AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 766
  • 578
  •   1
Отговори
# 555
Интересно, в онлайн офертите има парфюма Avon Dreams Комплект /който сега го няма в каталога/ и е на цена 23,80 - с 1лв по-малко от К9.

Там често има изненади както писах наскоро. Аз го следя редовно. Но допускат и грешки. При мен при фактурирането. Вече коригирано. Взеха ми със 7,50 повече. А гостенката 75 има изпратен различен комплект лбд.

# 556
Казаха ми, че по грешка са изпратили спрей вместо парфюм и ще ги заменя, та да видим какво ще стане.

# 557
Здравейте момичета!
Дали някой има предната оферта с точките за размяна - искам да сравня нещо. Благодаря!

# 558
Казаха ми, че по грешка са изпратили спрей вместо парфюм и ще ги заменя, та да видим какво ще стане.

Наистина ли? Офертата е парфюм 50 мл и крем за тяло ? За 13,90?

# 559

Наистина ли? Офертата е парфюм 50 мл и крем за тяло ? За 13,90?
Ами уж така било, ще видим какво ще стане.

# 560
  • Русе
Здравейте, мисля, че някъде срещнах мотивационна програма с парфюма Parisian chic или бъркам, защото сега не откривам нищо.

Да имаше и сега я търсих и аз, но нищо не откривам  newsm78  Бях си записала предварително кода. Въведох го в поръчката. Фактурираха ме и изненадааа - няма и следа от такова чудо. Ще чакам кашона да пристигне  Rolling Eyes

И аз поръчах Parisian Chic и хоп гледам няма го във фактурата и така набрах, викам само да дойде кашшона, ама са го изпратили Simple Smile ...............

Дано наистина е така, че за пореден път ще ме разочароват от себе си иначе  Crazy

Пристигна кашона, но вътре Parisian Chic го няма. Поредната мотивационна лъжа  Rolling Eyes

# 561
Парижкия шик е програма за възстановяване на неактивни представители.трябва не си бил активен поне 4 последни кампании иначе няма как да бъде получен.

Така че не е в ейвън грешката.

# 562
  • Русе
Парижкия шик е програма за възстановяване на неактивни представители.трябва не си бил активен поне 4 последни кампании иначе няма как да бъде получен.

Така че не е в ейвън грешката.
Това явно не съм го дочела. Благодаря  Heart Eyes

# 563
Комплектът за 13,90 лв. Черна рокля е лосион за тяло и спрей парюмен 75 мл.

# 564
В тази к-я с клиенти не се занимавах, само за мен неща- най-вече се запасих с маската за коса с хайвер на Планет Спа. Ако някой е пропуснал да я забележи, цената е 6,90 на достигнат %, стр.81.

# 565
  • София
Мострата на новия Алфа автоматично ли се получава, че не виждам код?

# 566
Да, автоматично се начислява,ако имате поръчка от посочените страници.

# 567
  • София
Да, автоматично се начислява,ако имате поръчка от посочените страници.

Мерси  bouquet

# 568
  • София
Питат ме за раничката на цветенца дали ще пропуска вода при дъжд. Миналата година взех за клиентка, тя я хареса, но за това не съм се и сетила.

# 569
  • София
Няма ли го вече фдт/пудра 2 в 1?
Вече няколко кампании ми го търсят и го няма.

Общи условия

Активация на акаунт