Нашите кухни - 63

• 136 910
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
За мен лично или цветът трябва да е 1:1, или контраст. Също самата мивка да кореспондира като цвят със смесителя или близък аксесоар.
Пример:

За моделът не мога да кажа нищо.

# 241
Тази мивка е страхотна.На коя фирма е?

# 242
  • на североизток
Pilka, може ли повече инфо за техническия камък. Откъде ще го купите, на каква цена, ако може и линк към фирмата.

А и някой друг ако предложи нещо по темата, ще съм благодарна bouquet

# 243
  • софия
Дойде ред на уредите. Имате ли впечатления от тези на Pyramis:
абсорбатор плот съдомиялна
Посочените са единствените техни, които отговарят на нашите изисквания - абсорбатор за пълно вграждане без изтегляне, 800m3/h; 2ка плот с 3 активни зони и съдомиялна 45 см.
Другият ми вариант е Eurolux.

# 244
Притеснява ме, че мивките на Eurolux нямат отцедник, а всичко се случва!
За Фат има много противоречиви мнения, едни са доволни, а други: "...изглежда доста захабена - покритието й се надраска, на места и цветът се промени...", "На две места има отлюспени парченца"...

Има ли голяма разлика между полимермрамор или граниксит? Тези, с положителните коментари може би имат от граниксит или пък са на ЕВролукс и Бланко.
Ако може някой притежател на Фат да сподели актуално мнение? Може ли да се поставя към тях вграден дозатор и функционален ли е той?

# 245
За Фат има много противоречиви мнения, едни са доволни, а други: "...изглежда доста захабена - покритието й се надраска, на места и цветът се промени...", "На две места има отлюспени парченца"...

Има ли голяма разлика между полимермрамор или граниксит? Тези, с положителните коментари може би имат от граниксит или пък са на ЕВролукс и Бланко.
Ако може някой притежател на Фат да сподели актуално мнение? Може ли да се поставя към тях вграден дозатор и функционален ли е той?

Мисля, че по назад в темата има коментари за въпросите, които те вълнуват. Шадоумен също е коментирал... Peace

# 246
  • до най-прекрасния мъж

Имам мивка на ФАТ вече 6 години и нито е захабена, нито си е променила цвета, а моята е от най-евтините. Единственият й проблем е, че се пукна отцедника, но аз съм си виновна за това - не знам с какъв акъл реших да сложа отгоре дъска и да чукам пържоли. Малко по-напред съм писала - няма никакви проблеми с покритието, нито е одрана, нито очукана, нито надраскана или захабена. Все пак това са естествени материали и трябва да се отнасяме с грижа и внимание към тях, за да са здрави дълго време.
За вграден дозатор нямам мнение, защото аз нямам такъв, но вероятно ще може. Самата мивка е предвидена да се монтира както като лява, така и като дясна - отдолу има посочени две места за разпробиване на отвори - в средата на двете дълги страни, според зависи на къде ще завъртиш отцедника. Вече не знам дали конфигурацията на шкафа ще позволи монтажа на дозатор.

# 247
Кухнята ни ще е с плот от технически камък. Искам мивката да е под плот и се чудя заслужава ли си да дадем повечко пари за кухненска мивка от SILGRANIT PuraDur на BLANCO ? Техническият камък ще е светъл. Как ще е по-добре - мивката да е в близък цвят до плота или контрастираща по-тъмна?
Моят плот е от бял технически камък, а мивката е на Бланко - Силгранит, бяла, под плота. Вече почти шест години ги ползвам, доволна съм и двете си заслужават високата цена.

# 248
  • София
Ние си поръчахме мивка от Санитек.Гледах ме ги на живо,добре изглеждат,само,че нямат голям избор на цветовете на гранитните мивки.
По-нагоре някой беше питал за фирма Лемез.Сегашната ни кухня е правена от тях преди 10 г.Единствената забележка ,че се отлепиха почти всичките кантове.

# 249
Ние си поръчахме мивка от Санитек.Гледах ме ги на живо,добре изглеждат,само,че нямат голям избор на цветовете на гранитните мивки.
По-нагоре някой беше питал за фирма Лемез.Сегашната ни кухня е правена от тях преди 10 г.Единствената забележка ,че се отлепиха почти всичките кантове.

Благодаря за мнението, вече бях загубила надежда, че някои ще отговори!  Grinning Твоята кухня пдч ли е? Защото аз съм се насочила към мдф вратички без кантове, но пък с корпус пдч, може би на него ще се разлепят... Това има ли начин да се оправи? Иначе е супер, че за толкова много време няма по-сериозни поражения... Повечето хора, които питам за фирми казват например, че са доволни, но става въпрос за наскоро направени кухни.. В какво състояние ще са след 10 години никой не може да каже...  Simple Smile

# 250
Кухнята ни ще е с плот от технически камък. Искам мивката да е под плот и се чудя заслужава ли си да дадем повечко пари за кухненска мивка от SILGRANIT PuraDur на BLANCO ? Техническият камък ще е светъл. Как ще е по-добре - мивката да е в близък цвят до плота или контрастираща по-тъмна?
Моят плот е от бял технически камък, а мивката е на Бланко - Силгранит, бяла, под плота. Вече почти шест години ги ползвам, доволна съм и двете си заслужават високата цена.

Дали би могла да снимаш, ако нямаш против разбира се, защото аз в момента точно за тази комбинация си блъскам главата. Светъл плот с тъмна мивка и обратно има снимки навсякъде, но така не виждам за тези марки, а може би просто не съм открила. Та затова, ако ти се занимава, пусни една снимка Simple Smile. Не е спешно  Peace
Ако ще е контрастен, за сив перлен мислех да е цвета на мивката. Другият  вариант е като при теб - бяло.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 14:03 от хлебарка

# 251
  • Някъде на път....
Здравейте, някой има ли впечатления от фирма Лемез за кухни?
Те продават плоскости принципно. Вече и кухни ли правят?  newsm78

Никой не сподели за мелничките, затова пак ще попитам: На коя марка да се насоча? Има ли значение? Гледам на Pyramis имат 2 вида, което е най-евтиният вариант, някой доволен/недоволен ?

Скрит текст:

Ние напоследък слагаме на клиентите мелници на Pyramis - http://www.pyramis.bg/inst/pyramis/gallery/BG/Brochure_PYRAMIS_SPRING_2016.swf - на стр. 8 долу в дясно е - цената е топ оф дъ топ  Wink - 214 лв.  Peace

# 252
  • Някъде на път....
Друго, което се сетих да питам е за кухните от MDF - по принцип целите ли са MDF, или корпусът е ПДЧ?

Обикновено корпусът е от ПДЧ, а фасадата - МДФ.

Здравейте, във връзка с гърбовете искам да попитам по-запознатите. Какво ви е мнението за лакобел като гръб? До колко е удачен вариант?

Лакобела е идеално решение за гръб според мен. Обаче задължително да е закален, за да не се пука!  Peace

Много свежо стои, съгласете се! Wink

# 253
  • Някъде на път....

Ето един вариант за различна на цвят мивка под плот от технически камък:

А ето и вариант на близък цвят мивка върху под плот от технически камък:

Въпрос на лично възприятие според мен.....  Thinking

Извинете за поредните постове, но напоследък рядко влизам във форума, че е някаква лудница.... и като се зачетох от 10-15 дни назад....и... не се стърпявам да се изкажа тук-таме.... Mr. Green

# 254
Хора, къде да търся майстор за индукционен кухненски плот, който е извънгаранционен? Специален сервиз или в стандартните за уреди?

Общи условия

Активация на акаунт