AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 802
  • 578
  •   1
Отговори
# 495
Да сега вече ми стана ясно.

# 496
Само от стр.2б,18-19,114-127 ,130 само 26427 и  бутик

mira
тези уточнения къде са, защото в моят смс нищо не е уточнено
[/quot

на имейл

# 497
# 498
  • Кюстендил
От работа нямам време да си изчета любимите теми. Влизам сега и гледам за някаква фейсбук групичка говорите... Моля, ако е удобно /ако и трябва и на ЛС/ да споделите как да се включа! Ре...?

П.П. Остават ми 33 лв., за да се класирам за Ниво3... Може ли някой тайничко да сподели, какво се предлага там, че се чудя дали да правя напъни или не... Blush

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 19:19 от vaniu6eva

# 499
  • София
За следващия куотър ли?

# 500
  • Кюстендил
За този в момента К05-К09.
Колко повече се замислям, толкова повече се обърквам... ooooh! Искам да знам, какво се предлага в ниво3, за да мога, ако се наложи да разделя поръчката на две части. С едната част се класирам в Ниво-3, а с другата част си поръчвам промо продуктите, но ако не ми хареса нищо от следващото ниво, няма смисъл да правя тези упражнения. Това ми е идеята. Laughing

# 501
  • София
А пък аз си мисля следното: Имам 18 т. Ако поръчам за 100лв. стават 20 и поръчвам още с тази поръчка. Дали става номера?

# 502
  • Кюстендил
Моята логика е, че трябва да стане! Но да каже някой по-вещ, дето вече е минал през тези дилеми.

# 503
А пък аз си мисля следното: Имам 18 т. Ако поръчам за 100лв. стават 20 и поръчвам още с тази поръчка. Дали става номера?

Става, но внимавай с върнатите продукти

# 504
  • София

Става, но внимавай с върнатите продукти

Аз връщах заради №, но пак поръчах. Щях да върна и едно червило, но успях да го продам. Дано няма друго.

# 505
КАК ДА ОТКАЖА ПРАТЕНА ПОРЪЧКА?

# 506
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!

Не виждам в каталог 9 парфюмните рол-они. Няма ли ги наистина, или аз съм недоскиф? Питат ме, но няклоко пъти разгръщах внимателно страниците и не ги видях.  Rolling Eyes

Благодаря предварително за отговорите!  Hug

# 507
Римар, Ванушева, потвърждавам- в същата поръчка, в която закръглих 30 точки, получавам три комплекта по 10 точки. Засега във ф-рата ги виждам, в петък ще взема кашона. Първо питах на ейвън.контакт дали мога да поръчам три различни к-та по 10 т., те ми отговориха бързо и така....

# 508
  • София
КАК ДА ОТКАЖА ПРАТЕНА ПОРЪЧКА?
Ако е фактурирана, не можеш да я откажеш. Ако не е - по телефона.

# 509
Аз поръчах комплект за 10т в тази кампания,а в нея ги направих.Факторирани са както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт