Присмял се хърбел на щърбел, само дето на теб и за преспиване никоя няма да ти даде шанс. Много ми е чудно на какви свои качества стъпваш, че си позволяваш подобни квалификации спрямо авторката? От нещата, които пишеш, си личи, че имаш отвратителен характер.
Тя поне не е патологичен лъжец, какъвто си ти, както се установи назад в темата. Изчака няколко дни и айде пак на пързалката.
Назад някой написа, май Светеца, че за успешна връзка се искали компромиси и искам да коментирам това нещо, защото не съм съгласна. Почна ли да правя компромиси, започва да ми става неприятно, да ми тежи и да се изнервям и в крайна сметка спирам да обичам. Или го приемам безусловно, с всичките му особености, или изобщо няма да се мъча с връзка. Егати мъката - низ от компромиси, в такъв случай не се учудвам, че толкова много бракове днес свършват с разводи. Разбира се, в замяна очаквам точно същото - който иска да е с мен, ме обича, каквато съм, не ми вменява някакви задължения на съпруга и майка и ще си живеем много добре.

Оооо да. Там няма начин. Така е, каквито са се паднали, такива.