AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 804
  • 578
  •   1
Отговори
# 480
Проработи, след като добавих продукт, който е над 20 лв, не ми приемаше кода, когато имах няколко продукта, които бяха много над 20.  Странна работа Grinning

Ъъъ... какво? Значи искат едно скъпо, а не няколко евтини неща заедно?  Rolling Eyes

# 481
  • гр.София
Или пък иска кода, който е за над 50 лв.

# 482
  • София
Някой с отзив за танкините на стр.118?
Имам поръчан XL, който пък свети в сиво  Tired

# 483
  • София
Получихте ли мейл за неработните дни в Румъния?

# 484
Някой с отзив за танкините на стр.118?
Имам поръчан XL, който пък свети в сиво  Tired
Продадох три броя.
Един Л и два ХЛ.
Отговарят си на размера. Клиентите са много доволни

# 485
Rimar, получих имейл, че 20юни ще е неработен ден на склада в Румъния

# 486
Момичета, получихте ли смс за оферта за некозметични продукти на стойност 60лв? Исках да попитам дали всички некозметични влизат - четки, нокторезачки и т.н или определени. Извинявам се за тъпия въпрос но искам да бъда сигурна че понякога стават обърквации Simple Smile

# 487
Момичета, получихте ли смс за оферта за некозметични продукти на стойност 60лв? Исках да попитам дали всички некозметични влизат - четки, нокторезачки и т.н или определени. Извинявам се за тъпия въпрос но искам да бъда сигурна че понякога стават обърквации Simple Smile
[/quo
Само от стр.2б,18-19,114-127 ,130 само 26427 и  бутик

# 488
Само от стр.2б,18-19,114-127 ,130 само 26427 и  бутик

mira
тези уточнения къде са, защото в моят смс нищо не е уточнено

# 489
Само от стр.2б,18-19,114-127 ,130 само 26427 и  бутик

mira
тези уточнения къде са, защото в моят смс нищо не е уточнено
ЗАПОВЯДАЙ.
В
офертата се включват аксесоари и некозметични  продукти,  поръчани от брошура и
мини
брощура К09.
В
офертата не участват продукти от листовка „нетна оферта К09

.
В офертата не участват инструменти  за грижа за нокти и коса, четки за грим, както и продукти  от благотворителните  серии на
AVON
.
В офертата участват само продутите от следните  страници в брошура 09: стр. 2; стр. 19
-
20;  стр. 114
-
127; стр.130 (само продукти
с
код 2642 7 и 2601 3), както и всички продукти в
AVON
Бутик К08
-
К09.
При изпълнение  на условията, Представителят ще получи  аромата
автоматично
в своя кашон
с
поръчка
Всички
продукти  са налични  до изчерпване
на количествата
. A

# 490
  • София
Хубава работа ама Ейвънска! Цитирам смс "поръчай модни аксесоари, бижута и некозметични продукти и вземи... "

Е щом не участват пилите за нокти, четките за коси и т.н. какво точно имат в предвид с това некозметични продукти, при положение, че преди това са споменати модните аксесоари и бижута?
Аз ли нещо не се сещам или пак пишат нещата така, че да заблудят представителите и накрая да не изпратят подаръка, щото примерно към всички неща съм сметнала и пилата за нокти от 5лв, пък тя не се брояла...

# 491
Момичета, незнам аз ли нещо не съм добре но много се ядосах.Та викам да пусна поръчка и имам литълблек дрес спрея 75 мл. в поръчката и нали излиза специални интернет оферти а тебе а и гледам спрея за ,,,,,,лв.и си викам ще го пусна от тука и познайте на ,,,,,, лв. ми изписва сиво кръгче демек няма да се зарежда.после го пускам и нормално и хоп има го?и какво да правя сега
?

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 07:53 от Taни

# 492
Някой поръчвал ли е чанта Shea от бутик брошурата. Ако да - дали изглежда добре и на живо или само на картинка, както в повечето случаи...

# 493
  • София
после го пускам и нормално и хоп има го?и какво да правя сега?
Много не разбрах каква е драмата поради липсата на препинателни знаци, но може да си го пуснеш нормално, за да пристигне и да го дадеш на клиента.

# 494
р
после го пускам и нормално и хоп има го?и какво да правя сега?
Много не разбрах каква е драмата поради липсата на препинателни знаци, но може да си го пуснеш нормално, за да пристигне и да го дадеш на клиента.

разбрах драмата. Факта че  се предлага и на редовна цена нищо не значи. от интернет офертите са залежали количества със стар срок на производство.

Общи условия

Активация на акаунт