AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 780
  • 578
  •   1
Отговори
# 510
Да мноооогооо внимавайте , защото на мен ми трябваха 4 точки и имах 212 лева и накрая се оказа че точките станаха 24.97 и сега май ще трябва да пускам пак поръчка.

# 511
  • София
А като заговорихме за точки смятате ли,че си заслужава да събирам 200/400 точки за големите награди?
Има ли някой,който е по-навътре в стуктурата на Ейвън и да знае дали ще пуснат изгодни оферти и програми за допълнително събиране на точки. Защото само с точки за по 50лв. абсурд да събера 400.
 Или пък да си напоръчам и аз малки комплекти от 10-25т....

# 512
  • София
Здравейте, някой да има проблем със сайта за представители? Отваря ми бяла страница и не зарежда нищо ...  newsm78

# 513
  • София
Здравейте, някой да има проблем със сайта за представители? Отваря ми бяла страница и не зарежда нищо ...  newsm78

При мен е ОК. Преди половин час отворих, за да уточня точките.

# 514
  • София

При мен е ОК. Преди половин час отворих, за да уточня точките.

Да вече и при мен работи. Вероятно е било временно Simple Smile

# 515
Здравейте, момичета!

Не виждам в каталог 9 парфюмните рол-они. Няма ли ги наистина, или аз съм недоскиф? Питат ме, но няклоко пъти разгръщах внимателно страниците и не ги видях.  Rolling Eyes

Благодаря предварително за отговорите!  Hug

И аз не ги виждам. Погледни в сайта. Аз също поръчвам от тях - ползвам ги за подаръци.

# 516
  • на североизток от Рая
 Mis_hell, благодаря, че ми отговори!  Hug Днес отново ме  попитаха за тези рол-они. Казвам, че в тази кампания не са налични, да поръчват от другите. Да, но не искат от тях.

# 517
Mis_hell, благодаря, че ми отговори!  Hug Днес отново ме  попитаха за тези рол-они. Казвам, че в тази кампания не са налични, да поръчват от другите. Да, но не искат от тях.

има ги на сайта но са на 8 лева!

# 518
Здравейте!Утре имам ходене до офиса при зоналната,някой знае ли до колко часа работят?

# 519
Не знам до колко им работи офиса, по-добре се чуйте за точен час. Поне аз ако имам работа до офиса ни, така правя - той иначе е затворен, само някои имат ключ за него, а не седят нон стоп там.

А за рол-оните - да, за съжаление в сайта има само Far Away, не че е лош, но е на 8 лева!! Sad Sad Sad Остава да изчакат до следващата кампания, но пак не се знае дали ще ги има!

Аз съм изумена как дори не всички продукти за слънце и за след това не са налични в брошурата и сайта. Например този лосион с бляскавите частици. Надуваемият фотьойл да речем също..

# 520
  • София, Западен парк
В к10  /в сила от 07.07./ са на стр. 52 и 53 на 2.49лв. - 7 вида от дамските: чериш, съмър уайт сънсет, персив, черна рокля, фар уей, пур бланка и инкандесенс и 7 вида мъжки.

# 521
Момичета,мога ли да заменя по-голям размер пръстен с по-малък?Ако -да,какъв е реда.

# 522
  • София
Момичета,мога ли да заменя по-голям размер пръстен с по-малък?Ако -да,какъв е реда.

както с другите продукти. Попълваш бланка в офиса за замяна.
Или го връщаш и поръчваш нов, ако е от същата брошура.

# 523
Благодаря,Римар bouquet

# 524
Римар, май бъркаш човек. Не подменят. Връщаш и поръчваш наново. До сега никога не съм успяла да върна с опция замяна.

Общи условия

Активация на акаунт