как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 414
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 345

На мен лично ми е все тая кой кога почва секс с нов партньор, всеки си преценява как се чувства добре. (Гледам, че и в темата не е много ясно, първо се говореше за няколко седмици като "прекалено дълго", после за 3 месеца, после за 6, последно Куку е вдигнала залога на 2 години.) За мен самата на трета среща е абсурдно (онова с "западния стандарт" искрено ме разсмя), а не ми се е случвало да липсва четвърта, седма или десета среща поради тоя факт.

Янечек го е казала по-добре от мен:

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 01:32 от Вещица в чужбина

# 346
Е, не беше пълни 2 календарни години при мен - беше 4 учебни срока.  Joy

# 347
Непосредствената цел е да разбереш дали с този човек получаваш оргазми.

Описаната от теб постановка е лишена от нещо много важно - спонтанност. Без нея сексът не секс.
О, ти не си чел постовете на Мамасита по темата секс в семейството.
Сексът трябва да се планира- не може така, то- от вратата за краката...... Mr. Green

Еми да, като има три деца, трябва някак да се планира, нали? Тоест не точно да се планира, но целенасочено да му се отдели време, защото иначе задачите и заниманията имат тенденцията да стават всепоглъщащи. Така че е нормално да седнеш и да се замислиш къде и кога да си разчистиш програмата максимално, за да се получи.

Еми да, да кажем, че на 20 не бях с много високо самочувствие, но оттогава доста вода изтече, Кукумицинка, и за щастие хората не стоят на едно място. Щото понякога не е само въпрос на възможности, а и на самочувствие и ако щеш- визия за живота. Аз лично не се смятам за примамка за мъже и то за някакъв тип мъже, който ми е предопределен според някакви "качества" (най-вероятно визия имаш предвид).

# 348

Еми да, да кажем, че на 20 не бях с много високо самочувствие, но оттогава доста вода изтече, Кукумицинка, и за щастие хората не стоят на едно място. Щото понякога не е само въпрос на възможности, а и на самочувствие и ако щеш- визия за живота. Аз лично не се смятам за примамка за мъже и то за някакъв тип мъже, който ми е предопределен според някакви "качества" (най-вероятно визия имаш предвид).

На 20 няма нужда да си топ ъф дъ топ, за да забършеш някой 35-40-годишен на добра позиция. Стига да си средна работа като комплекс от качества. Затова е предвидимо какви са 20-годишните, вземащи застояли се и прашасали на рафта 40-годишни, непоглеждани от другите жени.

# 349
Е па ти ще изкараш, че на 20 съм била Квазимодо:) между другото понякога решенията за живота не се вземат на база на това как изглеждаш и какво имаш обективно, а как се възприемаш субективно. Най-вероятно съм имала някакви проблеми със самочувствието, знам ли, не ми се рови. Иначе не съм била чак страшилище.

Не знам, според теб- какви са тия 20-годишни? Щото може да са просто объркани.

# 350
И объркани да са 20-годишните, с фадър ишус, Електра/Едипов комплекс, пак ще изберат някой с възможности, ако има такъв да им предложи. Изобщо не споменавам визията като водеща. Не е чак толкова важна.

# 351
Много ми е смешно онова със спонтанността и секса. Винаги си представям как родителите им са на гости и те се награбват насред трапезата или тя е на работа, говори нещо пред колеги, той връхлита и я оправя на задна на бюрото hahaha
Спонтанни може да сте, ако живеете двамата на самотен остров. Във всички други случаи все с нещо се съобразявате, дали ще са деца, дали ще е работа или друг ангажимент, винаги има какво.

# 352
Не знам, на 20 не съм тръгвала на лов за "мъже с възможности", връзката ми се получи случайно. Всъщност никога не съм търсила "мъже с възможности", дори с issues или каквото е там, не ми харесва идеята да съм един вид купена. Не знам защо смяташ това за правилното житейско решение, за мен е много токсично и не би говорило добре за мен, изобщо. Да не говорим, че е доста опасно решение, сещай се защо.

Абе нейсе, много вода изтече оттогава, важното е, че след това на 30 че и с дете си хванах мъж по спецификации на ССФ, та явно имам някаква капка качества.

# 353
То самият израз "хванах мъж" доказва че не е било лов Joy Joy

# 354
Защо ти се е получила случайно връзка с толкова възрастен и неуспял мъж, вързан за полата на майка си?

Да държиш мъжът да има възможности, не значи, че си златотърсачка. 20-годишните имат потенциал, имат надежда, млади са, оптимисти са. Ако щеш и физически са по-добре. 40-годишните, които не са успели, изглеждат смачкани от живота - вече и потенциал нямат. Какъв трябва да си, че да се обвържеш с някой смачкан, ако около теб е пълно с вече реализирани или поне с надежда за реализация?

# 355
На 20 човек е малко идеалист и не мисли чак за материалното устройване- други са "възможностите". Да не говорим, че като си на 20, някои дефекти въобще не ги отчиташ като дефекти, не могат да те спънат.

Иначе аз като бях на 20, той не беше на 40 все пак, има разлика. Беше на 33 всъщност, на колкото съм аз сега. И на колкото Кукумининка скоро ще е. Хайде честно да си кажем- на 33 вече бити от живота ли сме или още има хляб...ама честно. То и мъжът на Кукумицинка натам се е запътил- и той ли вече ще върви само на смачканак или още има идеи и способности?

# 356
По принцип на 20 и няколко години, когато една жена е в пика си,  да се обвърже сериозно с някой 10-15-години по-голям безперспективен, който има нужда да бъде ръчкан, не говори добре за максимума възможности на жената.

Аз не познавам мъж или жена, който на 20 да е осъзнал максимума на възможностите си, да не говорим, че тези възможности не са като ръста на човека - станеш ли на 20 и не растеш повече. Нормално е да се развиеш и цената ти да се вдига с годините.
А цитираният случай говори за липсата на опит, не за липса на възможности. Като си дремуцал, когато другите са вилнели, е съвсем в реда на нещата да не си в час с другия пол. Но опит се трупа и нещата си идват на мястото.
Странно е жена, която нарича партньора си "приятеля ми" и така месеци или години наред, с такава лекота да намира кусури на чуждите връзки.

# 357
Съвсем честно, ако на 33 нямаш някакви успехи и реализация, шансовете са доста малки за бъдещето.

# 358
Странно е жена, която нарича партньора си "приятеля ми" и така месеци или години наред, с такава лекота да намира кусури на чуждите връзки.

Аз съм пунктуална. След като не съм омъжена за него, ми е приятел.

# 359
Абе не е и до опит с "другия пол", по-скоро е да си наясно със себе си. И да бях имала опит с гимназиални гаджета, смяната на среда и начин на живот като нищо можеше да ме зашемети. Не е нужно човек лично да е преживял всяка ситуация, за да е наясно. Едва ли някоя жена е преживяла "всяка ситуация" и накрая е стигнала до идеалния.

Кукумицинка, дефинирай "някакви успехи", имайки предвид, че сегашния климат на малко по-устойчиво развитие почна едва след някъде 2002 година, а пикът беше 2008. Твоите "някакви" успехи какви са точно, че да имаш велики шансове за бъдеще към днешна дата?

Кукумицинка, аз ако съм пунктуална, ще е смехотворно. Не сме точно гаджета, не сме и женени...може би точният термин за нашата ситуация е "бранджелина". Но при Кукумицинка проблемът не е в Името на Розата, а в липсата на развитие- още не бута количка, ама не се и вихри с интериорни декорации...изобщо- хронични гаджета...

Общи условия

Активация на акаунт