как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 661
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 260
Няма да го разберат, ще се целят в някоя женица, заставена да работи за средна към ниска заплата поради безпаричие, която би се съгласила на съвместно съжителство с цел да ѝ намалеят сметките наполовина. След като те самите разсъждават по подобен начин, не могат да очакват различно отношение от другата страна, нали така Simple Smile Пресметлив се събира с пресметлив, защото друг няма да го търпи.

# 1 261
Ето оттук ни тръгва репутацията в Европа,но като ни е ценност колко пари хвърля мъжа по жената..

пак го обърнахме на търговия май  Rolling Eyes а нещата са доста по прости: плащането на сметката е жест. не е нужно да е всеки път плащането на сметката, но е нужно да има жестове. ако след всяка следваща среща започне да ти звъни по-рядко и по-рядко, започне да забравя да предлага да излизате, да забравя да е романтичен (нали на 8 март е купил 1 роза, това ще да трябва да е достатъчно за до следващата година) ...значи дами и господа си имаме насреща ленивец. а ленивец къща не прави.

# 1 262
...значи дами и господа си имаме насреща ленивец. а ленивец къща не прави.
Значи че насреща си имаме господин, който не е влюбен. Защото същият този ленивец с друга жена ще подскача и ще се върти на пета.

# 1 263
А, ленивец - просто не те харесва, ако "забравя" да предлагате да излизате, и не те цени. Такива вероятно си имат и други опции, та ти си спасителната, в случай, че останалите им откажат.

# 1 264
любовта от романите на Маргарет Мичъл и Шарлот Бронте

Извинявам се,   Joy но точно тази фраза ми прозвуча като въдичка за потенциална чувствителна бг-мамска душа, която да клъвне на нежна мъжка душевност.  Laughing

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 22:27 от Априлска вълшебница

# 1 265
Вярно е, Човече Simple Smile Като си влюбен, спираш да броиш стотинки и да мачкаш левчетата в потната си длан.

Извинявам се,   Joy но точно тази фраза ми прозвуча като въдичка за потенциална чувствителна бг-мамска душа, която да клъвне на нежна мъжка душевност.

Хихи, не си ли чувала, че тук в бг-мамма нямаме души, а само тарифи Simple Smile

# 1 266
Когато говорим за отношенията между мъжа и жената говорим за любов, страст, обич, уважение и пр., а не за това, кой ще плати сметката. В западните държави е прието сервитьорът да попита дали сметката ще е обща или отделна. В България сервират една обща сметка и ако кавалерът поиска отделна сметка, сервитьорката е недоволна, дамата се цупи и кавалерът се изчервява като лимон. Прието е да плати сметката този, който предложи да отидат на заведение.
С приятелска двойка пътувахме до Рилския манастир и седнахме да поръчаме в един ресторант. Мъжът яде и пи на корем и преди да дойде сметката каза, че отива да си купи магнитче за хладилника. Жената с големи, ококорени очи плати доста голяма сума. Това джентълменска постъпка ли е?
До 1960г. жените са получавали много по - ниски заплати от мъжете и тяхните права са били ограничени. Сега те са еманципирани, някои от тях получават по-високи заплати от мъжете и неразбирам меркантилното им поведение. Плащането на сметки от мъжа се отразява на неговото качество на живот и финансови възможности. Съществуват и жени, които сами плащат сметките си, за да запазят достойнството си, но по - скоро те са изключение.

# 1 267
Violet, би ли обяснила, кои са тези западни държави, в които срвитьорите питат подобни неща?

# 1 268
Само в Германия са ме питали "zusammen oder getrennt", никъде другаде.

# 1 269
Чувала е, че така правят в западните държави. Как пък няма да ми падне достойнството, ако някой има желанието да плати сметката.

# 1 270
  • Наблизо
В западните държави си плащаш отделно и те питат.Няма никакъв проблем.И много внимателно слушаш какво ти казва кавалера - дали е каня те или искаш ли да отидем някъде.
В първия вариант плаща той,защото кани или ти,ако си поканила.Във втория всеки си плаща.

А иначе Голдън,не те харесва достатъчно и има и други варианти наоколо,не че е ленивец Wink

# 1 271
Дефинирайте западни държави, щото в скандинавските е обидно за жените да ги черпят и хич не се и съгласяват.

# 1 272
С приятелска двойка пътувахме до Рилския манастир и седнахме да поръчаме в един ресторант. Мъжът яде и пи на корем и преди да дойде сметката каза, че отива да си купи магнитче за хладилника. Жената с големи, ококорени очи плати доста голяма сума. Това джентълменска постъпка ли е?
При положение че са семейна двойка, какво значение има кой точно от двамата плаща ? Ние със жена ми като ходехме на почивка , парите винаги са стояли в нейното портмоне . Никога не ѝ е било неприятно , че тя плаща сметките като седнем някъде .
  Между другото, много ми е странна тая дискусия, кой точно трябва да плати . Аз като излизам с жена (колкото и невероятно да звучи) винаги съм плащал цялата сметка . Не познавам мъже, които да поканят жена на среща, и да очакват тя да си плати нейната част . Но при положение че толкова го обсъждате , явно на вас ви се е случвало . Не знам по каква причина ви се налага да излизате с толкова ниско качество мъже . Не е нормално да сваляте чак толкова летвата .

# 1 273
И според мен ако са семейство няма значение.
Това би бил подъл номер, ако си с непознат или с човек, с когото се познаваш от скоро, но при положение, че всичко е в един джоб няма значение кой ще подаде банкнотата  Crazy

# 1 274
Всъшност не са семейство и се бяха запознали две седмици преди да пътуваме. Когато тръгнахме към гроба на Св. Иван Рилски те заедно и дружно отидоха до тоалетна в гората и ги нямаше час и половина. Стъмни се и не отидохме до гроба. На връщане шофьорката влезе в насрещното, а кавалерът я командваше като Бойко.

Общи условия

Активация на акаунт