AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 834
  • 578
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, крем с маслина от серията СПА - какво ви е мнението за него? В него намирам някакви зелени гранули, които не стоят добре на току-що измитото ми тяло - каква им е функцията, защото за красота и дума не може да става Grinning

Искам да питам и който е ползвал сухия шампоан - имате ли положително мнение, защото при мен не действа. Пръскам и разресвам... то си е само дезодорант.

Тези зелените Grinning и аз не знам каква функция имат, освен че трябва да търкаш 5 мин. докато попият. И мога да кажа, че само аромата е приятен, иначе не ми хидратира кожата добре.

А относно сухия шампоан, първият път, когато го ползвах нищо не направи, но му дадох шанс и останах доволна като цяло. Пръскам, изчакам няколко минути и оформям. Придава обем и може да се спаси положението за ден. Не се отлича толкова от другите марки.

# 436
  • София
И аз съм ползвала сухия шампоан. Има лек ефект и временно прикрива по-мазните корени, само е нужно по-стабилно напръскване  Grinning При мен след разресване, не оставя бели следи. Ароматът му много ми харесва, както и това, че се задържа по косата  Peace

# 437
Момичета, крем с маслина от серията СПА - какво ви е мнението за него? В него намирам някакви зелени гранули, които не стоят добре на току-що измитото ми тяло - каква им е функцията, защото за красота и дума не може да става Grinning

За мен това е най-мазният крем на ейвън за тяло, гранулките от топлината се разпукват.  bouquet

# 438
За гранулите - добре, ще ги размазвам с ръце, защото днес си ги изчоплях и ги махах. А за шампоана - аз като пръскам няма грам бели следи... Пръскам си и си е обикновен спрей.. За обем не съм разбрала, тъй като косата ми е такава с обем, мазните корени ми бяха проблема, но май е по-добре направо да се изкъпя. Може би е удобно за хора на път, но аз не бих се оставяла на неговата грижа! Ароматът му е типичния за серията на Advance! Много приятен! Simple Smile

# 439
Сетих се и още нещо - поръчах озаряващи перли за клиентка и се оказа, че кутийката едва покриват дъното!!! Имах такива и топченцата бяха сигурно 3 пъти повече!! Повече няма да препоръчвам.. Sad

# 440
Сетих се и още нещо - поръчах озаряващи перли за клиентка и се оказа, че кутийката едва покриват дъното!!! Имах такива и топченцата бяха сигурно 3 пъти повече!! Повече няма да препоръчвам.. Sad
Не ме отчайвай.Аз имам сега няколко поръчани от редовни клиентки.Какво ще обяснявам,ако са така?

# 441
  • София
И аз имам поръчани.. дано да си дойдат както трябва, че не са запечатани и излиза все едно съм си отсипала половината за себе си  Mr. Green
Странно, в каталога пише, че са 22гр. - колкото винаги са си били...

# 442
Ох, дано да е било грешка на машината, която ги пълни или кой знае.. и дано само при мен да се е получило така и да получите качествени продукти! То иначе тъпа работа.

# 443
# 444
Относно перлите...Сетих се за един случай с клиента, която ги поръча и получи. Та взима тя кутийката, отваря я и й се струва много празна. Изсипва перлите в найлонова кесийка и беж към магазина. Оказва се, че са толкова, колкото пише на опаковката, но на мен лично не ми хареса това, че явно е помислила, че съм си взела малко перли...или че Ейвън са излъгали в грамажа...

# 445
Зеленият крем с гранулките- те се разтапят от топлината на тялото. Любим крем ми е, доста поръчван, търсят го хората, а вие кусури му намерихте Simple Smile Че и чоплите важните гранулки....осъзнайте се, де!

Перлите наистина изглеждат малко в дълбоката кутийка. Кажете на клиентките, че е така , за да има място за пъхане на четка Mr. Green

# 446
Аз съм студена и сигурно за това не ми се разтапят  Laughing

Перлите винаги са били 22 гр. Аз имам едни бронзиращи от 100 години(още не мога да ги изхабя), по-малки са на размер от колкото тези в момента, които се предлагат, сигурно за това им изглеждат малко в кутийката. Иначе доста икономични.

# 447
Е срамота - как не можеш да ги изхабиш! Моето голямото дете редовно ми ги взимаше и мислеше за бонбони и яло, други ми е настъпвало и разтрошавало.  Laughing Затова може да  си мисля, че са били повече. Тя и гъбичката е доста дебела, но наистина едва се затваряше кутийката.

# 448
_re_ge,

Благодаря ти мн за усилията!  bouquet Мислех, че ще ни забравиш вече тука.

# 449
_re_ge,

Благодаря ти мн за усилията!  bouquet Мислех, че ще ни забравиш вече тука.

е как! не може да има по-малко любими и по-любими места. Тук е класика!
просто този път нещо се замотках. Но забелязвам че всеки път почвам да се замотквам все повече... явно възрастта не прощава...

Общи условия

Активация на акаунт