как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 633
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 320
Не ги преценявам на око, знам ги на колко са Simple Smile 2% висок процент ли ти се вижда?

Два процента не са чак толкова незначителен процент, а може и всъщност да идват повече, ако от множеството само една част са 35-годишни.
От 30 до 40, не се ограничавам точно с 35.

Мне, до 40 е много, всички свестни са ги взели. Нормално да няма, ако гледаш при 40-годишните. Макар че според мен група от 50-60 мъже е твърде голяма, за да е вероятно всички мъже в нея да "стават" и да са свестни хора, независимо дали са обвързани.

Смятам, че в днешно време 35-37 е горната критична граница, при която се обвързват мъжете с образование и от среден към висок социален статус. За тези без образование е по-ниска.

# 1 321
  • Пловдив
Смятам, че в днешно време 35-37 е горната критична граница, при която се обвързват мъжете с образование и от среден към висок социален статус. За тези без образование е по-ниска.
А според мен е по-рано, до към 30, 32, на 35 почти не е останало от мъжете с образование. Хем работят в мъжка среда. Последния бастион на 32г.  отиде на курс по... салса за да си намери жена. Щото са 28 мъже в отдел и две много женени жени Simple Smile

# 1 322
Де бре, за жените  40 били новите 30, а защо мъжете, които могат да имат деца по всяко време, на 35+ за нищо да не става ли?
Как, след като приемате за нормално, и сте радетели на това, че жената вече не е длъжна да се омъжва на 18, и давате пример как първо раждане може спокойно да е на 35 + (тук задължително се споменава Германия) , то мъжът на същата възраст вече за нищо не ставал.
Как, по дяволите решихте, че мъжете на 35+ с ремарке за нищо не ставали, след като 1/3, ако не и повече, от посписващите тук дами са също разведени и с ремарке, а много вероятно и на същата възраст….
Абсолютно ! И на мен ми е много забавно да чета как се надъхват една друга колко са млади на 35 , а пък мъжете изкарват чичаци , плешиви , с коремче... Joy На 35 мъжът е в разцвета на силите си  - зрял и мъжествен , поне тези мъже , които аз познавам са такива - кариера , стабилност , обвързани и тепърва се замислят за бебе. Но може по селата и малките градове момците на по 30 години да са с по едно, две дечица , знам ли ... 

# 1 323
На 30 горе-долу започват да се озъртат за по-сериозно обвързване в големите градове. Не при всички се получава успешно от първите опити за сериозна връзка и не всички от 3-ия месец на запознанството забременяват жената, та средно 2 години може би са нужни, за да се каже, че са в сериозна връзка с тенденция за семейство и пр.

# 1 324
Абсолютно ! И на мен ми е много забавно да чета как се надъхват една друга колко са млади на 35 , а пък мъжете изкарват чичаци , плешиви , с коремче... Joy На 35 мъжът е в разцвета на силите си  - зрял и мъжествен , поне тези мъже , които аз познавам са такива - кариера , стабилност , обвързани и тепърва се замислят за бебе. Но може по селата и малките градове момците на по 30 години да са с по едно, две дечица , знам ли ... 

Не си разбрала. 30-годишните необвързани/бездетни жени са с изсъхнали яйчници и отчаяни и са еквивалент на 35-годишните необвързани мъже, които са чичаци. Виж, обвързаните, оженили се/омъжили се и родили си деца на 20-25, на 35 години са в суперформа и от двата пола.

# 1 325
  • Пловдив
Аре ся глупости. Дали си женен или не, 35 са си 35.

# 1 326

На Доценко например аз лично бих му дала повече от 35, макар че е бил женен.

# 1 327
  • Пловдив

На кой? Сериозно, нямам идея кой е.

# 1 328
  • Sofia
На кой? Сериозно, нямам идея кой е.

Образ, превърнал се в засилен обект на одумване в настоящата тема. Laughing

# 1 329

Да, и аз го мислех за по към 40 него, преди да ме поправиш Simple Smile
В събота бяхме на рожден ден на една минаваща към "отчаяните" девойка, затворихме клуба и тя си продължи към следващия, после дали си е прибрала гаджето да ронят сълзи кой женен кой не - не знам, ама надали човеко-паяк.  Laughing И как са й яйчниците забравих да питам, съхнат ли вече или трябва да се изчакат 24 часа след заветната дата  интересно newsm78

# 1 330
  • Наблизо
изкупителната жертва,за да не се одумват жените  Peace

# 1 331
Да, този, който пишеше тук.

За жените поне битуват легенди, че щом са необвързани, значи са някакви страшно поддържани мадами, ако не красавици, защото нали все пак трябва да си намерят мъж. Докато при мъжете такова нещо няма.

# 1 332
За тези без образование е по-ниска.
Е ти току що зачеркна с лека ръка дипломите ми за средно и висше образование . Даже се опитвам да се сетя дали имам въобще основно .  newsm78 Аз имам колега на 39 (  77-ми набор) , който е свестен , никога не се е женил до сега , демек няма ремаркета . Давам информация на лични , срещу заплащане . Цена по договаряне .  Joy

# 1 333
За тези без образование е по-ниска.
Е ти току що зачеркна с лека ръка дипломите ми за средно и висше образование . Даже се опитвам да се сетя дали имам въобще основно .  newsm78 Аз имам колега на 39 (  77-ми набор) , който е свестен , никога не се е женил до сега , демек няма ремаркета . Давам информация на лични , срещу заплащане . Цена по договаряне .  Joy

Нищо не съм зачеркнала. Световна тенденция е хората с по-високо образование да се женят по-късно и да имат по-малко деца в сравнение с необразованите. По твое време масово тези с висше образование ли се женеха по-рано или тези със средно, които веднага след гимназията или казармата се женеха? Циганите на каква възраст се женят (условно казано "женят") масово?

# 1 334
  • Пловдив
Вай, вай, моя горкия като го цапардосах на 25, майка му значи с право е ревала, че го взимам млад, горкия. Образован щото.

Общи условия

Активация на акаунт