как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 331
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Скрит текст:
Е добре де, обясни какво значи пасване и не-пасване...

6 месеца нищо не са, хайде сега, няма нужда да се хвалите колко сте хипер-сексуални. Ако не сте на 16, нормално е човек да контролира сексуалността си, не тя него.

В буквалния  смисъл ти говоря, че ми се е случвал варианта просто да не се събира  гайка А в слот Б, ама направо физически да е почти невъзможно, айде открии го този факт на теория, успех ти пожелавам. И никакво психологическо сходство и химия и квоттам напасване на характери си представяш не помага в случая, няма какво да се направи. Вярно сигурно е почти невъзможен вариант,  ама ей на- има го и него, та аз предпочитам достатъчно рано да се уверя, че не съм изтеглила късата клечка 2 пъти. Или по-скоро ужасяващо огромната клечка. А и шест месеца са си доста време,
просто не виждам логична причина да се размотавам чак толкова, ако и двамата са present and willing де се вика.
Точно. Сексът е за мое удоволствие, а не награда или наказание за друг.

# 241
Искаш да кажеш, че предпочиташ на третата среща да свалиш гащите и да провериш, вместо да се понатискате...

Кукумицинка, вярвай си, че правя смотан секс, щом се възбуждаш от идеята. Всички си имаме фетиши:)

Логична причина няма, ако гледаш на секса само като на удоволствие. Но ако имаш друго разбиране за сексуалността, ясно се вижда причината.

# 242
То вярно секс на първа среща не говори добре за жената/Сексът и града е друга бира/, но и това за многото месеци въздържание е абсолютна отживелица и дори да те чака някой толкова, изобщо не е  гаранция, че е точният, свестният, прекрасният, невероятният, а че просто или е прекалено влюбен, или прекалено загубен и отчаят!  Wink
The Siren of Titan, ако човек прави страхотен секс, няма отчаяно да се опитва да убеди останалите участници в един форум за това!  Wink

# 243
Скрит текст:
Е добре де, обясни какво значи пасване и не-пасване...

6 месеца нищо не са, хайде сега, няма нужда да се хвалите колко сте хипер-сексуални. Ако не сте на 16, нормално е човек да контролира сексуалността си, не тя него.

В буквалния  смисъл ти говоря, че ми се е случвал варианта просто да не се събира  гайка А в слот Б, ама направо физически да е почти невъзможно, айде открии го този факт на теория, успех ти пожелавам. И никакво психологическо сходство и химия и квоттам напасване на характери си представяш не помага в случая, няма какво да се направи. Вярно сигурно е почти невъзможен вариант,  ама ей на- има го и него, та аз предпочитам достатъчно рано да се уверя, че не съм изтеглила късата клечка 2 пъти. Или по-скоро ужасяващо огромната клечка. А и шест месеца са си доста време,
просто не виждам логична причина да се размотавам чак толкова, ако и двамата са present and willing де се вика.
Точно. Сексът е за мое удоволствие, а не награда или наказание за друг.

Ауу, как можа да си признаеш, че харесваш секс, край, ще те горим на кладата - вещица! Laughing
Трябва да те е срам, да се дърпаш, и да даваш само на тъмно и по брахетна нощница, единствено с цел продължаване на рода и то след сватбата естествено, която е след не по-малко от 6 месечен годеж. Все пак 21 век ли сме или що.  Laughing

За секса с много по-възрастен ще трябва да дефинирате колко е много, щото при моите стандартни 10-12 години разлика, тези по-младите, доколкото въобще съм имала досег с такива, не струват в сравнение.

# 244

The Siren of Titan, ако човек прави страхотен секс, няма отчаяно да се опитва да убеди останалите участници в един форум за това!  Wink

Кажи го на Кукумицинка, защото и тя в момента индиректно се опитва да ме убеди, че прави мега-страхотен секс, несравним с моето ежеседмично уважаване на тъмно, с нощница с дупка:)

Ако човек може да се сдържи 6 месеца, това говори за добър контрол над импулсите, а това е добър знак. Но в моя случай говоря за търсене на човек за дългосрочна връзка- там е добър знак, ако може да чака.

# 245
Между другото, това дърпане от секса и използването му като примамка, се използва точно от жени, които не са уверени в сексуалните си възможности. Опитват се да отложат момента на истината и евентуалното разочарование.

# 246
  • София
Искаш да кажеш, че предпочиташ на третата среща да свалиш гащите и да провериш, вместо да се понатискате...

Скрит текст:
Кукумицинка, вярвай си, че правя смотан секс, щом се възбуждаш от идеята. Всички си имаме фетиши:)

Логична причина няма, ако гледаш на секса само като на удоволствие. Но ако имаш друго разбиране за сексуалността, ясно се вижда причината.

Не обичам, не харесвам, не уважавам, не предпочитам чакането и чакащите, стига да има сексуално желание и от двете страни. По-ясно от това няма накъде да го напиша. Обаче това "натискам се" как ми бърка в здравето...

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 17:58 от milenaka

# 247

Кажи го на Кукумицинка, защото и тя в момента индиректно се опитва да ме убеди, че прави мега-страхотен секс, несравним с моето ежеседмично уважаване на тъмно, с нощница с дупка:)

Как се опитвам да ТЕ убедя в това? Като казвам, че съм правила и незадоволителен секс?

# 248
Аз не се дърпам от секса, а от драмата и оплитането, които носят след себе си. Колкото и да се убеждаваме, че сексът не ни влияе и все едно нищо не се е случило, не е точно така.

Освен това вече съм прекалено дърта и не страдам от идеята, че сексът е показване на способности и програми. Така че не знам какво се води "истина" в случая. Сексуалността ми е като сабята при военните, нали знаете девиза, не се вади без нужда, не се прибира без слава:)

# 249
Ох, заяждане на дребно е , ама : сдържа се сдържа шест месеца и после непланирано  прави бебе , страшен контрол на импулсите, няма що.  Rolling Eyes

# 250
  • София
Четейки последните мнения, се сещам как аз разсъждавах като юноша - явно така съм бил възпитан.
Целувка- едва след (или на) третата среща, секс - много по-нататък, след първия месец или зависи колко често са срещите.
Този мой рицарски подход биде разбит, когато едно от гаджетата ми едва ли не се усъмни "да не би нещо да ми има", въпреки това обаче не съм "посягал" никога на първа или втора среща дори за нещо по-така. Факт е обаче, че девойките го правеха. И не, не бяха някакви парясници, напротив - умни, но и млади момичета.

Чета тук дамите, и ми става мило, радваме Сирената с тези 6 месеца без секс. Уверявам ви обаче, това при млади жени, в разгара на хормони, няма как да си го причинят:)) Е, може да тестват някой, наистина, но или не го искат много силно, или през същото време си имат нещо странично.
Просто сега Е "модерно" за секс да не се чака дълго, ако нещата не се получават....... ами следващият/следващата. Да, говорим за млади хора, където изборът им е значително по-голям Simple Smile)

Скъпи съклубари, не се връзвайте много на прочетено от каките по-горе.
В другите теми ще прочетете как същите тези примерни дами, поставят чутовни изисквания за секс маратон и как - едва ли не, за тях е нормално 5-7 пъти седмично сек Simple Smile))
Но инак, 6 месеца без секс - да, да:)

# 251
  • Sofia
Скъпи съклубари, не се връзвайте много на прочетено от каките по-горе.
В другите теми ще прочетете как същите тези примерни дами, поставят чутовни изисквания за секс маратон и как - едва ли не, за тях е нормално 5-7 пъти седмично сек Simple Smile))
Но инак, 6 месеца без секс - да, да:)

Ами, именно, според мен, радетелките за по-бързо стигане до сексуални изпълнения са същите, които в други теми пишат за секс-маратони и пози от "Кама Сутра". Simple Smile

Хората, независимо мъже или жени, издържат без секс и доста повече от 6 месеца. Peace

# 252
  • София
Да, естествено, че издържат и повече от 6 м., но ако нещо конкретно го налага - липса на любимия (казарма, чужбина), няма подходящ, не че съвсем няма - просто не го срещат или са твърде завишени критерии спрямо заобикалящата ги среда и пр.

# 253
И точно радетелките на кама-сутра и намсикво не мога без секс накрая почват да разправят как било нормално в началото (с години дори) да не постигаш оргазъм, или това да се случва рядко, трудно, чак след 30...и да се чудиш от какъв зор са търсели и бързали за секс, след като са получавали главно кофти секс...

# 254
Много зависи на какъв етап от живота си. Не е рядко срещано явление и две години да те чака гаджето за секс, ако сте започнали връзка в девети клас. Обаче на 25 никой няма да те чака 2 години да му пуснеш, нито на теб ще ти се иска 2 години да не правиш секс. Нали правите разлика между секс на първа среща и половин година без секс? Прекалено дългото отлагане от една страна води до прекалено големи очаквания, от друга страна хората са склонни на много повече компромиси, ако смятат, че са вложили прекалено много време и енергия. Губят още време, защото им се струва, че ако не са доволни и се откажат веднага, значи захвърлят на вятъра 6 месеца време, но по този начин губят още време. И остава едно много по-голямо разочарование, отколкото, ако нещата се бяха случили по-бързо. Пък и нито 30-40-годишните мъже, нито 30-40-годишните жени имат толкова време за губене.

Общи условия

Активация на акаунт