как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 781
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 990
И какво - ако някой ти харесва наистина, няма да го прикоткаш, а ще чакаш да те забележи и да се прави на ловец? Ако наистина така правите, не е чудно, че сте без партньори.

# 991
  • София
То тънкостта е когато го намериш и харесаш да го накараш да си мисли, че е ловец, а ти си плячка.Защото каквото и да говорим лесната плячка не е интересна нали?

# 992
Интересна или не, когато ми е харесвал някой мъж, не съм го оставяла да гони друга плячка, че и да философствам как е правилно той да си мисли. Изобщо никога не съм си въобразявала, че знам по-добре от друг човек какво си мисли той и съответно не се опитвам да гадая.

# 993
  • Наблизо
За да си мисли мъжът,че си добра плячка,трябва да си струваш за него.
Иначе то много хубаво ''Харесала съм го този,ще го хвана''.
Най много да се запозная с него,ако имам възможност,но оттам нататък за да съм добрата плячка,мъжът трябва да намира че си струвам усилията.

# 994
И какво - ако някой ти харесва наистина, няма да го прикоткаш, а ще чакаш да те забележи и да се прави на ловец?

Как ли ще се чувстват мъжете, ако знаят, че за тях мислят като за "прикоткани" ...  Grinning

# 995
  • Tам през Атлантическия океан
То от мноУ анализи , дисекция на отношенията , поведението , Кобилкина , Кобилкин .... нещата си минават и заминават  Whistling

Скрит текст:
"Когда устанешь от бесконечного самоанализа позвони мне, потанцуем"

# 996
прикоткване и преследване са две различни неща. а това "да го накарам да си мисли, че си струвам" ми звучи като слагам си цена и почвам с маркетингови стратегии. ако някой ми се кефи, то искам да е заради това, което съм, а не заради причините, които да си измислям или да му инсинуирам, за да ме 'оцени' като актив.

# 997
Как ли ще се чувстват мъжете, ако знаят, че за тях мислят като за "прикоткани" ...  Grinning

Toчно такива въпроси не си задавам, защото признавам правото на всеки човек да се чувства и мисли, както си иска, независимо от моите идеи как би трябвало да е.
Истината е, че не познавам човек, на когото да не му е приятно, когато му показват, че го харесват, така че, харесам ли си някого, не го гледам срамежливо от ъгъла, защото може и да не ме види въобще.

# 998

Toчно такива въпроси не си задавам, защото признавам правото на всеки човек да се чувства и мисли, както си иска, независимо от моите идеи как би трябвало да е.
Истината е, че не познавам човек, на когото да не му е приятно, когато му показват, че го харесват, така че, харесам ли си някого, не го гледам срамежливо от ъгъла, защото може и да не ме види въобще.

Говорим за ситуации и обстоятелства, много различни от това да харесваш колегата с пуловерчето от втората употреба, чийто връх на възможностите е да те черпи еклер в стола. Ще му стане драго на човек, че някой го харесва, ако максимум още 2-3 на неговото ниво, ако е мнооого харесван 5, го харесват и го коткат. И знаеш, че като го прикоткаш, мястото ти осигурено.
При такива като Илон Мъск, Абрамович, айде нека и Божков да сложим, жените са доста и стигат далеч по-напред от простото коткане. Сумати мечтаещи си момичета и жени, дето изобщо не ги познават реално, а само четат и гледат интервюта с тях, са "готови" принципно да са с тях, а въпросните мъже с възможности не знаят, че съществуват. Хилядите пък, които имат възможност по някакъв начин да се доберат до полезрението им, пък са готови на много, за да ги забележат и да ги вържат. Такива мъже хич няма да се впечатлят, че някоя ги харесвала. Това си е в реда на нещата. Имаше описани случаи с такива жени - правила свирка на някакъв богаташ, събрала после "материала", забременила се с него и после съди богаташа за бащинство. Да речем, че си много безскрупулна, много атрактивна и пр., та успееш, ти измежду хилядите други кандидатки, да "спечелиш" такъв мъж. Не става да се отпуснеш и да се наслаждаваш на печалбата. Останалите хиляди не престават да го преследват. И тук се появиха мнения: Какво като си има жена, той вече се е разделял/развеждал с предишните, значи и с тази може да се раздели...

# 999
дори не е нужно един мъж да е милиардер, за да кръжат около него жени, които ги привлича луксът. ако за един мъж в България се знае че взима над 3К на месец, има супер мега яката кола, както и собствено жилище - шансът тоя мъж да е заобиколен от жени, които искат да се домогнат до него е огромен. и си зависи от качеството на мъжът с каква жена ще се окаже. например Жукова изглежда много намясто с Абрамович. Когато са се срещнали тя вече е имала и кариера и собствено име, както и Амал на Клуни. А Илон според мен го е ударила кризата на средната възраст и си е хванал неприлично млада неизвестна на никому ...актриса ... а актрисата 'случайно' била в клуба вечерта, в която той отишъл на бар по време на няколкодневният си престой в Лондон..тя естествено 'не го познала' .. но решила да му даде шанс ..

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 16:22 от Golden Heart

# 1 000
С 3к на месец, лукса ще ти е леко фалшив Simple Smile

# 1 001
дори не е нужно един мъж да е милиардер, за да кръжат около него жени, които ги привлича луксът. ако за един мъж в България се знае че взима над 3К на месец, има супер мега яката кола, както и собствено жилище - шансът тоя мъж да е заобиколен от жени, които искат да се домогнат до него е огромен. и си зависи от качеството на мъжът с каква жена ще се окаже. например Жукова изглежда много намясто с Абрамович. Когато са се срещнали тя вече е имала и кариера и собствено име, както и Амал на Клуни. А Илон според мен го е ударила кризата на средната възраст и си е хванал неприлично млада неизвестна на никому ...актриса ... а актрисата 'случайно' била в клуба вечерта, в която той отишъл на бар по време на няколкодневният си престой в Лондон..тя естествено 'не го познала' .. но решила да му даде шанс ..
Ха-ха, наистина ли? Те всички половинки на богатите и известните все случайно са ги срещнали и въобще не са ги знаели кои са.

# 1 002
Коментарите ми са единствено спрямо реални ситуации, въобще не ми е хрумвало, че въздишките по Мъск и Абрамович може да са нещо друго, освен форумна лигня. Нормално хората си харесват партньори от своето ниво и социален кръг и нещата се получават.

# 1 003
Разбира се, че е форумска лигня, поне от моя страна.
Аз от Мъск, освен да работя в СпейсЕкс или Тесла, друго не искам.  Blush Mr. Green
Но и за това, предполагам, сме хиляди, та надали ще се добера със скромното си сиви Laughing

# 1 004
  • Наблизо
Нормално хората си харесват партньори от своето ниво и социален кръг и нещата се получават.
Аз тук виждам проблема за тези без партньор с години - мислят си че са еди какво си ниво и съответно им се полага такъв и такъв,а всъщност реалността да е съвсем друга.

Общи условия

Активация на акаунт