AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 754
  • 578
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Нещо се загуби и четката за устни от каталога.. тоолкова време ми я търсят и мрънкят, че не могат да си намерят заместител. Чак и на мен ми се прииска да я поръчам тази четка  Grinning

# 571
  • София
Да кажа, че подаръка-дезодорант LRD вече е наличен, имам 2 във фактурата - един от недостига от предния път и един с новата поръчка  Peace
/не мога да влизам във фейса от работа/

# 572
# 573
  • Sofia
Благодаря, че продължавате да поствате каталозите. Много помага на такива нередовни предтавители като мен  bouquet

# 574
  • София
Много благодаря за каталога.
Интересен ми се видя инструментът за премахване на косми (стр. 154). Някой ползвал ли е нещо подобно за мустака? Или да си продължавам с лентичките?

# 575
В каталог 12 са намалени матиращите червила. Хатесала съм posh petal, от както ги пуснаха, и тъй като не са били на тази цена от тогава, ще го поръчам. Изглежда ми уникален цвят Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 576
Клиентка ми сподели, че докато е въвеждала поръчката си онлайн и е излязъл прозорец, на който е пишело, че ако има поръчка на стойност поне 40 лв с определен промокод ще получи подарък маска за лице мисля че беше ( не съм сигурна). Някой да има представа за какво става въпрос, тъй като никъде не намирам подобна оферта.

# 577
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Заповядайте в новата тема Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 16:02 от katyadjin

# 578
Клиентка ми сподели, че докато е въвеждала поръчката си онлайн и е излязъл прозорец, на който е пишело, че ако има поръчка на стойност поне 40 лв с определен промокод ще получи подарък маска за лице мисля че беше ( не съм сигурна). Някой да има представа за какво става въпрос, тъй като никъде не намирам подобна оферта.
Да излиза такъв промокод-STAY40-маска за лице от серията с чаено дърво и краставица

Общи условия

Активация на акаунт