AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 761
  • 578
  •   1
Отговори
# 540
Голям шемет съм! Спомних си паролата! Ще си пиша от старият профил.

# 541
  • София
За новия парфюм Alpha има ли мостра?
Не мога да открия нито във Фокуса, нито в сайта  Thinking

# 542
  • София
За новия парфюм Alpha има ли мостра?
Не мога да открия нито във Фокуса, нито в сайта  Thinking

В каталога-напр. стр.34

# 543
  • София
Благодаря, не съм го видяла   bouquet

# 544
Видяхте ли че Алфите ги предлагат в фокусите на 10 и 11 кампании и то в 11 е с два лева по скъпио. А официалното предлагане е чак К12.

# 545
  • София, Западен парк
Тези мостри на Алфа не са ли само ако си поръчаш парфюм от съответните страници? Мисля, че не може да се поръча мостра все още.

# 546
Искам да изкажа недоволство Grinning от това, че вдигнаха маската за коса от черната серия BB Absolute Perfection  От 4.50лв. (когато е на промоция), сега е 6 лв, в кампания 11 - 9.90лв... Яд ме е, че не се запасих.

# 547
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте, мисля, че някъде срещнах мотивационна програма с парфюма Parisian chic или бъркам, защото сега не откривам нищо.

# 548
Здравейте, мисля, че някъде срещнах мотивационна програма с парфюма Parisian chic или бъркам, защото сега не откривам нищо.
Имаше и колиета в тая мотивационна,но я махнаха от сайта.Поръчах аз едно от колиетата,ама  #2gunfire нищо не дойде.Ще звъня утре до кол центъра.

# 549
  • София
Имаше и колиета в тая мотивационна,но я махнаха от сайта.Поръчах аз едно от колиетата,ама  #2gunfire нищо не дойде.Ще звъня утре до кол центъра.

И преди се е случвало да махат ненадейно нещо по средата на кампанията.

# 550
  • Popovo, Bulgaria
Еееех, че са бързи  #2gunfire

# 551
И аз поръчах Parisian Chic и хоп гледам няма го във фактурата и така набрах, викам само да дойде кашшона, ама са го изпратили Simple Smile Ядосвам се, че в онлайн офертите имаше Черна рокля и лосион за тяло за определена сума, а изпращат спрей за тяло и лосион и съм много разочарована.

# 552
И аз поръчах Parisian Chic и хоп гледам няма го във фактурата и така набрах, викам само да дойде кашшона, ама са го изпратили Simple Smile Ядосвам се, че в онлайн офертите имаше Черна рокля и лосион за тяло за определена сума, а изпращат спрей за тяло и лосион и съм много разочарована.

То се вижда от 100 км че е грешка. За комплекта черна рокля говоря. От онлайн офертите.
Имаш всички основания да го върнеш и аз лично бих ги върнала. Визуализиран е парфюм 50 мл и парфюмен спрй а трябва даса парфюмен спрей и крем за тяло. Всеки клиент би се подлъгал. Аз не бих го позволила да се случи и ейвън да ме прецака и щях да ги върна на часа. Координаторката къде блее. Обаждаш й се и да оправя бакиите на Ейвън.

# 553
  • Русе

Да имаше и сега я търсих и аз, но нищо не откривам  newsm78  Бях си записала предварително кода. Въведох го в поръчката. Фактурираха ме и изненадааа - няма и следа от такова чудо. Ще чакам кашона да пристигне  Rolling Eyes

И аз поръчах Parisian Chic и хоп гледам няма го във фактурата и така набрах, викам само да дойде кашшона, ама са го изпратили Simple Smile ...............

Дано наистина е така, че за пореден път ще ме разочароват от себе си иначе  Crazy

# 554
  • София
Интересно, в онлайн офертите има парфюма Avon Dreams Комплект /който сега го няма в каталога/ и е на цена 23,80 - с 1лв по-малко от К9.

Общи условия

Активация на акаунт