайно благодарна.Честно казано, хич ме няма в тези работи Crazy а времето си върви.Аз още нямам идея как ще изглежда нашата кухня, а мъжа ми казва аз да реша всичко.С една дума, ако дам размери и скица на цялото помещение, дали някой от вас не иска да ми помогне? Praynig
П.П Този проект е уникален, точно такъв искам, но помещението ми е коренно различно. Wink

# 136
Как да ти помогнем, трябва информация - скица на помещението с размери/ може и на ръка да е направена/, къде е ВиК , какви уреди, какъв тип - някаква идея и т.н.

# 137
Здравейте,

искам да попитам как е решен въпроса с коша за боклук във вашите кухни? Иска ми се да сложим кош за вграждане на отваряема с панти врата, но не знам какъв и от къде.  Peace

# 138
  • Под Сините камъни
Здравейте,

искам да попитам как е решен въпроса с коша за боклук във вашите кухни? Иска ми се да сложим кош за вграждане на отваряема с панти врата, но не знам какъв и от къде.  Peace
При мен вратичката на шкафа дойде по малка е не можах да вградя кошче.Затова имам голям кош до мивката.Не ми мирише,изхвърля се през ден

# 139
Иска ми се да сложим кош за вграждане на отваряема с панти врата, но не знам какъв и от къде.  Peace
На мен тези са ми удобни:
"Кош за вграждане с телескопичен водач"
Скрит текст:
http://balkanyug.bg/bg/kuhnenski-mehanizmi/koshove/page/9

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 12:19 от Анонимен

# 140
Моят е в шкафа под мивката,най-обикновен кош и ми е удобно.

# 141
У нас пък кошчето вече два пъти ръждясва само след 6 месеца. На ватичката под мивката е, но няма влага, нито го почиствам с нещо абразивно. А долната страна на капака и двата пъти ръждясва по един и същ начин. Не мога да разбера от какво.

# 142
  • Раковски
Има и един тип който се монтира на вратата, но е пластмасов целия и няма да ръждяса.

# 143
  • Русе
И аз в крайна сметка сложих пластмасов, именно заради ръждата. При приятели е по същия начин, все ръждясват след доста кратко време.

# 144
  • In the shadows of my mind
В пространството може да няма вода и влагата да не е голяма, но пък ако изхвъляш по-"мокри" неща в него... дори да е увито в найлонен чувал/плик пак ще държи влажнотия в него и ще ръждясва.

# 145
  • Варна
Здравейте, моля ви ако имате или сте ползвали мивка с тъмен цвят / дори черна/ да споделите дали сте доволни. Искам тъмен плот, още не съм го избрала но засега желанието ми е за подобна цветова комбинация
Скрит текст:

# 146
Има и един тип който се монтира на вратата, но е пластмасов целия и няма да ръждяса.
Може ли линк към този пластмасов модел?

# 147
  • Пловдив
Здравейте, моля ви ако имате или сте ползвали мивка с тъмен цвят / дори черна/ да споделите дали сте доволни. Искам тъмен плот, още не съм го избрала но засега желанието ми е за подобна цветова комбинация
Скрит текст:

у майка ми мивката е черна, мисля, че гранитена, но не матова и напръскана все едно със ситни точици, плота също е черен, гранит, не технически камък. От преди 15 години е. Невероятна е кухнята и не е мръднала просто, но самата кухня е италианска, единствено може би, което се предлагаше на онези години, лак, бяла..

Моята кухня е също лак бяла (някъде имаше снимки из форума), но с бял плот и гръб технически камък, мивката ми е сива, матова, гранитена или техногранит, не помня как се водеше точно, но не е хубава. На матовите мивки им се отлага котлен камък толкова много, дори да не мия в нея - имам миялна, дори самата нея да я мия с препарат 2-3 пъти седмично (всъщност ми я мият). Просто бих купила тъмна и като лакирана мивка, а не тази. Около нея също положението не е розово, на белия камък си личи мръсна ивица около мивката, където потъват неща, със силикон поне 1 път годишно трябва да се минава или с друго, не знам и аз.

И двете с майка ми имаме бая кухня, може би моята е 4 на 3 и половина, а на майка е разпръсната и около 8 метра предполагам, да не е и повече (но не навсякъде има гръб при нея, защото е до прозорец, а при мен 14 метра камък отиде, ужас просто)  Joy

# 148
  • София
Здравейте,
Предварително се извинявам, но имам няколко спешни въпроса, чиито отговори не открих на първа страница  Embarassed а със сигурност са дискутирани, ако не в тази в предишните теми. Ако има някой по-търпелив, който може да ми помогне, ще му бъда много благодарна.
1. Каква е стандартната височина на долните кухненски шкафове/работния плот?
2. На каква височина от котлоните се монтира абсорбаторът?
3. Колко трябва да му е дълга тръбата нагоре преди да излезе?

# 149
  • Раковски
1 - Минимум 820 мм без плота за да влезне съдомиялна за вграждане, инак с плота повечето се правят на 900 мм, но завиви и от височината ви.

2. Аспиратора стандартно се монтира на 600мм заради това, че гръбчетата идват на такъв размер, инак в книжката с инструкцийте си има указания размер който е от до.

3. Тръбата колкото по бързо излезне от стената толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт