как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 119 819
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 615
Подозирам, че този текст излиза на всеки потребител, независимо от резултатите от теста. Валиден е за всички хора:)

# 616
Тц, моят абсолютен рейтинг е 81 процента. А ако сменя някои от отговорите скача до 92.

# 617
Абсолютно безполезно упражнение, наедро повечето хора са ясни, дяволът е в детайлите. Не е само въпрос за набор от качества, трябва да има едно малко нещо, с което да те грабне. Иначе може да е перфектен на книга, но да не става за нищо. Както всъщност са повечето стари моми и ергени- 99.99% перфектни и има нещо малко, дето е непреодолимо.

# 618
Тц, моят абсолютен рейтинг е 81 процента. А ако сменя някои от отговорите скача до 92.

Тук изниква въпроса щом си толкова перфектен,защо си още сам и ти се налага да ходиш на подобни мероприятия?

# 619
Подозирам, че този текст излиза на всеки потребител, независимо от резултатите от теста. Валиден е за всички хора:)

Точно. Общи приказки, които не са съвсем еднакви при всякакъв рейтинг, за да не супер нагли и да правят копи/пейст, но смисълът е един и същ. Идеята е да идеш при тях да ти повишат рейтинга, като съответно си платиш. Ето, например аз къде съм:
Абсолютен рейтинг 58%, относителен рейтинг - 74% и съответните препоръки:

Партньорският ти рейтинг е малко над средния и шансовете ти за удовлетворителна връзка са добри. Това значи, че не покриваш всички изисквания на противоположния пол за желан партньор, но пък очакванията ти към партньора са сравнително реалистични и в голяма степен отговарят на това, което ти можеш да предложиш във връзката. Въпреки това има критерии, по които най-вероятно ти не покриваш очакванията на партньора. Можеш да подобриш шансовете си за удовлетворителна връзка, като повишиш партньорския си рейтинг и привлекателността си, като разшириш толерантността си спрямо желания партньор и като преразгледаш изискванията си към партньора, така че да съответстват повече на това, което ти можеш да предложиш във връзката. Има много фактори, влияещи на партньорския рейтинг, включително и чисто субективни качества като например чар и излъчване. Ние също бихме могли да сме ти полезни с обективна гледна точка и опита си в създаването на успешни връзки. Препоръчваме ти да прочетеш наши статии на сайта на тази тема или да прегледаш и евентуално посетиш провежданите от нас коучинги или индивидуални консултации. Вървенето по пътя към целта е почти толкова важно, колкото и нейното достигане!

Просто чист маркетингов трик, откъдето и да го погледнеш.

# 620

Тук изниква въпроса щом си толкова перфектен,защо си още сам и ти се налага да ходиш на подобни мероприятия?

Колкото по-перфектен си, толкова по-малко са подходящите дами.

# 621

Това също е вярно,но тук само може да предполагаме колко си перфектен.Виж ако пуснеш една снимка е друго нещо.

# 622
  • София

Точно. Общи приказки, които не са съвсем еднакви при всякакъв рейтинг, за да не супер нагли и да правят копи/пейст, но смисълът е един и същ. Идеята е да идеш при тях да ти повишат рейтинга, като съответно си платиш. Ето, например аз къде съм:
Абсолютен рейтинг 58%, относителен рейтинг - 74% и съответните препоръки:

Партньорският ти рейтинг е малко над средния и шансовете ти за удовлетворителна връзка са добри. Това значи, че не покриваш всички изисквания на противоположния пол за желан партньор, но пък очакванията ти към партньора са сравнително реалистични и в голяма степен отговарят на това, което ти можеш да предложиш във връзката. Въпреки това има критерии, по които най-вероятно ти не покриваш очакванията на партньора. Можеш да подобриш шансовете си за удовлетворителна връзка, като повишиш партньорския си рейтинг и привлекателността си, като разшириш толерантността си спрямо желания партньор и като преразгледаш изискванията си към партньора, така че да съответстват повече на това, което ти можеш да предложиш във връзката. Има много фактори, влияещи на партньорския рейтинг, включително и чисто субективни качества като например чар и излъчване. Ние също бихме могли да сме ти полезни с обективна гледна точка и опита си в създаването на успешни връзки. Препоръчваме ти да прочетеш наши статии на сайта на тази тема или да прегледаш и евентуално посетиш провежданите от нас коучинги или индивидуални консултации. Вървенето по пътя към целта е почти толкова важно, колкото и нейното достигане!

Просто чист маркетингов трик, откъдето и да го погледнеш.

На мен ми излезе абсолютно същия текст при малко по-високи проценти. Чист маркетинг, както каза Laughing

# 623

Това също е вярно,но тук само може да предполагаме колко си перфектен.Виж ако пуснеш една снимка е друго нещо.

Не. Ще вземете да се сбиете за мен.

# 624
Линка го пуснах заради въпросите Simple Smile

Сега си спомням, че това е агенцията, която консултираше онова предаване "Женени от пръв поглед". Имам усещането, че и там са match-нали хората според този и подобни малоумни тестове. Примерно в първи епизод - една готина и лъчезарна мацка (май се казваше Светла), говори каква музика харесва и казва почти всички стилове без един нали Simple Smile, а мъжът ѝ се хили тъпо срещу нея - "Ми аз слушам чалга. Даже познавам всички чалга изпълнители"  ooooh!. Направо потрес.

# 625
и аз съм 91%. тоя тест не е верен!

# 626

Не. Ще вземете да се сбиете за мен.

Вярвай си,жив и здрав да си.

# 627
Пфууу,нито годините ви казват колко са,нито снимки дават,тцтц Joy

# 628
  • Sofia
   Да, бе, приритала съм точно на някой брадясал чичо да гледам муцуната, докато се ровя из BG-mamma. Crazy И вие, като почнете с тея снимки, голям зор... Tired

# 629
Абсолютен рейтинг: 84 %

Относителен рейтинг: 95 %

Твоят партньорски рейтинг:
Партньорският ти рейтинг и шансът ти за удовлетворителна връзка са високи. Отговаряш на голяма част от изискванията, които противоположният пол има при търсенето на партньор за стабилна връзка. По някои от характеристиките не покриваш максимума, който може да се желае от партньора, но си близо до него. В търсенето на партньор се прицелваш правилно. Очакванията ти за партньора са много реалистични и отговарят в голяма степен на това, което ти можеш да предложиш във връзката. Все пак помисли има ли начин да се усъвършенстваш и да повишиш привлекателността си. Има много фактори, влияещи на партньорския рейтинг, включително и чисто субективни качества като например чар и излъчване. Ние също бихме могли да сме ти полезни с обективна гледна точка и опита си в създаването на успешни връзки. Може би ще ти е интересно и полезно да прочетеш наши тематични статии на сайта или да прегледаш и евентуално посетиш провежданите от нас коучинги или индивидуални консултации. Ти си на правилен път, продължавай нататък и не спирай!

Joy Joy Joy
 Вярно много безмислено упражнение, но пък показателно какво да очакваш от срещи, организирани от подобни хора. Авторке, какво ти пречат женените, не излизаш и не спиш с тях, затова някои хора казват отчаяни, защото виж как си им се вързала на мътовете Банчо и Росен /  newsm78 май така бяха/ излизаш на среща две три, не те кефи за връзката, която търсиш, спираш да излизаш с него и толкоз. Като търсиш сигнали като описаните само се затормозяваш, и аз няма да пусна почти непознат човек вкъщи, фейсбука също няма да си дам.  Peace

Всеки си има някакви неща - не подхождай към хората с недоверие, всички тези познанства и хора могат да ти бъдат полезни и приятни за много други аспекти от живота. Готини мъже срещам редовно с кучето, хората са неглиже разговорите приятни, няма очаквания.   

Общи условия

Активация на акаунт