как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 643
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 290
Да я забие като гадже може би не, но ако е симпатичен и я набара в дискотека, като нищо да я отпЕре! Черпи някой коктейл, танци - манци и я натрътва. Хаѝде никоя жена не е правила секс за една нощ. Пък тоя може да е толкова скъсан, че след една вечер в дискотеката и да няма какво да яде после.

# 1 291
ами ако е толкова скъсан - какво прави в дискотеката?

# 1 292
Щом ме питаш това, значи си далеч от реалния живот Simple Smile

# 1 293
То пък в дискотеките щото е пълно с моми и ергени на 30+, търсещи сериозна връзка. Жени на тая възраст почти няма, които да ходят на дискотеки, а възрастните мъже, които ходят са едни мазни, гадни и оглеждащи с мръсен поглед студентките/ученичките.

# 1 294
Е,не е така.Аз съм на 30+ и редовно си ходя на дискотека.Но не за да търся каквато и да било връзка.Повечето ми приятелки и познати на тази възраст също ходят.И определено не е пълно с възрастни мъже,които са мазни,гадни и т.н.Има мъже на 30+,които са си редовни клиенти и изглеждат много добре.Поне на местата на които аз ходя е така.

# 1 295
Ето оттук ни тръгва репутацията в Европа,но като ни е ценност колко пари хвърля мъжа по жената..

пак го обърнахме на търговия май  Rolling Eyes а нещата са доста по прости: плащането на сметката е жест. не е нужно да е всеки път плащането на сметката, но е нужно да има жестове. ако след всяка следваща среща започне да ти звъни по-рядко и по-рядко, започне да забравя да предлага да излизате, да забравя да е романтичен (нали на 8 март е купил 1 роза, това ще да трябва да е достатъчно за до следващата година) ...значи дами и господа си имаме насреща ленивец. а ленивец къща не прави.

Аха, и апартамент да ти купи също не е нищо. Просто един мил жест. На първа среща аз лично не бих очаквала да ми плащат сметките. Ако тръгне да се бърка ще ми изглежда, че го прави за да влезе в клишето, че мъжът плаща. Прави го за да ми се хареса т.е. не е естествен, страхливец. Едно кафе мога да си платя и сама. Никакъв сигнал не е за мен това, ако не ми плати кафето. Да не говорим, че изобщо не е задължително да излизаме на кафе в топло време, примерно. Може в парка на по бира, която всеки си е купил сам. Най - голям сигнал за мен е какво има в главата му, не колко лицемерно и клиширано се държи на първа среща.

# 1 296
  • София
И в крайна сметка какъв е изводът от темата ... ?

Къде е най-подходящото място, на което да срещнеш свободен партньор 35+, който да покрива някакъв жизнен минимум критерии  newsm78

Разбрахме къде не става, а къде става ... Simple Smile

# 1 297
Ако искаш 35+ годишен, който става за нещо, трябва да го крадеш от друга жена. Но тогава пък има риск да станеш хронична любовница, на която се пускат трошици надежда, защото на мъжа си му е удобно да е женен, макар да не се кефи вече на жена си. Голяма рядкост е да разведеш мъж в разцвета на силите си, да го ожениш за себе си и да му родиш бебета, трябва наистина да си изключителна или поне той така да си мисли.

# 1 298
  • Sofia
Ако искаш 35+ годишен, който става за нещо, трябва да го крадеш от друга жена. Но тогава пък има риск да станеш хронична любовница, на която се пускат трошици надежда, защото на мъжа си му е удобно да е женен, макар да не се кефи вече на жена си. Голяма рядкост е да разведеш мъж в разцвета на силите си, да го ожениш за себе си и да му родиш бебета, трябва наистина да си изключителна или поне той така да си мисли.

+1000!!!

# 1 299
  • Наблизо
Самотен нормален електрон 35+ може единствено ако е имал дълга връзка с някоя луда преди това.
Иначе ставащите са заети на тази възраст или има защо да са сами  Peace

# 1 300
  • Пловдив
Еее, Янечек, да огледа парясаните. Определено за над 35 си трябва "втора употреба". Обикновено са и с "ремаркета".

# 1 301
Като ги гледам 35-годишните мъже с ремаркета какви цветя са, не си представям каква смотанячка трябва да е новата кандидат-съпруга. Не си представям де, виждам ги - сто пъти по-грозни и тъпи от първите съпруги, които трябва да се преструват, че харесват лигавото дете от първия брак, което им се отваря нагло. Ама тези мъже си знаят, че по-готина няма да ги прибере и приемат положението с примирение, дори с благодарност. Само във форума знаят да се репчат.
Пп:ако е имал връзка с луда, значи и той не е нормален, не мерси.

# 1 302
  • София
Еее, Янечек, да огледа парясаните. Определено за над 35 си трябва "втора употреба". Обикновено са и с "ремаркета".
Хи,хи!
Що, бе, нали тук всички са широкоскроени?
Що мома да не вземе парясан и с ремарке? Mr. Green

# 1 303

Не, в момента има и 35-годишни мъже без ремаркета и без отклонения. Не е като преди 10 години.

# 1 304
Куку, може да има, щом твърдиш, ама се падат толкова рядко, колкото и шестица от тотото.

Общи условия

Активация на акаунт