как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 464
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 360
На мен ми говори за несигурност, но приемам, че точно в твоя случай е пунктуалност. Какви успехи се очакват от човек на 33? Да има професия, спестявания и семейство според мен. Все пак повечето хора не са супер пробивни и бързо израстващи, но ако на 33 още се моткаш със сериозното обвързване и те е страх от деца,  не ставаш за партньор, а само за връзка, траеща 5-7 години, която е удобен заместител на самотата, но не е и семейство. И май Перица и другите искат такова нещо, а нормално жените искат семейство и ето ти изначално разминаване в житейски план.

# 361
Ми важно си е да си тайнствена, да.
Истинската тайнственост се удава на отчайващо малко жени. Мнозинството се прави, заблудено и комплексирано, на нещо, което реално не е.
И когато се съберат младите, се вижда какви смотльовци са и двамата. Бадева пропиляно време, поне да се бяха нае*али, вместо да чакат.

# 362
За мен например е напълно естествено при запознанство и начална връзка срещите да НЕ са много чести. Очаквам да се вижда, че и той, и аз си имаме живот извън срещите и че не сме готови да захвърлим всичко заради мъж/жена. Не е нормално за мен да сте всеки ден заедно, ако не живеете заедно- трябва да има дни на почивка, даже и уикенди да сте си сами. Аз си имам хобита, други цели и задачи, за мен е нормално мъжът малко да се понагласи към програмата, а и той да си има програма извън връзката, иначе стои отчаяно.

Айде някой да дефинира какво е "смотльо" и какво толкова може да стане в един полов акт, та да те откаже от хубав иначе човек.

# 363
На 30 според теб е нормално да чакам 6 месеца на срещи веднъж седмично с човек, който се очаква да ми стане съпруг? На 31 пак... На 32 пак...

# 364
Айде някой да дефинира какво е "смотльо" и какво толкова може да стане в един полов акт, та да те откаже от хубав иначе човек.
Може би по- точният въпрос е не какво може да стане, а какво да НЕ стане... Но- тогава пък няма да имаме акт...

# 365
На 30 според теб е нормално да чакам 6 месеца на срещи веднъж седмично с човек, който се очаква да ми стане съпруг? На 31 пак... На 32 пак...

Да дам ли жокер, че преди да срещнеш човека, заради когото ще чакаш, може да си отхвърлила поне 20 на пръв поглед? Нали няма да тръгнеш да "тестваш" всеки срещнат по този начин? Има си схема на отхвърляне: при първоначалното опознаване отпадат до 90% само за дребна изцепка; от останалите 10% ще избереш един, дето да става за понататъшно тестване.

То на 30 по принцип не е време жената да търси съпруг, ама нейсе. Иначе не е гаранция, че с повече срещи ще ти се получи...откъде идва очакването, че ще ти стане съпруг?

# 366
Първият секс с нов партьор може и да не се получи особено добре, но ако искаш да си с този човек, понеже адски много го харесваш, ще пробвате и втори, и трети път и нещата се нагласят. И на планина да тръгна, първия път по нов маршрут ми е несигурно, внимавам да не се заблудя, да не се утрепя, но с всеки следващ поход ми става по-лесно и мога дори да стана водач. Но ако правя секс с някой, дето не знам дали ме кефи, след първия неуспех ще се сбогуваме и ще остане усещането за прецакня. Знам, че тук на повечето им се получава страхотно от първия път с нов партньор, но все пак обръщам внимание и на другия случай  Wink
Пп: и откъде си сигурна, че новото ти познанство иска да ти става съпруг Simple Smile Чети какво пишат мъжете в темата - жената да не иска деца, т.е връзка за секс общо взето, колкото да не карат на ръчна все.

# 367
На авторката не й се е получило явно.

# 368
Аз пък очаквам да правим каквото ни е кеф, видя ли че се води по предразсъдъци, било то за честота на срещите, за смесване на мъжка с женска компания, за гостувания и т.н. - не ме интересува.
Във връзка с това - нищо чудно и т. 3 да е заради някаква подобна схема Simple Smile

Скрит текст:
С моя мъж не съм имала нито една среща. Дойде у нас на купон с общи познати и повече не сме се разделяли. Що насила да прави човек нещо, когато нещата си се развиват от само себе си?

От всичко прочетено тези агенции ми станаха направо зловещи. Явно съм била много наивна да смятам, че се проверяват поне основните неща ooooh!

# 369
Първият секс с нов партьор може и да не се получи особено добре, но ако искаш да си с този човек, понеже адски много го харесваш, ще пробвате и втори, и трети път и нещата се нагласят...

Аз имам тайничкото усещане, че мъже като Перица очакват жената да е готова на пълна програма, а тя им сервира само поза "морска звезда" и остават разочаровани.

Но бих се притеснила, ако мъжът срещу мен е подозрително перфектен в секса и видимо много опитен. Донякъде наличието на перфектна техника парадоксално може да е източник на кофти секс. Или, както много пъти сме писали в тоя форум, да срещнеш прекален техничар, който обаче повече се гордее с техниката си, отколкото да прояви емпатия и да научи какво ти харесва на теб.

# 370
И затова всъщност не получават качествен секс, защото се стискат да вложат от себе си, гледат келепир да има, не чувства и връзка. Аз казвам, че най-як секс се прави с дългогодишен партньор, ама тук се смеят, трябвало да се пробва още в началото става ли, ми то може и да не стане веднага, но след време синхронизацията да е пълна. Бързата работа, срам за майстора, нали  Wink
Пп: точно така е с перфектната техника, резултатът е пълна скръб. Липсва ти усет, но си гледал движенията от филмите и повтаряш като маймуна.

# 371
То затова се задават и конкретни въпроси на тези срещи. Някой от ходилите на такива беше написал, че някакъв на съседната среща бил питал мацката директно дали прави френски ласки...
Това по повод "морската звезда"

# 372
На мен ми говори за несигурност, но приемам, че точно в твоя случай е пунктуалност. Какви успехи се очакват от човек на 33? Да има професия, спестявания и семейство според мен. Все пак повечето хора не са супер пробивни и бързо израстващи, но ако на 33 още се моткаш със сериозното обвързване и те е страх от деца,  не ставаш за партньор, а само за връзка, траеща 5-7 години, която е удобен заместител на самотата, но не е и семейство. И май Перица и другите искат такова нещо, а нормално жените искат семейство и ето ти изначално разминаване в житейски план.

И 5 деца да имам от някого, щом няма сключен брак, не ми е мъж. На 20 и аз казах, че е трудно да се предвиди, но на 33, ако някой е хронично безработен/работи безперспективна работа и има нужда да го ръчкат млади момичета или майка му, не е харесан до тази си възраст от жените, значи няма кой знае какви успехи. Може на тази възраст да е временно в дупка - да е фалирал, да е в момента без работа (като наистина не става дума за много дълъг момент), но пак е по-добре от някой, който до момента нищо не е направил.

# 373
Много ми е смешно онова със спонтанността и секса. Винаги си представям как родителите им са на гости и те се награбват насред трапезата или тя е на работа, говори нещо пред колеги, той връхлита и я оправя на задна на бюрото hahaha
Явно, че не си по спонтанните неща. Може да сте излезнали и на рожден ден на заведение и да се срещнете случайно на мивката докато си миете ръцете и да се награбите и да се скриете в тоалетната. Прост пример... е това е спонтанност, не е нужно да имаш публика  ooooh!

п.п. вие двете защо не излезнете на среща да си изясните нещата, превзехте темата Simple Smile

# 374
Човече, вие като двойка с мъжа ти сте от редките късметлии, които просто са две половинки на едно цяло. В този случай наистина нещата се случват от самосебе си. То е много хубаво нещо, но рядко.
DonJon, такава спонтанност има в горните класове на гимназията, после секс в тоалетна е малко обидно, все пак изискванията се увеличават с възрастта, искат се удобства, малко лукс, няма да се излагаме като гимназисти, които в общия случай имат поведение на надървени маймуни. Една моя приятелка от такава спонтанност си сряза задника на мивката, така че и застраховка е добре да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт