как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 626
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 60
кукумицинка, за мъжете по тези сайтове и аз имам такова наблюдение - свидят им се да ти платят сметката ама така им се свиди. и ако се случи повече от 2 пъти да я платят и веднага си мислят че искаш да им се виснеш на врата, да ги накараш да те издържат, да ги впримчваш със сватба и деца.

светецът според мен няма фригидни жени. това е измислица на мъжете. ако не я грабнеш една жена с отношение, с глупави шеги, които я разсмиват, с нещо, което да я кара да си мисли за теб преди да заспи, и 5 месеца да излизате пак няма да иска да спи с теб. освен това ние жените - колкото и да сме наивни, имаме някакво шесто чувство и понякога просто се усеща, че мъжът срещу теб не е сериозен и докато си изясниш - той играе ли си с теб или не - минава време, в което време ако мъжът продължава да се държи неангажиращо и жената започва да се държи неангажиращо.

# 61
Първата ми голяма любов срещнах по "естествен" начин. Много хлътнах, а и той показваше чувства. Всичко беше чудесно докато един ден видях в хола му семейни снимки. Беше изпратил жена си на почивка през лятото. Една невъзможна любов. Махваш с ръка и продължаваш напред. Парадокс е, че срещнах съпруга си чрез "бърза среща" в сайт за запознанства. Той е най - прекрасния мъж на света.

# 62
На петъчния спийд дейтинг бяха жени, които нямат какво да правят в петък вечер. 4 от тях бяха приятелки и като ги питаш чий го дирят на това събитие ти казват "ми дойдох с приятелки". Имаше само една читава девойка и след дейтинга направо на вечеря отидохме. Допаднахме си на втората минута и беше ясно, че ще има продължение. Доволен съм, срещу скромни 25 лева си намерих другарче.

# 63
По мои наблюдения наистина привлекателните хора не опират до спийд дейтинг - достатъчно ги налазват "моми" и "ергени" на работното им място, в приятелската им среда, по заведения и т.н.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 03:01 от Вещица в чужбина

# 64
Перица, за да си намериш другарче, не е необходимо да платиш вечерята и да оценяваш компанията на 25 лева. Всъшност се иска много мъдрост, за да изградиш връзка, много разум, за да я утвърдиш. Мъжете в спийд дейтинга се отказват по средата на началото, след като са получили сексуалната доза любов и разбират, че трябва да полагат усилия, за да продължат. За да си намериш другарче в живота, трябва да срешнеш 1 -5 -10, да ги опознаеш, да разсъждаваш с ума си и чувстваш със сърцето и да избереш тази, която е най - добрата за теб. Ако и тя избере теб, тогава си намерил другарче и голямото щастие в живота. За съжаление не е нито лесно нито бързо да си намериш партньор в живота по този начин.

# 65
Перица, за да си намериш другарче, не е необходимо да платиш вечерята и да оценяваш компанията на 25 лева. Всъшност се иска много мъдрост, за да изградиш връзка, много разум, за да я утвърдиш. Мъжете в спийд дейтинга се отказват по средата на началото, след като са получили сексуалната доза любов и разбират, че трябва да полагат усилия, за да продължат. За да си намериш другарче в живота, трябва да срешнеш 1 -5 -10, да ги опознаеш, да разсъждаваш с ума си и чувстваш със сърцето и да избереш тази, която е най - добрата за теб. Ако и тя избере теб, тогава си намерил другарче и голямото щастие в живота. За съжаление не е нито лесно нито бързо да си намериш партньор в живота по този начин.

Ключовата дума е 'другарче'. В петък намерих дама, чиято компания ми харесва. На този етап това ми е важно. Не мисля в дълбока перспектива. Знам много добре какво искам и търся, знам и какво представлявам и какво мога да предложа. Метафизичното го оставям на вас, падам си една идея по-прагматичен когато става въпрос за връзки.

# 66
Мъже.... Все по прагматизма си падат! Перица, ами ако се появат чувства, или при теб не може да се случи? Понякога тръгваш с една нагласа, по средата си готов да се откажеш, а на финала си вътре с двата крака!  Heart Eyes

# 67
Ако се появят взаимни чувства ще е прекрасно. Но това все още е далече. Едва на една среща сме били. Дай ни малко време да се поопознаем. Следващата стъпка е да преспим за да разберем дали си пасваме в леглото. Щото, знаеш, това е от изключителна важност за всякакво развитие.

# 68
Зная, зная! Жените се влюбват преди секса, а мъжете...след! Grinning

# 69
Би могло и така да се каже:)

# 70
Е доживях да видя някой да си търси пучаш...
В няколко теми те засичам с неадекватни изказвания ...Хората,който решават да живеят заедно,го правят когато имат някаква съвместимост според мен....И когато аз съм пушач,който няма намерение да ги отказва предпочитам и партньорът ми да пуши,а не да пуша по тераси и набързо,а той да прави физиономии как му скъсявам животеца с ужасния си порок....

# 71
И пушачи има, които не искат да си одимяват мебелите и завесите, та не се знае на какъв ще попаднеш.  Peace

# 72
Аз като не гледах когато се жених, сега само ми се опява: уф, как смърдиш/не може поне миришеш да каже Confused/, уф пак кадиш с тия цигари... Пушач е трябвало да търся, ма късно разбрах, че се минах. Blush Joy

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 22:53 от Капитан Морган

# 73
и да си паснете в леглото пак не е гаранция, че ще се получи нещо. аз май все попадам на такива, които като се стигне до това да се инвестират емоционално и им омекват краката...

# 74
и да си паснете в леглото пак не е гаранция, че ще се получи нещо. аз май все попадам на такива, които като се стигне до това да се инвестират емоционално и им омекват краката...

Не е гаранция, но е добър атестат. Противното обрича всичко на безпътица.

Общи условия

Активация на акаунт