как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 327
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 315
Абе Мамасита,абе жена,на теб какъв ти е проблема не мога да разбера,че вече във сума ти теми се опитваш да убедиш всички,че трябва да се чака с месеци и да не се даваш току така на някой???? Какво все това дъвчеш?  Crazy Честно,пак ли трябва да се изпишат хиляда страници за да се увериш,че никой не мисли като теб? Няма луди,които да чакат,анализират,проучват и каквото там правиш толкова време.Секса е химия,емоция,хормони.Харесвате се с някой,искате се,правите го! Елементарно е!

# 316
  • София
Да, но е едно от хубавите, други неща могат да го изместят.

Освен това сексът е по-ангажиращ, отколкото концертите. Да, знам, тука всички сте с железни вагини, изобщо не чувствате никакво "употребяване", нито дори наночастица жегване на егото, ако се окаже, че са искали само секс.

Разбира се, че може да бъде изместен, ако имаш желание. И вечерите могат, и концертите могат... Аз, ако нямам конкретна причина, не бих изместила нещо, което искам. Досега не съм имала причина или желание да измествам секса и съответно не съм го правила. Който иска, да го прави, стига да не ми го прави на мен.
Не виждам абсолютно нищо лошо да се иска само секс, стига човек да го е казал или показал предварително. Имаше време, когато предпочитах точно този вариант.

# 317
За да чакам 6 месеца без секс, трябва да има основателна причина - например че жена ми наскоро е родила. А не че примерно Мамасита e решила да ме тества колко мога да я чакам.

Да чакаш 6 месеца, когато вече си в сериозна връзка, вече си е повече от странно. Въобще странни люде - не може да чака преди първия секс, ама после може да търпи киселото настроение на жена си неограничено дълго. Ми то и затова първо се "ходи" с някой и после се прави секс - да се разбере дали половинката ти няма да е някакъв невъзможен киселоч.

Сексуалното поведение на един човек е част от цялостното му поведение.
Това е точно така, а между партньорите е общуване, не е просто задоволяване на нагона и затова е толкова яко да имаш дългогодишен партньор, с когото се обичате - защото най-яките работи се правят с партньор, когото познаваш прекрасно, а не с бегъл познат.

# 318
 А бе не ми е ясно какво толкова въртите и сучете около тези 6 месеца. Мамасита ще чака, всеки друг да прави каквото иска.
Много жени и на първата вечер правят секс, 1 на милион прави в първата брачна нощ. Няколко страници едно и също и не ви писва ooooh!

# 319
То това е темата на темата - авторката се потресе от мъжете, които ходят на бързи срещи, защото си търсят бърз секс. Нормално е да обсъдим това добре ли е, не е ли и защо.

# 320
А бе не ми е ясно какво толкова въртите и сучете около тези 6 месеца. Мамасита ще чака, всеки друг да прави каквото иска.
Много жени и на първата вечер правят секс, 1 на милион прави в първата брачна нощ. Няколко страници едно и също и не ви писва ooooh!

А де Crazy И аз това казвам,ама кой ли ме слуша.Страниците ще станат доста,само стой та гледай.
Янечек,това е обсъждано вече доста пъти.

# 321

Всъщност е обратното, ако се замислиш- малък процент са тия, дето са се изучили бързо да свалят гащите, повечето жени по света чакат и искат доста повече.

# 322
Ами какво правите в темата тогава  Crazy Обсъждам, каквото ми е интересно, каквото не ми - просто не ходя в тези теми.
Явно е, че авторката се чуди какво е нормално да очаква от хората по тези места, защо да не дадем гледни точки? Тя точно затова си е пуснала тема.

# 323
Уффф,брейййй,чудо Crazy
Янечек,прочети заглавието на темата Wink Там пише ли "да сваляме ли гащите на първия ден или да чакаме 6 месеца"? Обсъждайте,ама хайде да четем малко по-различни неща а?

# 324
  • София
Всъщност, аз не съм ходила на такива срещи и не мога да кажа какво е нормално за тях. Мога само да предполагам, което не е от голяма помощ за авторката.

# 325
А какво пречи да сваля гащите на 3та среща и да искам и нещо повече? Излиза, че или съм готина въздържателка, или глупава разпоретина, средно положение няма - например да се радвам на ВСИЧКО от живота, вместо да се правя на недостъпна бяла птица.
Остави мъжа. Ако аз се окажа дърво и киселяк след 6 месеца целомъдрие? Което, да си го признаем дружно, дами, е далеееч по-вероятно. Честито на печелившия, сдобил се е с жена с изключителни морални устои и... нищо друго към тях.

# 326
Е добре де, за 6 мес. толкова ли не може да организирате срещи, на които се вижда кой е дърво и киселяк?

Между другото 6 мес. са много добър срок, в който е трудно да се скрие наличието на брак.

Ти на трета среща може да правиш секс, може и да искаш нещо повече, въпросът е дали това е правилна стратегия, за да го получиш това "нещо повече".

# 327
Получавала съм връзка. После аз съм я прекратявала, защото разбирам, че човекът не става за съжителство. Ако бях чакала толкова да разбера, че и за секс не става, егати загубата на време!
6 месеца да живеем заедно без секс? Голяма връзка!

# 328
Цитат
Въобще няма да се хвана да чакам някой няколко, 6 ми е абсурдно дълго, месеца. Ако някой ми намекне подобно нещо, директно му пожелавам "Приятен ден" и всеки по пътя си.

Да, и аз така. Ако съм тръгнала да търся само секс си свалям гащите веднага, на секундата. Нали това търся? За какво да чакам? Ако е за по - сериозна връзка, месец най - много, ама най - много. За мен, например сексът е много важен, понякога и ключов и основна част от това дали си пасвам с някой или не. Та няма да чакам дълго, а шест месеца ми е немислимо.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 11:16 от Anna-Bell

# 329
Не 6 месеца, ами и година мога да скрия от някой, че съм обвързана/омъжена, ако го виждам този някой 1-2 седмично за по 2-3 часа на публично място. За толкова време мога да изглеждам и супер оптимистична, добродушна и пр. Така че това абсолютно издиша като мотив за опознаването. За много по-кратко време, ако виждаш някого по-често и за по-дълги периоди от време, можеш да го опознаеш много повече. Ама нали трябва да сме тайнствени и да надуем корема, преди да се усетят колко сме прозаични.

И да, както аз не бих чакала месеци наред, за да получа секс, поне във възрастта след 20, така и не бих разчитала, че мъж, който може да си намери секс, би чакал толкова време. Само ако съм някой убитак, който не го поглеждат жените/мъжете и тъй или иначе си стоя без секс, бих направила тази "жертва".

Общи условия

Активация на акаунт