как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 732
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 125
Със сегашния ти характер и нещата, които говориш - ми не са много мъжете, които биха ти дали шанс за повече от преспиване, колкото да не кажа, че не познавам такива.

Присмял се хърбел на щърбел, само дето на теб и за преспиване никоя няма да ти даде шанс. Много ми е чудно на какви свои качества стъпваш, че си позволяваш подобни квалификации спрямо авторката? От нещата, които пишеш, си личи, че имаш отвратителен характер.
Тя поне не е патологичен лъжец, какъвто си ти, както се установи назад в темата. Изчака няколко дни и айде пак на пързалката.
Назад някой написа, май Светеца, че за успешна връзка се искали компромиси и искам да коментирам това нещо, защото не съм съгласна. Почна ли да правя компромиси, започва да ми става неприятно, да ми тежи и да се изнервям и в крайна сметка спирам да обичам. Или го приемам безусловно, с всичките му особености, или изобщо няма да се мъча с връзка. Егати мъката - низ от компромиси, в такъв случай не се учудвам, че толкова много бракове днес свършват с разводи. Разбира се, в замяна очаквам точно същото - който иска да е с мен, ме обича, каквато съм, не ми вменява някакви задължения на съпруга и майка и ще си живеем много добре.

# 1 126

Ама дайте да се върнем на темата за надскачането на летвата, щото аз например казах, че не бих излязъл със златното сърце. Мисълта ми е, че вероятно има и такива, които на 100% покриват изискванията, но по-скоро ЗС си надскача много възможностите. В още по-прав текст да го кажа - с тоя характер и отношение дето демонстрира мисля, че таргет групата ѝ трябва да са хора, които работят за макс 800-900 кинта и живеят под наем в гарсониера в Люлин 8 да кажем, защото такива като мен не биха я изтърпяли, че да се стигне до влюбване, брак, деца и заживели щастливо Simple Smile

Според мен направо си искаш да се видиш със Златно сърце и да си пробваш късмета. Личи ти доста.

# 1 127
И според мен иска да излезе с нея  Simple Smile Но не вярвам тя да свали летвата чак толкова много.

# 1 128
И според мен иска да излезе с нея  Simple Smile Но не вярвам тя да свали летвата чак толкова много.

И аз мисля, че няма да свали летвата толкова.

Цитат
Назад някой написа, май Светеца, че за успешна връзка се искали компромиси и искам да коментирам това нещо, защото не съм съгласна. Почна ли да правя компромиси, започва да ми става неприятно, да ми тежи и да се изнервям и в крайна сметка спирам да обичам. Или го приемам безусловно, с всичките му особености, или изобщо няма да се мъча с връзка. Егати мъката - низ от компромиси, в такъв случай не се учудвам, че толкова много бракове днес свършват с разводи. Разбира се, в замяна очаквам точно същото - който иска да е с мен, ме обича, каквато съм, не ми вменява някакви задължения на съпруга и майка и ще си живеем много добре.

Абсолютно подкрепям с две ръце. По - добре не бих го написала. Напълно съответства на личният ми опит, на всичкото отгоре. Simple Smile

# 1 129
Компромиси правя само за децата, защото тях не си ги избирам по предварително задание. Каквито се паднат, такива си ги гледам и ща не ща - понасям някои неприятни черти на характера Simple Smile

# 1 130
Компромиси правя само за децата, защото тях не си ги избирам по предварително задание. Каквито се паднат, такива си ги гледам и ща не ща - понасям някои неприятни черти на характера Simple Smile

Grinning Оооо да. Там няма начин. Така е, каквито са се паднали, такива.

# 1 131

Присмял се хърбел на щърбел, само дето на теб и за преспиване никоя няма да ти даде шанс. Много ми е чудно на какви свои качества стъпваш, че си позволяваш подобни квалификации спрямо авторката? От нещата, които пишеш, си личи, че имаш отвратителен характер.
Тя поне не е патологичен лъжец, какъвто си ти, както се установи назад в темата. Изчака няколко дни и айде пак на пързалката.

Да бе, аз направо се чудя толкова ли е тъп, че не се усеща колко абсурдно му звучат изказванията. Психолози му били казали да си потърси жена, която да му даде смисъл на живота... Искал да мре, нямал желание за живот, но иначе графикът му за работа бил запълнен за месеци напред и не може да отдели на някоя жена 2 часа да се видят, говори за бъдещето и там си прави дългосрочни планове и уговорки пак свързани с неговото време. Аз, ако съм решила да умирам в четвъртък или другия месец, със сигурност няма да ми пука за работния график, и без това всичко ще замине, когато умра. Бих отделила време дори и на хора, които не "заслужават", защото не ми трябва за нищо времето, след като мисля да мра. Нямаше да си стискам скръндзаво парите, отказвайки дори да платя сметката на жената, на оня свят няма да ми трябват пари. Нямаше да спортувам, за какво ми е - да съм в по-добро здраве, когато умра? Човекът доста си угажда и се наслаждава на достъпните му удоволствия. Сигурно с кеф си хапва, не като депресиран човек, по стриптизьорки ходи... Бил лежал потен и гол с някоя, която се навила да прави секс с него. Коя ще се навие без пари да прави необвързващ секс с някакъв шишко. Той ще се препоти, докато се съблича. Има толкова млади и добре изглеждащи мъже, които са готови да правят необвързваш секс с жена. В едно предаване даваха една 66-годишна баба, която си намира 20-25-годишни кандидати за секс по дискотеките. Той ако беше привлекателен за такъв секс, нямаше да си измислят някои бг-мами, че са имали джиджи-биджи с някой от синовете на Бижу, щяха да се похвалят, че са спали с някой като него.

# 1 132
Само аз ли не видях как изглежда въпросният господин?

# 1 133
Бе и аз не го видях Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 14:14 от DonJon

# 1 134
  • Наблизо
Според вас само красивите могат да правят секс значи.Разбира се че всяка жена жена заслужава Сергей Брин или поне негов подчинен,но с подобна физика.А пък да се чудиш какво ли правят жените тип Ваня Червенкова.

# 1 135
Според вас само красивите могат да правят секс значи.Разбира се че всяка жена жена заслужава Сергей Брин или поне негов подчинен,но с подобна физика.

Ами не, не само красивите може да правят секс. Обаче наднорменото тегло при мъжете по принцип се свързва със слаби възможности за качествен секс - счита се, че са по-малко издръжливи дебелите мъже, сърцето им се натоварва по-лесно, потят се, при някои с много голям корем дори много пози не са възможни за секс. Тоест, ако търсиш мъж само за секс, едва ли ще избереш дебел, това е изключително антисексуално, не се очаква след еднократна забивка да си опознавате характерите, така че другите му качества да компенсират. С грозен в лицето строен мъж сякаш доста повече жени биха си легнали и само за секс, ако решат, че има някакъв чар.

# 1 136
То от дебел до дебел има голяма разлика/100-300 кг./ зависи какво разбираш под дебел.

# 1 137
Всички могат да правят секс, само че всеки може да се домогне до различно количество, качество и различен брой партньори. Което пък посеща за едно изследване, че мъжете с повече пари, по-често получавали орална любов, което не е никак странно, но все пак хората са си направили труда да изследват Simple Smile
Има хора - и мъже, и жени, с които повечето от другия пол не биха правили секс, особено пък неангажиращ, което се оказва мечтата на бегеца. За неангажиращ секс се търсят секси парчета, не чичковци и лелички.

# 1 138
Кукумицинке, не че защитавам шишковците (аз съм с тяло на аполон), но все пак една сутрин се возя към работа и слушам "тройка на разсъмване" в петък. Тогава темите са на сексуална тематика. Бях изпуснал точно темата, но беше нещо за секс. Една девойка се обади и сподели цитирам приблизително "по принцип не си падам по дебеланковци, дори напротив, но така стана, че една вечер преспах с дебел мъж. Никога до сега не съм правила по-добър секс с друг мъж"
Тогава от тройката и казаха "отиди намерия твоят дебелан"

Та... дебели дебели... може пък да ти хареса Simple Smile

# 1 139
Кукумицинке, не че защитавам шишковците (аз съм с тяло на аполон), но все пак една сутрин се возя към работа и слушам "тройка на разсъмване" в петък. Тогава темите са на сексуална тематика. Бях изпуснал точно темата, но беше нещо за секс. Една девойка се обади и сподели цитирам приблизително "по принцип не си падам по дебеланковци, дори напротив, но така стана, че една вечер преспах с дебел мъж. Никога до сега не съм правила по-добър секс с друг мъж"
Тогава от тройката и казаха "отиди намерия твоят дебелан"

Та... дебели дебели... може пък да ти хареса Simple Smile

Да бе, само че нали се сещаш, че за да се формира едно такова изключително ширещо се мнение за сексуалните способности на дебелите мъже, то очевидно в масовия случай не са сексуални терминатори. Ти какво ще си помислиш за сексуалните способности на жена, която се задъхва, докато изкачи стълбите до втория етаж без асансьор?

Колко дебели - няма смисъл да се правим на луди, съвсем еднозначно може да се определи за някой, който не е просто леко закръглен или набит, че е дебел и без да го мериш на кантара. Хич не е нужно да е с такива размери, че да трябва да му разбиват стената на жилището му, за да го изкарат от там. В последния случай сигурно липсата на секс ще му е най-малкият проблем.

Общи условия

Активация на акаунт