как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 373
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 285
Познанството откога се брои за връзка? Според мен поне след 2-3 месеца, преди това си е точно познанство, пък да се прави секс с бегли познати, ми звучи евтино и долнопробно, когато говорим за зрели хора.

Връзката започва като понзнанство (много се надявам да се съгласиш с това). Имам новина за теб. В 21 век е обществено приемливо двама познати да правят секс докато се опознават.

Кога едно познанство преминава в качествено нов етап наречен връзка? Преди или след първия секс?

# 286
  • София
Познанството откога се брои за връзка? Според мен поне след 2-3 месеца, преди това си е точно познанство, пък да се прави секс с бегли познати, ми звучи евтино и долнопробно, когато говорим за зрели хора.

Връзката започва като понзнанство (много се надявам да се съгласиш с това). Имам новина за теб. В 21 век е обществено приемливо двама познати да правят секс докато се опознават.

Кога едно познанство преминава в качествено нов етап наречен връзка? Преди или след първия секс?
Или да правят секс без въобще да искат да се опознават.

# 287

Или да правят секс без въобще да искат да се опознават.

Да. И този мач сме го играли. Лошо няма.

# 288
а кога може да се приеме за начало на връзка. със сигурност не ще да е първият секс.

# 289
а кога може да се приеме за начало на връзка. със сигурност не ще да е първият секс.

Може би когато се появят пъвите съвместни планове за нещо повече от излизане на кино или ресторант. Ти как смяташ?

# 290
Хм, честно - за шест месеца опознаване без секс, човекът по-скоро ще ми стане  добър приятел, но не и  партньор за връзка.

# 291
Секса не е предпоставка за връзка и влюбване,не е задължително от секс да произлезе нещо повече.

# 292
Не е. Но е добро начало.

# 293
Хм, честно - за шест месеца опознаване без секс, човекът по-скоро ще ми стане  добър приятел, но не и  партньор за връзка.

Има го и това.  Joy

п.п. За мен не е нормално "връзката" да включва виждане 1 път седмично виждане при условие, че двама души живеят в едно и също населено място. Също това със забременяването преди да има сериозна връзка със живеене заедно и пр., заедно с последвалото форсиране на нещата ми звучи много инфарктно, но хора всякакви.

# 294
за мен това е, когато той започне да ти разказва за плановете си и започне да те включва в тях.

# 295
Ето ви пък друга бира: мъжът ми е нещо, като Мамасита. Ако не бях аз настоятелната, кой знае дали щеше да има скоро секс, или да се отегча и да го включа просто в листа "френдчета", демек "аре чао". Добре, че съм си настъпателна и се дразня да ми бягат по тъч линията!  Mr. Green Чакай да се скрия, да не мина за "лесна", че не се дърпам, като теле, по пет, осем или десет месеца!  Whistling

# 296
Няма нормално, ненормално. За различните хора - всеки с подхода си. Ако ще се изневерява, или се търси несериозна връзка - подходът е един , при сериозна връзка се търсят други качества и сексът минава на заден план. Важен е , но не най-важен за съвместно живеене или създаване на семейство.

# 297

Как тогава ще се класифицира "ходене" 6 месеца по срещи, заведенийца без секс?  Явно не е връзка, гаджета също не могат да се нарекат.  Но точно в този 21-ви век ми е чудно това да се получи. 6 месеца !!! Зависи и от честотата, естествено- ако срещите не са веднъж месечно прави общо 6 срещи. 

# 298
Опитвам се да се сетя какво ще е това groundbreaking познание за партньора, което ще отнеме 6 месеца събиране за да се реши човек да легне в нечие легло. Абсурдно ми е да чакам 6 месеца дамата да се реши. Твърде вероятно е да съм скъсал с нея след 5-тата среща ако все още тъпчем на едно място. Ако двама души се харесват най-логичното е да си легнат. Да чакаш само защото криворазбраното благоприличе го изисква е глупаво и тъжно.

Ами ей така, да видя човека дали има търпение или потропва нервно с краче. Ако е второто- не ме кефи. Очаквам също да видя, че дори да няма физическо развитие, то има емоционално такова- не се отдръпва, а повече се привързва и разкрива. И не на последно място, дори умелите психопати след 6 месеца почват да свалят маските. Та не е от благоприличие въобще, а за да си спести жената драмите. И да не се поддаде на шантажа. Ако човекът иска да заминава, ако за него жените са толкова заменяеми- прав му път, да пробва със следващата. Макар че ме съмнява за 80% и нагоре от мъжете да има на разположение "следваща" за незабавна размяна. А ако има, то това говори за типа мъж...

И стига с тоя 21 век- времето не е аргумент за вярно или грешно. Все едно да кажете, че една идея е вярна във вторник, но не и в сряда. Смешно е- 21 век е, да не си задръстена, айде сваляй гащите. Еми шантаж си е. И дори да не си хрисима и да не страдаш от благоприличие, ще се съгласите, че си е рана за егото някой да те "тества" и после да каже- ми не ставаш, минавам на следващата.

6 месеца да го пишем в графа сближаване и опознаване. Не знам закъде се бърза с "връзки", след като после се живее с години без развитие точно тогава, когато следва да има развитие.

Има и една биологична причина за 6-те месеца. При ново заразяване със СПИН или хепатит може да се видят антитела. А и след 6 мес. опознаване ще е по-лесно да представиш идеята за съвместно посещение на лаборатория.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 09:21 от The Siren of Titan

# 299
Siren of Titan, прочетох 4 пъти написаното и не успявам да си представя подобна двойка. Мисля си, че това, което би разбрала за 6 месеца няма да е много по-различно от това, което ще научиш за месец. Единствено повече фактология ще събереш. Но, да кажем, че даден момък стоически е устискал 6 месеца. Лягате си и той се оказва пълно дърво. И с малка пишка (предполага се, че до този момент не си я виждала). Няма ли да се окажат 6 месеца нахалост, които можеш да си спестиш ако си легнете след месец? Животът е много кратък, подобни 6 месеца са разточителство, както и да го погледнеш.

Общи условия

Активация на акаунт