как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 352
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 330
Добре де, той този мъж, дето ще чака шест месеца бадева, какъв е шанса после да не се окаже със супер ниско либидо, се чудя аз. Щото на мен ми се вижда нищожен. 

# 331
Добре де, той този мъж, дето ще чака шест месеца бадева, какъв е шанса после да не се окаже със супер ниско либидо, се чудя аз. Щото на мен ми се вижда нищожен. 

Ами то може точно такъв да се търси и затова да е този шестмесечен филтър. Wink

# 332
Кукумицинка, много ли държиш да съм "надула корема", за да вържа човека? Нали знаеш, че за тая работа трябват двама и ако не иска, не-искането струва стотинки? А важното не е в опознаването, важното е в решението и визията. Аз може да познавам много добре един човек, ама като нямаме обща визия, пак няма да се получат нещата.

И все пак не забравяй, че аз съм екстремната връзваща мъжете кифла, която "надува корема" не един път (колкото е необходимо и достатъчно), а цели два пъти за по-сигурно:)

Кукумицинка, в тия 6 месеца включвам поне едно пътуване нанякъде- това как точно се скрива от брачния партньор? Ама такова спонтанно пътуване решаваме-тръгваме, не да се планира с месеци и да се натаманява подозрително.

Спорите вече за спора, ясно е, че в шестте месеца няма как да не се усети сексуалното напрежение и либидото, ако щете по език, жестове, погледи...не ми казвайте, че нямате усет за такива неща, каквито сте ми динамични и сексуални и почти млади (но всъщност по-скоро сте в моята възрастова група:)

# 333

Ти пък, бъди оптимистка. Може мъжът просто да кара на ръчна или да ощастливява сексуално някоя друга. Важното е да се правим на тайнствени и да си въобразяваме, че поддържаме напрежението с очакването за Секса. С главно "с", разбира се. Не е като профанския секс, състоял се месец-два след започване на срещите.

# 334
Ми важно си е да си тайнствена, да.

# 335

Ти пък, бъди оптимистка. Може мъжът просто да кара на ръчна или да ощастливява сексуално някоя друга. Важното е да се правим на тайнствени и да си въобразяваме, че поддържаме напрежението с очакването за Секса. С главно "с", разбира се. Не е като профанския секс, състоял се месец-два след започване на срещите.

Joy Чакай, че сега съм заета да си представям как ще отида на екскурзия с гаджето и ще спим в отделни легла за да не ми се наруши тайнствеността.

# 336
Е то тази екскурзия да кажем, че ще е по-нататък, около шестия месец, така де- да е специално, нали? Щото не е лошо да е интересно и специално. Може би според Кукумицинка трябва да е технично и прозаично, но за мен е хубаво да е специално.

Аз питах как се скрива екскурзия от женен човек.

# 337
Е то тази екскурзия да кажем, че ще е по-нататък, около шестия месец, така де- да е специално, нали? Щото не е лошо да е интересно и специално. Може би според Кукумицинка трябва да е технично и прозаично, но за мен е хубаво да е специално.

Аз питах как се скрива екскурзия от женен човек.

Предполагам с внезапна командировка ако ще сме хипотетични. "Счупи се сървъра в долнно-нанагорнище, спешно трябва да отида да го вдигна"

# 338
Кукумицинка, много ли държиш да съм "надула корема", за да вържа човека? Нали знаеш, че за тая работа трябват двама и ако не иска, не-искането струва стотинки? А важното не е в опознаването, важното е в решението и визията. Аз може да познавам много добре един човек, ама като нямаме обща визия, пак няма да се получат нещата.

И все пак не забравяй, че аз съм екстремната връзваща мъжете кифла, която "надува корема" не един път (колкото е необходимо и достатъчно), а цели два пъти за по-сигурно:)

Кукумицинка, в тия 6 месеца включвам поне едно пътуване нанякъде- това как точно се скрива от брачния партньор? Ама такова спонтанно пътуване решаваме-тръгваме, не да се планира с месеци и да се натаманява подозрително.

Спорите вече за спора, ясно е, че в шестте месеца няма как да не се усети сексуалното напрежение и либидото, ако щете по език, жестове, погледи...не ми казвайте, че нямате усет за такива неща, каквито сте ми динамични и сексуални и почти млади (но всъщност по-скоро сте в моята възрастова група:)

О, има хора, които по принцип си пътуват доста по работа. Ето, приятелят ми го нямаше тия дни, днес се връща. Не е тръгнал с голямо планиране. Както всеки път е. Спонтанно, спонтанно, колко да е спонтанно - казал ти е, че след 5 минути тръгвате и си метнала детето на вашите ли, без да ги предупредиш малко по-рано?

Изобщо не си кифла, не знам къде се слагаш. За надуването на корема си има отчаяни хора и от двата пола. А има и такива, които просто не се справят с предпазването. Пълно е с такива в бг-мама. При всички положения е по-удобно, когато вече е уредено съвместното съжителство, да го направиш, а не да се моткаш с корема, така че не изглежда да е планирано.

п.п. Преди години в продължение на няколко месеца паралелно излизах с трима, май никой от тримата не разбра. Сега не бих го направила. Само с единия правих секс, който премина в няколкогодишна връзка, но това са подробности. Факт е, че много неща могат да се скрият.

# 339
Е, "излизах с трима" лесно се прави, и баба ми едно време го е правила, даже ме учеше как се въртят три гаджета едновременно. Но съжителство по-трудно се крие.

Моля-моля, с корем не съм се "моткала", а и във втория месец "корем" няма. Колкото до пазенето- съвсем различно е, когато е ОК да имаш дете и когато стане съвсем не ОК. Няма жена над 22, която да забременее, без да го осъзнава- ако забременее, значи е поне частично ОК с идеята.

В моя случай тестът е дали човекът отсреща ще откликне на моята програма. Ясно е, че моята НЕ Е гъвкава и иска планиране, така че ако той ми каже- айде да пътуваме, няма да стане. Съответно ако аз кажа- ей сега мога, давай да тръгваме, очаква се той като свободен да откликне. Ако не откликне, е подозрително. Ако отсреща почнат да се правят планове и отсрочки, ако се вижда, че нещо е неудобно да пътува и историите за извинение са странни- червен флаг.

# 340
  • София
Siren of Titan, прочетох 4 пъти написаното и не успявам да си представя подобна двойка. Мисля си, че това, което би разбрала за 6 месеца няма да е много по-различно от това, което ще научиш за месец. Единствено повече фактология ще събереш. Но, да кажем, че даден момък стоически е устискал 6 месеца. Лягате си и той се оказва пълно дърво. И с малка пишка (предполага се, че до този момент не си я виждала). Няма ли да се окажат 6 месеца нахалост, които можеш да си спестиш ако си легнете след месец? Животът е много кратък, подобни 6 месеца са разточителство, както и да го погледнеш.
Не иде реч за момък- Сирената описва мъж на горния ръб на средната възраст, не особено потентен, който с удоволствие приема въздържанието, през което време набляга на възвишените чувства, четене на стихове и целуване на ръце.
Накрая се жени, събрал сили да направи едно- две деца набързо и осигурявайки регулярно- разбирай, веднъж месечно силно разтърсващ духовно- емоционален секс, който да държи влага на жена му до следващата сакрална дата, грижливо отбелязана в календара. Mr. Green

# 341
Не знам за каква средна възраст говориш, аз "момъка", дето го мотах, беше на 28. Проблеми нямаме в никакъв аспект.

Иначе по отношение на сексуалната спонтанност и способности- Моше Фелденкрайс го е описал. Добре развитият човек може да прави секс, може и да не прави- и винаги му се получава.

# 342
  • София
Непосредствената цел е да разбереш дали с този човек получаваш оргазми.

Описаната от теб постановка е лишена от нещо много важно - спонтанност. Без нея сексът не секс.
О, ти не си чел постовете на Мамасита по темата секс в семейството.
Сексът трябва да се планира- не може така, то- от вратата за краката...... Mr. Green

# 343
Ох, заключиха другата и тук започнали обясненията на Мамасита - няма да чета. Може и да има истини, но направо словестно нападение с елемент на художествена измислица.

При търсене по дума JAVA /език за програмиране/ в търсачката отново постове на Мамасита  Shocked  Tired
и съсипани теми с обяснения до смърт.

Темата е friends with benefits
ЗАНДАЛИ, ама кой ти говори за оплождане? И аз съм учила свободно, че и магистърска степен, по което време дори от сегашния си мъж се дърпах и не исках да се обвързвам.
Е това как се връзва с надълго и нашироко обясняването как се чака 6 месеца преди секса във връзка и как това не е случайно, а целенасочен и обмислен избор.  Rolling Eyes

Скрит текст:
Във всички теми пиша анонимно.Моля, да не се свързва с лични подбуди или други потребители.

# 344
Е, "излизах с трима" лесно се прави, и баба ми едно време го е правила, даже ме учеше как се въртят три гаджета едновременно. Но съжителство по-трудно се крие.

А, по-трудно е малко,  ама се крие и съжителство.

По принцип на 20 и няколко години, когато една жена е в пика си,  да се обвърже сериозно с някой 10-15-години по-голям безперспективен, който има нужда да бъде ръчкан, не говори добре за максимума възможности на жената. На тази възраст, ако има връзки с по-възрастни мъже, мъжете трябва да са от лъскавия тип, които вече са успели, и само да береш плодовете.

Общи условия

Активация на акаунт