как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 643
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 305
Куку, може да има, щом твърдиш, ама се падат толкова рядко, колкото и шестица от тотото.

Не е толкова рядко в днешно време. И вероятно границата ще се вдигне още малко.

# 1 306
За тенденцията си права, но 35-годишните днес са си серизно обвързани вече и най-често са с малки деца, изключително неподходяща цел за ново семейство.

# 1 307
  • Пловдив
35-годишни мъже, които не са втора употреба, нямат ремарке/ремаркета и са приятни и нормални не се срещат често. Има, но е печалба от житейската лотария.

# 1 308
  • София
Де бре, за жените  40 били новите 30, а защо мъжете, които могат да имат деца по всяко време, на 35+ за нищо да не става ли?
Как, след като приемате за нормално, и сте радетели на това, че жената вече не е длъжна да се омъжва на 18, и давате пример как първо раждане може спокойно да е на 35 + (тук задължително се споменава Германия) , то мъжът на същата възраст вече за нищо не ставал.
Как, по дяволите решихте, че мъжете на 35+ с ремарке за нищо не ставали, след като 1/3, ако не и повече, от посписващите тук дами са също разведени и с ремарке, а много вероятно и на същата възраст….

# 1 309
В момента това бих го казала за 40-годишните. 35 години все още е към горния диапазон, в който се срещат достатъчно често ергени без отклонения.

# 1 310
  • Пловдив
ronaldd - Не казвам, че не стават, а че трябва да се приемат с ремаркетата. Апропо, ти на колко си?

В момента това бих го казала за 40-годишните. 35 години все още е към горния диапазон, в който се срещат достатъчно често ергени без отклонения.
Аз си вадя изводи от работната среда на моя мъж. Силно мъжествена, инженерна (к'во да се прави). От всичките мъже наоколо - към 50-60 човека приятели и колеги, средно на посочената възраст от 35, не знам за нито един приятен и разумен, който да е сам в момента и да не е с ремарке (т.е. втора употреба). Просто няма. Имаше един, ама наскоро се предаде и вече и той е ангажиран.

# 1 311
  • София
ronaldd - Не казвам, че не стават, а че трябва да се приемат с ремаркетата. Апропо, ти на колко си?
33, неразведен, с ремарке  Mr. Green
Демек, не съм в тая категория, но ако утре се разведа - ето какво ще мисли половин България за мен  Joy

# 1 312
  • Пловдив
33, неразведен, с ремарке  Mr. Green
Демек, не съм в тая категория, но ако утре се разведа - ето какво ще мисли половин България за мен  Joy
Че ставаш, евентуално, зависи от другите ти данни, ама имаш и ремарке и всяка жена трябва да си прави сметка може ли да живее с този ти недостатък.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 313
  • София
Напълно си права - за ремаркето (както и за останалото, разбира се, че е индивидуално).
Но да се категоризира по този начин - с тенденция "те не стават", ама и тия които не са женени до 35 и те не стават, е то никой не става по тая логика. Не така, не така….

# 1 314
Аз си вадя изводи от работната среда на моя мъж. Силно мъжествена, инженерна (к'во да се прави). От всичките мъже наоколо - към 50-60 човека приятели и колеги, средно на посочената възраст от 35, не знам за нито един приятен и разумен, който да е сам в момента и да не е с ремарке (т.е. втора употреба). Просто няма. Имаше един, ама наскоро се предаде и вече и той е ангажиран.

Т.е., от 50 човека, на които на око си им преценила възрастта и вероятно са и на повече от 35 (хората по-скоро имат подмладяваща преценка за възрастта на околните) е имало цели 2%, които на тази възраст са били неангажирани и са ставали.

# 1 315
  • Пловдив

Т.е., от 50 човека, на които на око си им преценила възрастта и вероятно са и на повече от 35 (хората по-скоро имат подмладяваща преценка за възрастта на околните) е имало цели 2%, които на тази възраст са били неангажирани и са ставали.
Не ги преценявам на око, знам ги на колко са Simple Smile 2% висок процент ли ти се вижда?

# 1 316
Ок, един от най-добрите ми приятели е на 35, много свестен човек, живее обаче с една мадама, която се държи ужасно с него и по негови думи играе и пантофа в буквален смисъл! Тя мног иска да следващата стъпка и приема всяка негова крачка- дори любовницата му! Всяка една от двете знаят, че тази вечер той е с другата! Ами колкото и да си го обичам и да е готин приятел, като мъж е голям дрисльо- не му стиска да се откаже от "пантофаджийката" защото с нея делят сметките и наема и по този начин пести парите си за жилището, което купи и го ремонтира! Секса е бонус, но все пак ако тя не му пусне- си има другата разведена мадама с дете, която единственот, което я интересува е да си прекара добре! Ако бях жена и ме сваляше нямаше да го погледна! Другите ми български мъже познати на такава възраст са все обвързани! ... Въпреки, че май и той се брои обвързан, но незнам за коя по-точно  newsm78

# 1 317
  • София
Извод:
Или смалете критерийте си или... другия вариант е котка  Grinning

Пп, значи аз след някоя друга година, ще бъда рядко изкопаемо Joy Не знаех, че с остаряването ще има бонуси Crazy

# 1 318
Не ги преценявам на око, знам ги на колко са Simple Smile 2% висок процент ли ти се вижда?

Два процента не са чак толкова незначителен процент, а може и всъщност да идват повече, ако от множеството само една част са 35-годишни.

# 1 319
  • Пловдив

Два процента не са чак толкова незначителен процент, а може и всъщност да идват повече, ако от множеството само една част са 35-годишни.
От 30 до 40, не се ограничавам точно с 35.

Общи условия

Активация на акаунт