как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 369
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 45
Мне, просто в някакъв момент става сложно с където на запознаването и се пробват за всеки случай и такива евенти.  На работа принципно не е ок да се сваляш с колеги, по баровете е безнадеждна история, в интернет съмнително удоволствие, общите познати из компаниите ако не са подходящи и то не остана. 
Аз красива жена не съм чул да се оплаче, че нямало къде да се запознае с мъже. Красивата жена и в бар да влезе, и в спортна зала, пък и по улицата както си върви да седне на някоя пейка за минутка, все ще се присламчи някой, даже се чудят как да ги разпъждат че са твърде много мераклиите.
Виж, ако има обаче проблеми с килограмите, с прическата и обличането или ако излъчва някаква психарска или невротична нотка, то и на къвто ще клуб с подбрани ергени да отиде, пак ще ѝ е трудно.

Е, с каквито и да е мъже може естествено, въпроса  е за подходящи за нещо повече от начесване на хормоналната краста  Laughing

# 46
Е, с каквито и да е мъже може естествено, въпроса  е за подходящи за нещо повече от начесване на хормоналната краста  Laughing
А нима подходящите мъже не ходят в заведение, на спортно събитие, или по улицата? Може би само в офиса ходят, и след това евентуално в масонската ложа?
Мъжете са си мъже, на едни места ходят. Всяка жена може да си подбира подходящи според нея измежду кандидатите си - важното е да има въобще кандидати.

# 47
А нима подходящите мъже не ходят в заведение, на спортно събитие, или по улицата? Може би само в офиса ходят, и след това евентуално в масонската ложа?
Мъжете са си мъже, на едни места ходят. Всяка жена може да си подбира подходящи според нея измежду кандидатите си - важното е да има въобще кандидати.

Мхм и ти колко женени двойки познаваш, които са се запознали по улицата? Щото аз нито една  Laughing
И по дискотеките се сещам само 1. По спортни събития пак 0, но предполагам, че ако харесват един и същ спорт е възможно и даже вероятно, както казах обаче повечето ми приятелки не са по груповите спортове. То ясно, че може и в асансьора да се сблъскате, въпроса е, къде са по-големи шансовете. Теоретично би било логично склонни към пробване на нови неща екстроверти да се намират по спиид срещи, на практика тук май ходят само кръшкачи или сериино моногамни по такива неща. Както казва брат ми, бедата е, че идеалната за мен жена също си седи вкъщи и цъка дота по стар-уорс пижама цял ден, ама пусто, като не живеем в един и същ апартамент, как да се засечем  Grinning

# 48
Има геймърски форуми, срещи между играчите, аз лично познавам няколко двойки, запознали се по такъв начин, и деца имат вече.

# 49
Аз познавам само една двойка, нямат деца, ама имат къща.

# 50
Има геймърски форуми, срещи между играчите, аз лично познавам няколко двойки, запознали се по такъв начин, и деца имат вече.

Е да де, то това беше в кръга на шегата, форумите и срещите по интереси са си доста вървежни за тази цел, вярно си е.

# 51
За в България не знам, но по света се изпоженват на Star Trek конвенции.

# 52
О, точно за България ми е думата. Въпросът е, че такива форуми и организирани срещи наистина дават възможност да се срещнат хора с общи интереси. Не, че всички, които се "гаджосват" там, задължително заформят някаква сериозна връзка, заживяват заедно, правят деца и т.н., но наистина са често срещани запознанствата и връзките.

# 53
 Да дам и аз моите 5 ст. по темата . Не съм ходил никога на "speed dating" , но предполагам че участниците са същите които киснат в разни сайтове за запознанства .  Та за тези сайтове - жените там не търсят човека до себе си , а търсят някой на когото да увиснат на врата да ги издържа , защото сами не могат да се справят с живота .  Ако някой не смята да се ожени за тях до три месеца , по-добре въобще да не им пише . 
  От друга страна мъжете в тези сайтове търсят преди всичко секса , и по-скоро неангажираща връзка , в стил " гаджета " - излизания , срещи и т.н. , но без съжителства и семейни бюджети . И от тук идва голямото разминаване . За жените там има само разни млади секс маниаци и дърти мераклиии , мъжете от своя страна виждат в тези сайтове само разни фригидни стари моми .
   И естествено търсенето поражда предлагане . Появяват се разни типове които щедро обещават женитби , пък след като си получат секса се отмятат , щото били вече женени . Laughing
  Пък тия всички които се оплакват че били излъгани , са друга бира . Те много добре осъзнават че мъжа отсреща ги лъже , но си траят , с идеята че могат да направят така че жена му да научи , да се разведе с него , и той да се ожени за тях . И големите викове и писаници в бг-мама започват , когато осъзнаят че тоя мошенник дори и да се разведе с жена си , пак няма да се ожени за нея . Laughing
  Стана ми интересно за тоя спиид дейтинг , и проверих в нета , ама е само за София  . Иначе можеше да се запиша и да споделя впечатления от първа тъка .
  Колкото за запознанства по барове и кръчми - това става за 18-20 годишни хлапаци . За хора на 35+ определено не е опция . Аз поне не бих искал да имам нищо общо с жена на 35+ години която ми се мотае сама по кръчми вечерно време .

# 54
А, за спийд дейтинг клиентелата е малко по-платежоспособна. В сайтовете за запознанства има всякакви пръдльовци, които се стискат да отделят 3 лева, за да платят кафето на момата, ако някоя все пак се навие да излезе с тях на среща. Не е като да платиш 20-30 лева (или колкото е) само, за да отидеш на спийд дейтинг.

# 55
Да, за 20-30лв питат директно с**рки правят ли...по-горе писаха Simple Smile

# 56
Платежоспособни , платежоспособни , колко да са платежоспособни ? Таксата в clubr гледам че е 25 лв. . То ако нямаш 20 лв. , за къде въобще си тръгнал ?

# 57
  • София
Колкото за запознанства по барове и кръчми - това става за 18-20 годишни хлапаци . За хора на 35+ определено не е опция . Аз поне не бих искал да имам нищо общо с жена на 35+ години която ми се мотае сама по кръчми вечерно време .
Пробвай в библиотека, театър, концерт, кино, икебана и нещо друго от този вид.
Екскурзия, пазар.........
Нещо поне за средно интелигентни хора.

# 58
Пробвай в библиотека, театър, концерт, кино, икебана и нещо друго от този вид.
Екскурзия, пазар.........
Нещо поне за средно интелигентни хора.
  Между другото , ако знаеш всички мацки как кълват на екскурзия ... не е истина просто . Особено яко кълват на екскурзия до Париж , Венеция , Рим . Ама много скъпи тия екскурзии да му се невиди . Laughing

# 59
Едно време се запознавахме по дискотеките и купоните в домашна обстановка.  Laughing
Но това май върши работа до една определена възраст, която, ако се премине, не знам как може да се осъществи запознанство със свестен човек. Май само по метода, който се използва от векове - чрез сватовничество. Е, не едновремешните свати, които са ходели от село на село да женят младите, ами в по-съвременния вариант: тя има приятелка, чийто съпруг има подходящ приятел/колега, канят ги на гости по едно и също време и... Ако се харесат младите, ще стане работата, ако не се харесат – няма.  Simple Smile
Е, в днешно време има и брачни агенции, ама... Нещо не им хващам вяра. Бабите пред блока ще те оженят/омъжат много по-успешно, гаранция!  Laughing
А въпросните "бързи срещи" май служат по-скоро да си намериш бързо и лесно партньор за секс, а не за сериозна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт