AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 779
  • 578
  •   1
Отговори
# 525
Римар, май бъркаш човек. Не подменят. Връщаш и поръчваш наново. До сега никога не съм успяла да върна с опция замяна.
Пръстени не можеш да заменяш, Защото има мерки и отказват замяна.

# 526
  • София
Аз съм, когато е изтекла брошурата и продукта го няма в новата или цената вече е по висока  никога не съм имала проблеми с офиса.

Мога.,поне при нас

# 527
На мен все това ми отговарят, не става с замяна а само с ново оръчване - не мога да се сборя...
Сег акато ми казваш че може- наистина ли си го правила, защото ако е така ще си настоявам на моето ...

# 528
Здравейте, мили момичета!
Искам да попитам за танкините на стр. 118, някоя от вас дали ги е виждала на живо. Питам, защото приятелка се интересува от тях, и не искам да я подведа.

# 529
  • София
Здравейте, мили момичета!
Искам да попитам за танкините на стр. 118, някоя от вас дали ги е виждала на живо. Питам, защото приятелка се интересува от тях, и не искам да я подведа.

Виж по-напред в темата. Някой коментира за тях.

# 530
Благодаря!

# 531
ако са кораловите - една дама която ги беше поръчала за клиентка  каза че било малко по ярко червеното от показаното на снимката. клиентката обаче ги харесала.

кажи нещо цветово ли те притеснява или като модел?

# 532
  • София
Парфюмът Pink Dress от специалните нормалният ли е? Само 7 лв ???  Thinking

# 533
Парфюмът Pink Dress от специалните нормалният ли е? Само 7 лв ???  Thinking
Dа, но вече не е наличен. Днес пробвах да го пусна и няма наличен.

# 534
Свърши още първия ден...

# 535
  • София
Ясноооо.  Rolling Eyes

# 536
Влязох в сайта да хвърля едно око, но все още не е обновен. Даже се чудя как така...  Grinning

# 537
  • София
Влязох в сайта да хвърля едно око, но все още не е обновен. Даже се чудя как така...  Grinning

Рано е още

# 538

утре сутринта ще е обновен

# 539
Здравейте, момичета!  bouquet Толкова отдавна не съм влизала, че съм си забравила код и т.н. и отново се регистрирах.   Изпускам доста неща, тези нива за представителите,все още не са ми ясни напълно, но си поръчвам разни неща, идват и въобще не мога да разбера какво прехвърлят за следващите кампании. Добре, че се имам търпеливи клиентки, че напоследък им разнасям поръчките по 1 седмица в багажника докато ги раздам.  В кампания 9 не можах да взема парфюма с условие за 60.00 лв., защото нещата  ми бяха разделени в две поръчки. Защо така в нищото ги пускат тези оферти, само да си дразнят представителите. Желая успешна 10 кампания! 

Общи условия

Активация на акаунт