Нашите кухни - 63

• 136 710
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Подкрепям за лака. Трудно се поддържа, а и като се нарани много си личи. В шоурума на Хит Дизайн видях един плот, върху който си личеше драскотина от лакирани червени нокти... Еми аз такова нещо не бих си сложила да се мъча.
Отговорих в темата за На пазар във Варна ние откъде поръчахме. Но за 2 месеца малко ми се струва времето. Ако имате проект в главата е добре. Че изготвянето, обсъждането, преправянето също отнемат време. 5 хил. при положение, че имате уредите, би трябвало да е ок. Но пак зависи каква кухня, материали, механизми ще изберете.

# 496
Здравейте!
Скоро не съм ви посещавала, времето все не ми достига. Ние от два месеца сме в новата къща, не можем да й се нарадваме, макар да има още мнооого работа по нея. Не съм ви показвала кухнята, сега ще поправя тази грешка, и по нея има още доста неща за довършване, но и така си работи  Mr. Green
Снимки
Харесвам си я много, по мой модел е направена, доволна съм и й се радвам всеки ден. А шкафът-килер е уникален, побира невероятно много неща  Peace

# 497
  • Под Сините камъни
Здравейте!
Скоро не съм ви посещавала, времето все не ми достига. Ние от два месеца сме в новата къща, не можем да й се нарадваме, макар да има още мнооого работа по нея. Не съм ви показвала кухнята, сега ще поправя тази грешка, и по нея има още доста неща за довършване, но и така си работи  Mr. Green
Снимки
Харесвам си я много, по мой модел е направена, доволна съм и й се радвам всеки ден. А шкафът-килер е уникален, побира невероятно много неща  Peace
Леле разкошна е  Hug

# 498
  • Пловдив
Много красива, и цялото пространство с дневната също. Създава настроение, някак свежо и пролетно!

# 499
Кухнята е хубава и просторна, но се зачудих на стената с камината, горе телевизор ли е? Ако да, как го гледате, не е ли много на високо? Не ми се вижда удобно.

# 500
Кухнята ти е прекрасна Дион. Гърбът много ми хареса, какъв е? Дай линк

# 501
  • In the shadows of my mind
Прекрасна кухня и прекрасно светло, топло, слънчево зелено  Simple Smile
Гърбът май са плочки?

# 502
И на мене холо-кухнята на Дион много ми харесва! Бяла, семпла!Гърбът е интересен.

# 503
Благодаря ви! Радвам се, че и на вас ви харесва  Hug

Телевизор е това до камината горе. Няма никъде другаде къде да се сложи, затова е там. Гледаме го от 6.5м разстояние и не ни дразни или да не е комфортно. То ние особено телевизия не гледаме де, може и затова.

Гърбът са плочки, като пчелни кутийки, много хубави оттенъци имат. Ето линк, малко трудно се вижда на белите, на черните е по-ясно.
Ето и от мен по-близки снимки: 1, 2, 3. Така снимани сивеят, на живо са доста по-бели.

# 504
  • DE
Много хубава кухня, но направо настръхнах как се чистят страхотните плочки като се сдобият с пръски и разни други гадости  Crazy

# 505
Засега не съм имала проблем с чистенето, лесно става. Дано и занапред да е така  Hug

# 506
Много ви благодаря за съветите. Но не сте прави момичета за лака. Живея в Германия и тук кухнята ми е бял лак. Няма по-практично нещо за моята чистофайнска натура. Да, всичко мръсно се вижда, но и много лесно се почиства. Все пак предпочитам да го виждам, а не да почнат да ми лепнат пръстите по фронтовете, докато се усетя. Бях чела някъде, че е въпрос на качество на плоскостите. Друг трик е дръжките да са от край до край, за да не се пипат фронтовете много много.
И сега искам нещо подобно да си направя, но с акцент в морско синьо, и бежови стени.
Скрит текст:

# 507
Дион, страхотна кухня. Може ли да ми кажеш какъв е хладилникът ти и дали си доволна , защото и ние си търсим голям Simple Smile 

# 508
  • По света и у нас
       Дион, чудесна холо-кухня! Simple Smile Винаги съм си мечтала за такова светло, просторно и удобно помещение. Със здраве да го ползвате! Grinning

# 509
Дион, много е хубава!

Общи условия

Активация на акаунт