как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 309
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 270
Това с чакането за секс зависи много от самите хора . Важното е да се чувстват добре . Ако една жена се нуждае от 3 ,6, 9 , 12 месеца,то тя е длъжна първо да угоди на себе си и да се чувства комфортно. Пък на който му е смешно или не му се чака , да си търси друг/а - за всеки влак си има пътници. Това е защитна реакция и аз я разбирам. Защото ЗА СЪЖАЛЕНИЕ много мъже мислят жената за плячка. Малко са тези , които мислят различно. Ще поясня - споделих , че една бивша връзка започна след секс с непознат. Ами човека просто не приемаше жените по традиционния начин. Поиска ми телефона , аз се учудих защо (въобще не исках да се обвързвам) , но той пожела да ме опознае като човек, след седмица получих ключове за дома му и така 2 години. Но малко мъже мислят така , много малко. Повечето мислят , че вече са употребили жената все едно тя е някаква вещ , тъжно , много тъжно . И затова чакат жените , не че не им се прави секс. Просто обществото все още не приема , че женитя също имат високо либидо както и мъжете . Преди е трябвало да си целомъдрена и студена и това мислене бавно се изкоренява , но не напълно. И аз чакам около месец (без това изключение), независимо дали сме се запознали в бар или някъде другаде. Това ако искам сериозна връзка , иначе за лежерни връзчици не съм се "пазила" толкова .  Mr. Green

# 271
Малко на майтап, ама както мъжете си имат бройка от жени, с които са правили секс без обвързване, така и жените си имаме тайна бройка от мъже, които са били готови да се обвържат, дори да не са получили секс. И в двата случая не става въпрос за топ екземпляри, ама си е бройка за блазнене на самочувствието, дето се вика.

Точно за комфорт става въпрос- въобще не искам да се чувствам виновна, длъжна, да спазвам нечии стандарти, не съм благотворително дружество. Да, веднага знам дали искам или не искам секс- да, до месец със сигурност съм решила, въпросът е дали ще реализирам решението и кога. А може да изникне нещо, дето да ме откаже.

"Преди е трябвало да си целомъдрена и студена..."

Не е точно така. Може да си целомъдрен, без да си студен и обратното- студен, без да си целомъдрен.

# 272
  • София
Малко на майтап, ама както мъжете си имат бройка от жени, с които са правили секс без обвързване, така и жените си имаме тайна бройка от мъже, които са били готови да се обвържат, дори да не са получили секс. И в двата случая не става въпрос за топ екземпляри, ама си е бройка за блазнене на самочувствието, дето се вика.

Скрит текст:
Точно за комфорт става въпрос- въобще не искам да се чувствам виновна, длъжна, да спазвам нечии стандарти, не съм благотворително дружество. Да, веднага знам дали искам или не искам секс- да, до месец със сигурност съм решила, въпросът е дали ще реализирам решението и кога. А може да изникне нещо, дето да ме откаже.

"Преди е трябвало да си целомъдрена и студена..."

Не е точно така. Може да си целомъдрен, без да си студен и обратното- студен, без да си целомъдрен.

Къде си, Танака?  Mr. Green

# 273
Прочетох, че на запад, където и да е това, трета среща било стандарт за секс, преди това, че в Холандия било обидно мъж да ти задържи вратата и да ти плати кафето и ако е така, то не ми харесва, само защото е западно. Държа мъжът да е мъж и да ме носи на ръце - и буквално, и преносно, всякак. Още татко ми се е държал с мен като с малка дама, виждала съм го как се държи с майка ми, така че не бих търпяла мъж, който не е кавалер или не иска да се хаби заради жена.
Може би различните хора гледат на секса по различен начин и оттам неразбирането за това колко е нормално да се чака. За мен сексът не е начесване на крастата, защото за такова нещо не трябва мъж изобщо, ами е вид общуване между партньори. Така че, ако един мъж не е подходящ да ми бъде партньор, не е подходящ и да правим секс. Може секс и на трета среща, и на първа, стига да не е непознат, т.е. - горе-долу да имаш представа кой е насреща ти.
Изключвам лудориите в тийнеджърските и студентските години, когато се прави общо взето безразборен секс под влиянието на алкохол, смесен с трева (сега не знам какво друсат днешните младежи), без никакви очаквания за връзки, годините, в които се експериментира, за да знаеш после какво търсиш и да не трябва да пробваш всеки, който те кани на кино, пасвате ли си сексуално. Ако си пасваме инак, голям е шансът и сексът да е хубав, но ако не сме се опознали достатъчно, шансът сексът да е скапан, също е голям.

# 274
Хахаха,сакън недей го призовава Mr. Green Че после няма отърване от компетентните му мнения

# 275
  • София
Ако си пасваме инак, голям е шансът и сексът да е хубав, но ако не сме се опознали достатъчно, шансът сексът да е скапан, също е голям.
Тц!
Пасването " инак", няма нищо общо с пасването в секса.
По- точно- може да си пасвате в секса идеално, но да нямате никакви други допирни точки.
ПП. Не виждам защо трябва да приемаме " стандартите" на " запада".

# 276
За какво ми е да разбирам дали си пасвам с някой сексуално ако иначе нямаме нищо общо? Не съм толкова изпаднала, че да се пробвам с някой ей така, без идея. То и с краставица от женския пазар ще си паснем ако става дума за чесане и ще е по-безопасно, няма да има хламидии и хепатит, най-много - нитрати.

# 277
Кой твърди, че редът е обърнат, Янечек?

# 278
  • София
Когато съм искала чисто сексуална връзка, а имаше период, в който нямах енергия и желание за други, въобще не са ме интересували дълбоките душевни терзания на партьора. Най-много да се поинтересувам от музикалните му предпочитания, ако ще ходим на клуб.

# 279
За какво ми е да разбирам дали си пасвам с някой сексуално ако иначе нямаме нищо общо? Не съм толкова изпаднала, че да се пробвам с някой ей така, без идея. То и с краставица от женския пазар ще си паснем ако става дума за чесане и ще е по-безопасно, няма да има хламидии и хепатит, най-много - нитрати.

Е за един месец все ще установиш дали имате нещо общо. В крайна сметка не сме казали от вратата за краката, спора е за между около месец и шест месеца в момента.

# 280
Опитвам се да се сетя какво ще е това groundbreaking познание за партньора, което ще отнеме 6 месеца събиране за да се реши човек да легне в нечие легло. Абсурдно ми е да чакам 6 месеца дамата да се реши. Твърде вероятно е да съм скъсал с нея след 5-тата среща ако все още тъпчем на едно място. Ако двама души се харесват най-логичното е да си легнат. Да чакаш само защото криворазбраното благоприличе го изисква е глупаво и тъжно.

# 281
Ох бе хора,съвсем наскоро имаше такава тема а и поне в още 2-3 се дискутираше същото.Защо пак подхващате банални неща и пак ще дъвчем "за или против секса на първа,втора,трета среща" и "нормално ли е да чакаш 6 месеца и да не правиш секс за да може да опознаеш първо партньора и бла бла",отегчително,мнооооого отегчително.Сирен,ти ли го подхвана това?

# 282
Тези шест месеца не са толкова много, когато говорим за човек без връзка. Надали някой скача от връзка във връзка без паузи, че шест месеца чакане да са му много. Когато нямаш партньор, не правиш секс по-продължително време. И мъжете са така, само тук пишат, че не можели да функционират без. И да не могат, налага им се, особено на непривлекателните и безпаричните.

# 283
Ама не говорим за човек без връзка. А за такъв, който държи новото си познанство на сухо защото така трябвало.

# 284
Познанството откога се брои за връзка? Според мен поне след 2-3 месеца, преди това си е точно познанство, пък да се прави секс с бегли познати, ми звучи евтино и долнопробно, когато говорим за зрели хора.

Общи условия

Активация на акаунт