как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 616
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 350
не искам да ви прекъсвам мухабета, но daredevil и аз имаме по един въпрос. daredevil се интересува къде може да се намери готиният мъж, а мен ме интересува - като се намери този, който е толкова рядък - като шестица от тотото - как да познаем, че е сериозен или че има сериозни намерения.

бг мами, вие как разбрахте че вашият мъж е Мъжът?

# 1 351
  • Tам през Атлантическия океан
не искам да ви прекъсвам мухабета, но daredevil и аз имаме по един въпрос. daredevil се интересува къде може да се намери готиният мъж, а мен ме интересува - като се намери този, който е толкова рядък - като шестица от тотото - как да познаем, че е сериозен или че има сериозни намерения.

Ако бях затормозена като теб да правя дисекция на жабите  Laughing
никогаж нямаше да го намеря  Laughing моя жабоК  Mr. Green Heart Eyes

Скрит текст:

# 1 352

Ми казваш му, че не си играчка или за забавления и ако остане - значи все пак те иска сериозно.

# 1 353
Аз моя в продължение на месец му казвах че съм неразположена и така не правихме секс... Но истината е, че се влюбихме и двамата от пръв поглед и аз усетих още от началото, че с този човек ще създам семейство! Иначе се видя, колко сериозно гледам еедин на друг от ситуациите (доста сериозни), орез които минахме първата година... после всички трудности все едно ни поднасят закуска  Laughing

# 1 354
  • София

Ми казваш му, че не си играчка или за забавления и ако остане - значи все пак те иска сериозно.

И, минава ли номера?

# 1 355
  • София
тежки стереотипи в тая тема.

# 1 356
Ще е номер ако не го мислиш сериозно. А ако си наясно и напълно откровена, бързо се решава "проблемът" кой какъв е.

# 1 357
  • Tам през Атлантическия океан

Трябва си време за да разбере и той , не мислиш ли  Laughing ?

И какво лошо има в забавлението което след това може да преастне в нещо по-сериозно  Wink
Трябва да си дадете шанс и време да разберете  Wink

Аз ако съм мъж и жена ми каже горното  още в началото , ще дам на заден  Sunglasses

# 1 358
Дес, не го казваш на първата среща, но и се предполага че не си лягате също от първият път.

Нямам нищо против забавленията, но ако съм на друга вълна - категорично си казвам и веднага се отървавам от "обожатели".

# 1 359
С личен опит не мога да помогна в търсенето на авторката, понеже едно е било преди 15 години, друго е сега. Повечето ми познати двойки са заедно от университета или покрай работата, има случаи и покрай хоби или спорт. Въобще навсякъде, където има хора, има вероятност да срещнеш твоя човек. Мамасита примерно е известна, че нейния го е срещнала във влака. А, имам и един особен познат, който не е контактен, но чрез интернет си намери вече четвърта жена. От едната има и дете  Crazy Но той е хубав и затова искат освен по скайп, да се видят и наистина.

# 1 360
  • Наблизо
Сериозните намерения се появяват,след като опознаеш човека,харесате се и в хода на нещата,след време,почвате да правите планове заедно,местите се да живеете заедно и т.н.Така се появат сериозните намерения.
Иначе си е достра страшничко без да познаваш,да си усетил,видял във времето жената (например) да имаш сериозни намерения.Това си е ''Има широк ханш - ще знае да износва деца,в лице бива,има работа,чиста е - става да ми ражда'' - инкубатор.
Най -здравите двойки ,които познавам,са от университета.Други са се запознали по интернет,в по-късна възраст,но гледайки отстрани,не са толкова допълващи се като ''университетските''.

# 1 361
Аз имам колега на 39 (  77-ми набор) , който е свестен , никога не се е женил до сега , демек няма ремаркета . Давам информация на лични , срещу заплащане . Цена по договаряне .  Joy
Не, че нещо, но и аз така уредих среща на моя колежка с едно момче, което беше симпатично, забавно, завършил университет, добре сложен и т.н. Егати грешката... цяла вечер и говорил за хитлер и концлагери, както и, че курви в нисана му не качва. Накрая платила и сметката. Още се бъзикаме за тази случка с нея хахахахахха

# 1 362
Този явно не се води от клишето да плаща сметки. Ама пак не я е впечатлил момата.

# 1 363
  • София

Golden Heart, дай да излезнем двечките - ти знаеш къде, аз ще ти покажа как Wink Joy

# 1 364
как да познаем, че е сериозен или че има сериозни намерения.

Не можеш. Намеренията възникват с развитието на отношенията. Според мен хората придобиват "намерения" с времето, когато са се опознали достатъчно.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 12:10 от Априлска вълшебница

Общи условия

Активация на акаунт