AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 837
  • 578
  •   1
Отговори
# 420
Ами какви промоции ... по-рано писах тук, че понеже за някой парфюм съм отстъпила 5 лева, за да може клиентката да си го вземе, после за всеки следващ продукт (контури за лице 15 лева) ми дава само 10 лева, защото смята, че пак 5 лева е отстъпката, за антицелулитен от 8-9 лева ми дава само 5 лева и така.
От тези дребните нещица, които са намалени (със звездичките с условие да се вземе друг продукт от брошурата) - от тях взимам по няколко и после при всяка поръчка ги подарявам на различни.  И пак нямам успеваемост. После като искам да им дам каталог, не искат, защото си "имат всичко".

# 421

Някой знае ли каква е тази подаръччна кошница Simple Smile ?

# 422
На мен пък ми е чудно дали когато отидат примерно в някой парфюмерия, казват "Дай ми нещо на промоция", "А това ще ми го намалиш ли?"... 

Аз за тази се сещам

# 423
Цоп да се запиша и аз Simple Smile
Здравейте, от скоро съм представител на Ейвън  bouquet

# 424
Ами какви промоции ... по-рано писах тук, че понеже за някой парфюм съм отстъпила 5 лева, за да може клиентката да си го вземе, после за всеки следващ продукт (контури за лице 15 лева) ми дава само 10 лева, защото смята, че пак 5 лева е отстъпката, за антицелулитен от 8-9 лева ми дава само 5 лева и така.

Дружески съвет на очовек с много опит!
Това не е клиентка, аз бих я махнала от списъка си на секундата, тя не може да определя кое и на каква цена ще бъде купувано от нея. не си заслужава да си губиш времето . Освен това тези промоции в случай ако пълниш поръчка или искаш да покриеш мотивация  ги правиш лично ти и това трябва да стане ясно на всичк поръчващи при теб - че те за сметка на твоята печалбаа не просто ей така хвърчащи от въздуха. Всеки сам си мениджира поръчките но подобни клинети по добре да с еотбягват, винаги има ситуация в която да ти случи нещо неприятно с тях. и не един път .

когато раздавам поръчки винаги пиша на лист който сложен при продуктите данни за поръчните от дадена дама продукти,  сумите и отсъпка ако правя такава  така всеки вади чете и ми връчва сумата. Ние сме като магазин. коментара на Пампарам е много точен.

а успеваемостта с еправи бавно .. да намериш коректни и верни клиенти непознати при което отнема доста време.

# 425

коледните но имаше бяла и златна, конкретно за тази не мога да предположа.

# 426
От опита ми като представител стигнах до следните изводи : да не се товаря излишно с тежки кашони, да не запасявам тези продукти, по които няколко пъти са въздишали няколко клиента, защото си сменят интересите и се врътват, да насочвам към изгодни продукти, да не правя прекалено големи отстъпки, защото после си ги търсят и имат големи нахални очаквания, да си ценя труда и достойнството- тук включвам умението да казвам - не , не мога да ти доставя, защото нямам 50-левова поръчка и няма изпълнено условие/когато наистина никой не е изпълнил и няма как да стане магията/.
  Съвсем пресен случай- давам на една жена дантелена рокля за 17 лв. вместо за 21,90,защото преди седмица ми е направила прилична поръчка, т.е. -засвидетелствам признателност, в това време друга стара клиентка иска и тя същия парфюм, но ако може на още по-ниска цена. Не го каза директно, но се отказа,като разбра,че и за нея ще е същата цената/17/. Ако може на 10 лв.-предполагам. а в Лили, ДМ и супермаркета няма искам - не искам , може ли - не може ли и си купуват на високите цени, че даже си вярват, че са на далавера и са взели велик продукт.
 Да са живи и здрави, не са ми жизнено важни покупките им. Peace

# 427
Здравейте, дами, да ви попитам лаковете от каталога знаете ли на живо по - светли или по - тъмни изглеждат, интересувам се за светло розовите.
Благодаря предварително!

# 428
Аз правя отстъпки, когато клиентка ми е поръчала над определена сума ( моя си приумица), на колежка правя подаръци, когато тя ми докара поръчка от приятелки.
Но така клиенти да ми определят кое колко ще ми платят НЕ.

# 429
  • София
Отдавна съм се отказала от отстъпки. Когато имаше мотивационни за Х продукти го пишех на каталога и пак нямаше поръчки. Оттогава престанах. Подаръци правя за големи поръчки на редовни клиенти, а не на някой епизодичен.

Единствено приемам поръчки "с поръчка на продукт от брошура" без да са поръчели такъв, защото са ми колежки.

# 430
Да са живи и здрави, не са ми жизнено важни покупките им. Peace

Много харесвам този начин на мислене  Hug

Отдавна съм се отказала от отстъпки. Когато имаше мотивационни за Х продукти го пишех на каталога и пак нямаше поръчки. Оттогава престанах. Подаръци правя за големи поръчки на редовни клиенти, а не на някой епизодичен.

аз си правя лични промоции според каталога. Записвам си кои са продуктите които предлагам на промоция и на каква цена. в каталога зачерквам старите цени и пиша моите. Според мотивациите също правя отстъпки и доста често съм ги изпълнила защото хората умеят да оценят кога се опитваш да направиш така че и те и аз да сме на печалба. общо взето по скоро печеля от количества но з амен по добре да продам повече за по-малка отстъпка отколкото едно-две неща на максимална.

# 431
аз си правя лични промоции според каталога. Записвам си кои са продуктите които предлагам на промоция и на каква цена. в каталога зачерквам старите цени и пиша моите. Според мотивациите също правя отстъпки и доста често съм ги изпълнила защото хората умеят да оценят кога се опитваш да направиш така че и те и аз да сме на печалба. общо взето по скоро печеля от количества но з амен по добре да продам повече за по-малка отстъпка отколкото едно-две неща на максимална.
[/quote]
Подкрепям ви, и моята тактика е такава и така успявам да изкарам някой лев Simple Smile

# 432
Здравейте, дами, да ви попитам лаковете от каталога знаете ли на живо по - светли или по - тъмни изглеждат, интересувам се за светло розовите.
Благодаря предварително!
Имам този от лег лаковете: http://www.nailpolis.com/swatches/-5d22dacc-76cf-45d7-8fa3-3b46ef391cba
На живо е доста по-блед от този  в каталога,но на мен лично ми допада.

Dazzle Pink е малко по-оранжавеещ със съвсем леки блестящи частици  thumbsup

# 433
Случайно някой да си е поръчал и получил халата с точките? Мнение за качеството?

# 434
Момичета, крем с маслина от серията СПА - какво ви е мнението за него? В него намирам някакви зелени гранули, които не стоят добре на току-що измитото ми тяло - каква им е функцията, защото за красота и дума не може да става Grinning

Искам да питам и който е ползвал сухия шампоан - имате ли положително мнение, защото при мен не действа. Пръскам и разресвам... то си е само дезодорант.

Общи условия

Активация на акаунт