Нашите кухни - 63

• 136 880
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Моята кухня беше монтирана точно по начина, описан от Alleks - първо горния ред и после долния. Кухнята ми не е до тавана обаче, а оставих около 10см, защото така повече ми харесва. Беше монтирана от екип от фирмата, при която беше поръчана.  Гледах, че изпълняват всичко по схеми на фирмата-производител (италианска фабрика).

Тези истории с криво изрязани вратички и ред тухли за фуги звучат направо комично.

# 286
Честит 1 Май на всички трудещи се в мебелното производство и при първа възможност ще Ви пратим в Италия  на обмяна на опит

# 287
  • София
Христос Возкресе! Честит светъл празник на всички! Бъдете живи и здрави!

# 288
  • Бургас
Христос Воскресе! Весел празник на всички!
Да ви върна малко на тема мивки. Grinning На Горение как са като качество, знаете ли? http://www.gorenje.bg/produkti/sanitariya/mivki 

# 289
  • Раковски
Тези мивки са нови на пазара, но според мен ще са на добро ниво. Не вярвам горение да ги произвежда, някой ги прави някъде и лепи тяхното лого (като на някои други марки).

# 290
  • Габрово
Здравейте! Тук съм за съвет. Предстои ми преместване в нов дом. На етап кухня сме. Моля препоръчайте ми какъв кухненски термоплот да сложа. Видях по-гланцирани, матови, релефни... Какъв е най-удачно да бъде?

# 291
  • Раковски
Харесайте си плот според цвета, всички са направени от пдч като на малко от тях се различават харектеристиките. Гланца се почиства по-лесно, ако е надраска се вижда лесно.  Релефните се почистват по-трудно особено тези които са с по-дълбок релеф (тези които имитират камък най-вече).

# 292
  • София
Здравейте! Тук съм за съвет. Предстои ми преместване в нов дом. На етап кухня сме. Моля препоръчайте ми какъв кухненски термоплот да сложа. Видях по-гланцирани, матови, релефни... Какъв е най-удачно да бъде?

Зависи от твоя личен вкус, избрания общ стил на цялото помещение и финансовите ти възможности.

Като материал най-общо:
мдф - доста често избиран за масови жилища
керамични плочки - повече върви в рустикален тип къщи
гранитни плотове - за луксозни изпълнения
стоманени или бетонни плотове - за модерни домове

Всички могат да изглеждат гланцирани, матови или релефни, но при различните материали, типа на финиша стои коренно различно. Ако при мдф е по-добре изглеждащ матовия финиш, гранитът е по-красив гладко полиран.

# 293
  • Бу-у-урга-а-ас
Здравейте! Записвам се в темата, защото виждам, че се споделят много полезни неща. Предстои ни ремонт, за който се подготвям психически. Разменяме стаята на сина ни с кухнята, като към новата кухня ще усвоим и терасата, която е доста широка. Идеята ни е това да се превърне в една поносима кухня-трапезария, в която спокойно и уютно да се седне и похапне, че даже и гости да се поканят.
Разглеждам идеи за шкафове и се чудя до колко да заложа на чекмеджетата. Струва ми се много практично и удобно долните шкафове да са ми предимно чекмеджета. Мъжът ми е каменоделец и ще мислим за някакъв камък за плот.
Другата ми драма е да заложа ли на сушилня комбинирана с пералня с оглед спестяване на пространство.
Какви програмки за планиране на интериора ползвате?

# 294
  • софия
zvanche,
Мивката, която си избрала не е ли за вграждане под плот?
(Плота мисля, че трябва да е от технически камък, гранит.)
Скрит текст:
Майсторът каза, че няма проблем. Имам му безрезервно доверие и остава Flutter

# 295
Здравейте, бихте ли ми препоръчали фирма производител за кухня по проект? Искам да е с гланцово покритие и по-ефтиния вариант е с гланцово ПДЧ. Направиха ми проект в АЙКО и въпреки намалението в момента, излиза адски скъпо, тъй като АЙКО не е производител. В нета намерих доста фирми-производител, но не зная на коя да се доверя  newsm78 Въпроса ми вероятно не е първия подобен, но нямам време да изчета всички теми   Sad

# 296
  • Раковски
 Споделете от къде сте, за да се спести гадаенето.

# 297
  • София

Благодаря за мнението, вече бях загубила надежда, че някои ще отговори!  Grinning Твоята кухня пдч ли е? Защото аз съм се насочила към мдф вратички без кантове, но пък с корпус пдч, може би на него ще се разлепят... Това има ли начин да се оправи? Иначе е супер, че за толкова много време няма по-сериозни поражения... Повечето хора, които питам за фирми казват например, че са доволни, но става въпрос за наскоро направени кухни.. В какво състояние ще са след 10 години никой не може да каже...  Simple Smile
[/quote]

Извинявай,че сега ти отговарям,но през почивните дни не съм отваряла комп.
Кухнята ми е ПДЧ и там се отлепиха кантовете,а вратичките МДФ

# 298
 За София ме интересува  Rolling Eyes

# 299
Моля, да споделят притежателите на вратички Модекс, дали са доволни от тях. Скоро ще поръчвам и последно исках да финиширам с този въпрос. bouquet

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 07:44 от Реа

Общи условия

Активация на акаунт