как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 661
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 275
Това е пример за елементарна липса на възпитание, същото вероятно го прави и с приятели.
Не би ми било неудобно като го видя да му кажа колко ми дължи Peace

# 1 276
Нямам против да плащам, ако аз каня, или пък реша, че искаме да отидем на някое по-гъзарско място, дори с ново гадже. Обикновено даже в началото казвам "аз ще платя". Crazy
Обаче да седнем където и да е, скъпо или не, и т.нар. ми гадже, което познавам от две седмици, ми врътне такъв номер, ще е последната ни среща, дано да е хапнал добре.  Crazy

# 1 277
  • Наблизо
Не мога да си представя ,че има такива хора..но явно има.
Това са много дребни душици,да мамят на дребно. Crossing Arms

# 1 278
както има жени, които ще си поръчат всичко в менюто, така има и мъже, които го правят. друго ме интересува в ситуацията - ако излизат от 2 седмици само мисля, че им е много рано за мини екскурзийки или за запознанство с приятелите. може би след месец, когато са излизали 4 седмици по 2-3 пъти в седмицата..

# 1 279
както има жени, които ще си поръчат всичко в менюто, така има и мъже, които го правят. друго ме интересува в ситуацията - ако излизат от 2 седмици само мисля, че им е много рано за мини екскурзийки или за запознанство с приятелите. може би след месец, когато са излизали 4 седмици по 2-3 пъти в седмицата..

Абсолютно никога не съм планирала още в началото кога пък точно да се запознае с приятелите ми. Даже не съм се сещала, че може да е събитие, изискващо кой знае какво времево планиране, нито пък мисля, че трябва да водя избраника на сгледа пред всичките ми приятели. Всеки човек си е различен, някои не обичат много да се запознават, по-трудно се сближават, други пък лесно и без напрежение. Изобщо не се сещам кога съм го запознала с някои от приятелите ми, сигурно са ми се обадили да се видим, та аз съм го взела с мен, за да не скучае.

Между другото, с майка ми приятелят ми се запозна нямаше и месец, откакто бяхме заживяли заедно. Хич не исках, ако зависи от мен, поне година след връзката не държа въобще нито да се запознавам с родителите, нито той да се запознава с моите под предлог, че и без това с майка ми не живеем в едно населено място. Обаче беше дошла в София, защото имаше здравословни проблеми, та беше отседнала при мен, докато обикаляше по болниците, преди да я хоспитализират. Аз пък вече бях в квартирата на приятеля ми, съвсем близо до моята, та ги запознах, като излязохме на разходка, защото направо я виждах как ѝ щрака в мозъка какъв ли е съмнителен, щом го крия.

# 1 280
И аз абсолютно никога не съм планирала нищо в началото на една връзка.Какво значение има кога ще отидем на екскурзия или кога ще го запозная с приятелите ми,ами то си става от само себе си.
Golden Heart,защо не се отпуснеш и не спреш да пресмяташ всичко?

# 1 281
Защо повечето слагат знак на равенство между кавалерство и плащане на сметка? Един мъж може да ви "прецака" много кавалерски, ще плаща сметките и ще ви "работи" както си знае, има много такива мъже.

И не, не го правят за единия секс, ами за тръпката, за да "свалят" някоя готина мадама (като вас). Ако се иска само плащане на някаква сметка и отваряне на врати, разни подаръчета и китки, които да показват внимание и отношение, значи много, ама много ги улеснявате мъжете.

Те ще правят каквото очаквате вие от тях, ще ви кажат каквото искате да чуете, ще ви платят сметката и ще ви имат.

Казано е: "Жените имитират оргазми, но мъжете имитират връзки, и дори имитират бракове".

Ето, дори момичето се оплаква от женени мъже, които ходят по клубове за запознанства. Егати браковете, егати жените, които се оставят да живеят в подобна заблуда.  Sick

# 1 282
  • София
Ами принципно по мои сметки около 90% от жените точно това гледат и точно по този признак се ръководят - колко пари е склонен да хвърли мъжът по нея. Говоря за България.
То, затова има толкова миски и мацки с по дете и иззети коли и апартаменти..... Mr. Green

# 1 283
Какво равенство? И двете, дядо попе! На мен със сигурност ще ми направи тъпо впечатление и някой цар на безплатните жестове, който отваря врати, прави път на дамите, помага за събличане на палтото, дърпа стола, подарява крадени китки или цветя от някоя поляна, а в същото време си брои до стотинка неговата сметка, че дори гледа и аванта да има, гледа да се възползва от превоза на жената и т.н. Алън от "Двама мъже и половина" беше някакъв подобен - кавалер за безплатните неща и ужасно стиснат.

И никой не е казал, че заради някакви си подаръчета трябва да си отваряш краката. Ако ти ги подаряват с условие, не трябва да ги приемаш, ако не си фен на натуралната размяна.

# 1 284
Алън не е баш стиснат, просто не е щедър и накрая все го прецакваха жените, начело с бившата.

Никой не е казал, че е достатъчно да се плаща сметката. Но е най-елементарното, и ако един мъж и това поне не се постарае да направи, не знам.

# 1 285
  • София
Всъшност не са семейство и се бяха запознали две седмици преди да пътуваме. Когато тръгнахме към гроба на Св. Иван Рилски те заедно и дружно отидоха до тоалетна в гората и ги нямаше час и половина. Стъмни се и не отидохме до гроба. На връщане шофьорката влезе в насрещното, а кавалерът я командваше като Бойко.
Кажи честно  Joy

# 1 286
  • София

Никой не е казал, че е достатъчно да се плаща сметката. Но е най-елементарното, и ако един мъж и това поне не се постарае да направи, не знам.
Е, аз пък това не го приемам.
За чий дявал ми е да излизам с него, ако само това е готово да направи?
А, дано мога да си платя и сама сметката!
По- горе една съфорумка заяви, че сме били много лесни, жените, щом сме се давали заради комплименти, цветя, кавалерстване и прояви на разбиране.
Не я знам какъв ѝ е критерия и какво очаква- директно дарение на жилище и кола, нотариално заверена издръжка до живот и диаманти за всеки празник? newsm78

# 1 287
Ами нали това казвам, че не е достатъчно, виж ми и първото изречение. Кани те някой на кафе на първа среща да речем, и накрая си извади пари само за неговата сметка - това директно го дисквалифицира. Говорим за най-обикновена почерпка, а не за скъпи вечери в ресторанти.

# 1 288
  • София
Ами нали това казвам, че не е достатъчно, виж ми и първото изречение. Кани те някой на кафе на първа среща да речем, и накрая си извади пари само за неговата сметка - това директно го дисквалифицира. Говорим за най-обикновена почерпка, а не за скъпи вечери в ресторанти.
+ 1

# 1 289
Със сигурност има жени, които пускат заради подаръци, но повечето го правят по любов и заради привличането. Жените също обичат да правят секс, само че не с кого да е, подбираме по-внимателно, като всяка си има критерии. Колкото по-дърт е един човек, толкова по-невъзможно е да се намери партньор за него, понеже списъкът с изисквания само расте. Ако на едни студенти им стига да се влюбят, то след 15 години вече не е така - ще се гледа кой докъде е стигнал в живота и няма как някакъв стиснат прошко да забие готино парче.

Общи условия

Активация на акаунт