как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 344
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 225
Да, 6 месеца му размахваш под носа безценната си вагина като кокал пред куче, и после си най-сетне си лягате, преди това си разбрала, че е всичко, което искаш, без секса, и накрая се оказва, че не сте сексуално съвместими. Понякога се случва. Може вината да не е на нито един от двамата и с други хора и двамата да правят добър секс. Голяма работа, че иначе сте идеални един за друг. Айде още няколко месеца мъки, за да се подобрят нещата уж, после или се примирявате с некачествения секс, или се разделяте. Ако си се примирила, обаче той не изглежда много примирен, забременяваш случайно, че да го вържеш.

И така поне 3 пъти.  Twisted Evil

Да бе 6 месеца, направо пълно въздържание до сватбата......
те хората за 6 месеца се решават да се женят, не тепърва да си лягат.
+100 Аз се ожених за една година, но според форумните критерии, бърза работа ще да е това!  Laughing Laughing

Бавни сте вие!Моя мъж ми предложи 1 месец след запознанството ни,няколко месеца след това се оженихме.  Laughing

Отличници.   Laughing Пък аз се дивях на колегата, дето на третата седмица си беше пренесъл гаджето у тях.

# 226
Да, 6 месеца му размахваш под носа безценната си вагина като кокал пред куче, и после си най-сетне си лягате, преди това си разбрала, че е всичко, което искаш, без секса, и накрая се оказва, че не сте сексуално съвместими. Понякога се случва. Може вината да не е на нито един от двамата и с други хора и двамата да правят добър секс. Голяма работа, че иначе сте идеални един за друг. Айде още няколко месеца мъки, за да се подобрят нещата уж, после или се примирявате с некачествения секс, или се разделяте. Ако си се примирила, обаче той не изглежда много примирен, забременяваш случайно, че да го вържеш.

Еми ценна е, какво да правя, не я ползвам за тестер дали секса е качествен. Защото качеството е субективна категория, свързана и с характера на човека. Усещането дали сексът е бил добър може да се промени със задна дата. Едва ли е нормално да си пазиш мили спомени за мега-яките оргазми, причинени от човек, който иначе е психопат.

Освен това от една възраст нагоре и двамата трябва достатъчно да познават секса и телата си, че да няма опасност да се получи некачествен секс. Да не говорим, че темперамент и сексуалност могат да се определят и по други неща, дори без тест драйв.

Смешно е някак да се "пробвате" един друг. Хората над 25 г. би трябвало да са достатъчно грамотни, че да не им се налага да се "пробват".

Сега остава да ми обясните как сама девойката да "забременее случайно" (освен ако не включва още един мъж в играта). За тая работа общо взето са отговорни и двамата и трудно става незабелязано.

# 227
Не става дума за грамотност. Сексуалната съвместимост не е нещо, което се постига с четене на "Космополитън".

# 228
Със сигурност познаването на тялото (което е далеч отвъд статиите на Космополитън) може да излекува доста случаи на "сексуална несъвместимост" или други фалове. А съвместимост на темперамент, вкусове и визия за живота може да тестваш и без сваляне на гащите. Даже наличието на тръпка и искра, докато още не правите секс, е доста добър индикатор.

# 229

Еми ценна е, какво да правя, не я ползвам за тестер дали секса е качествен. Защото качеството е субективна категория, свързана и с характера на човека. Усещането дали сексът е бил добър може да се промени със задна дата. Едва ли е нормално да си пазиш мили спомени за мега-яките оргазми, причинени от човек, който иначе е психопат.

Освен това от една възраст нагоре и двамата трябва достатъчно да познават секса и телата си, че да няма опасност да се получи некачествен секс. Да не говорим, че темперамент и сексуалност могат да се определят и по други неща, дори без тест драйв.

Смешно е някак да се "пробвате" един друг. Хората над 25 г. би трябвало да са достатъчно грамотни, че да не им се налага да се "пробват".

Сега остава да ми обясните как сама девойката да "забременее случайно" (освен ако не включва още един мъж в играта). За тая работа общо взето са отговорни и двамата и трудно става незабелязано.

Тя тази всичката твойта теория е чудесна, ама не предпазва от ефекта уау като установиш, примерно, че     как беше вица " и в буркана не се събира"  Laughing  Просто като не си пасвате, не си пасвате, по-добре да се установи нарано, отколкото след амнайсе месеца. Пък и аз какво съм си направила, че да се самонаказвам 6 месеца на сухо  newsm78

# 230
Е добре де, обясни какво значи пасване и не-пасване...

6 месеца нищо не са, хайде сега, няма нужда да се хвалите колко сте хипер-сексуални. Ако не сте на 16, нормално е човек да контролира сексуалността си, не тя него.

# 231
Със сигурност познаването на тялото (което е далеч отвъд статиите на Космополитън) може да излекува доста случаи на "сексуална несъвместимост" или други фалове. А съвместимост на темперамент, вкусове и визия за живота може да тестваш и без сваляне на гащите. Даже наличието на тръпка и искра, докато още не правите секс, е доста добър индикатор.

Дано и кристално кълбо да включва това опознаване, защото все пак и опознаване на чуждото тяло се изисква, а някои по-странни сексуални щения доста успешно могат да се прикриват, ако сексът не е на дневен ред.

# 232
Е ти не може ли да прецениш нечие тяло дори с дрехите? Стойка, миризма, състояние на кожата. Айде, да кажем, че в извънредни ситуации може да е печално не-надарен, обаче това е рядкост и не е извинение да "пробваш" всекиго.

Колкото до странните щения- то може да ти ги сервира и след година, едва ли при първия секс ще изисква пълна програма. А ако изисква, то какво правим, и аз не знам...

# 233
Е добре де, обясни какво значи пасване и не-пасване...

6 месеца нищо не са, хайде сега, няма нужда да се хвалите колко сте хипер-сексуални. Ако не сте на 16, нормално е човек да контролира сексуалността си, не тя него.

В буквалния  смисъл ти говоря, че ми се е случвал варианта просто да не се събира  гайка А в слот Б, ама направо физически да е почти невъзможно, айде открии го този факт на теория, успех ти пожелавам. И никакво психологическо сходство и химия и квоттам напасване на характери си представяш не помага в случая, няма какво да се направи. Вярно сигурно е почти невъзможен вариант,  ама ей на- има го и него, та аз предпочитам достатъчно рано да се уверя, че не съм изтеглила късата клечка 2 пъти. Или по-скоро ужасяващо огромната клечка. А и шест месеца са си доста време, просто не виждам логична причина да се размотавам чак толкова, ако и двамата са present and willing де се вика.

# 234
Ти ще изтърпиш 3 или 6 месеца на сухо, ама ако той не изтърпи и се откаже през това време?
Със следващия пак почваш от нулата ли? Ами ако няма следващ на хоризонта, понеже "в баровете мъжете не стават, в работата с колеги не се свалям, бабичката пред блока не ща да ме сватосва..." Така 3-те месеца току-виж станали 3 години.
Или тези 3-6 месеца ще излизаш с няколко паралелно, та да има шанс, че все някой ще покрие маратонската дистанция без да се откаже? Все пак мъжете не фунционират нормално без секс, не знам кой ще ви чака 6 месеца (освен ако не тъче на втори стан паралелно).

# 235
Ако не изтърпи 6 месеца, значи не ме харесва достатъчно и може да си ходи.

Да, 6 месеца са трудни за повечето обикновени мъже. Обаче ако може 6 месеца да се виждате 2-3 пъти седмично, има химия и напрежение, то това е добър знак. Има известен риск човекът да е асексуален, но и това лесно се проверява.

# 236
А, може и да търпи шест месеца, като налазва нещо странично през това време!  Whistling

# 237
  • Sofia
Все пак мъжете не фунционират нормално без секс, не знам кой ще ви чака 6 месеца (освен ако не тъче на втори стан паралелно).

А ти колко време издържа жена ти да те държи на сухо? Mr. Green

# 238
За протокола, имам доказателство, живо, че не съм държала мъжа си на сухо с години след раждането на детето.

Страничното налазване не ме тревожи, ако има истински интерес, ако се виждаме с ентусиазъм, то си личи. А и в началото на връзката очаквам мъжът да положи усилия да ме сваля, не аз да почна да се грижа за комфорта му и дали е на сухо или не.

# 239
Е ти не може ли да прецениш нечие тяло дори с дрехите? Стойка, миризма, състояние на кожата. Айде, да кажем, че в извънредни ситуации може да е печално не-надарен, обаче това е рядкост и не е извинение да "пробваш" всекиго.

Колкото до странните щения- то може да ти ги сервира и след година, едва ли при първия секс ще изисква пълна програма. А ако изисква, то какво правим, и аз не знам...

Мога да преценя останалите параметри с дрехите, но твърде приблизително точно половите органи - честно казано не се и заглеждам точно в пакета, ако не е нещо фрапиращо. По принцип мъже с тесни панталони и/или огащени до подмишниците не харесвам и такива отпадат въобще за секс. А в нормални ситуации на публични места мъжете гледат да не ходят възбудени, така че колко реално може да прецениш. И въпреки че не се заглеждам особено, не съм попадала на невъзможно големи или малки размери. Говорех за случаите, когато чисто анатомично всичко е наред, обаче нещо липсва. Което не значи, че става дума за пробване наред. Допускам, че няма да ме разбереш, понякога след нещо константно зле, всяко следващо изглежда като приятна изненада и даже компромис не е нужен в тази насока. След секс с много по-възрастен, сигурно няма големи изисквания към следващите.

Общи условия

Активация на акаунт