как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 743
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 110
Доколкото си спомням едно от изискванията беше за екскурзии и ресторанти, а Доценко твърдеше, че няма време за такива. Нааай-малкото това.

# 1 111
  • Sofia
   И не може да предложи необходимото ниво на емоционална обвързаност, както дори и сам той си призна.

# 1 112
Самочувствие имам, но в случая това не е само мое мнение, а на още няколко души, които ме познават.

Нямам време, ама бях казал, че имам варианти да си освободя някакво, за такива неща.

А това, че не мога да предложа емоционална обвързаност къде съм го признал, щото не помня да съм казвал такова нещо?

Ама дайте да се върнем на темата за надскачането на летвата, щото аз например казах, че не бих излязъл със златното сърце. Мисълта ми е, че вероятно има и такива, които на 100% покриват изискванията, но по-скоро ЗС си надскача много възможностите. В още по-прав текст да го кажа - с тоя характер и отношение дето демонстрира мисля, че таргет групата ѝ трябва да са хора, които работят за макс 800-900 кинта и живеят под наем в гарсониера в Люлин 8 да кажем, защото такива като мен не биха я изтърпяли, че да се стигне до влюбване, брак, деца и заживели щастливо Simple Smile

# 1 113
  • Наблизо

Ама дайте да се върнем на темата за надскачането на летвата, щото аз например казах, че не бих излязъл със златното сърце. Мисълта ми е, че вероятно има и такива, които на 100% покриват изискванията, но по-скоро ЗС си надскача много възможностите. В още по-прав текст да го кажа - с тоя характер и отношение дето демонстрира мисля, че таргет групата ѝ трябва да са хора, които работят за макс 800-900 кинта и живеят под наем в гарсониера в Люлин 8 да кажем, защото такива като мен не биха я изтърпяли, че да се стигне до влюбване, брак, деца и заживели щастливо Simple Smile
Сега ще се появи и кисело саркастично ще почне да обяснява,че тя е харесвана жена.
Хората,здрво стъпили на земята и наясно с това,което предлагат,не остават необвързани.Другите две крайности - ниско самочувствие пък се обвързват с хора доста под актуалното им ниво,и тип Златно Сърце - ''Няма да си сваля критериите за нищо на света,защото съм твърде висока летва за мъжете,затова и не успявам да си намеря дългосрочна връзка.Не е проблемът у мен,а у мъжете''.

# 1 114
Самочувствие имам, но в случая това не е само мое мнение, а на още няколко души, които ме познават.

Нямам време, ама бях казал, че имам варианти да си освободя някакво, за такива неща.

А това, че не мога да предложа емоционална обвързаност къде съм го признал, щото не помня да съм казвал такова нещо?

Е ти пак си го казваш - някакво време може и да имаш вариант да си освободиш за някого, може и да нямаш. Да не говорим пък колко привлекателна черта е склонността към самоубииство. Хайде по-полечка със самочувствието, че няма много на какво отгоре.

# 1 115
Аз не мисля, че дълго ще съм необвързан. Нямам проблем да заговоря непозната жена, а като цяло стигне ли се до разговор - обичайно ме оценяват по-високо от тук Simple Smile
Наясно съм какво мога да предложа и съм наясно какво очаквам да получа в замяна.

ЗС - снижаването на критериите не би ти решило проблема, а трябва да се замислиш за промяна на отношение и разни такива неща. Със сегашния ти характер и нещата, които говориш - ми не са много мъжете, които биха ти дали шанс за повече от преспиване, колкото да не кажа, че не познавам такива.

# 1 116
Е ти пак си го казваш - някакво време може и да имаш вариант да си освободиш за някого, може и да нямаш. Да не говорим пък колко привлекателна черта е склонността към самоубииство. Хайде по-полечка със самочувствието, че няма много на какво отгоре.

Времето ще го освободя за жена, която съм харесал - как по-ясно да го кажа?
Мисля, че правилната жена ще ми даде отново желанието за живот, което в момента ми липсва.
Самочувствието ми си е добре, мерси.

# 1 117

ЗС - снижаването на критериите не би ти решило проблема, а трябва да се замислиш за промяна на отношение и разни такива неща.

Тук съм съгласна с теб, но не поради причините, които си мислиш. Не са ѝ толкова високи критериите, просто сигурно изглежда прекалено напориста и отчаяна, ако наистина търси дълго време половинка. И кандидатите за работа след поредица от неуспехи започват да изглеждат по подобен начин, особено ако нещо ги притиска (в случая за работа - липсата на пари, в случая на търсене на партньор - липса на време), което хич не им прави добра услуга, дори и по принцип да имат предпоставките да получат работата или мъжа.

Доценко, нещо се опитваш да се изкараш жертва и да предизвикаш съжаление. Не мисля, че хората със суицидни помисли толкова си ценят времето - нали мислят за самоубийство, значи не им пука особено, щом са склонни да си пропилеят целия оставащ им живот.

# 1 118

Времето ще го освободя за жена, която съм харесал - как по-ясно да го кажа?
Мисля, че правилната жена ще ми даде отново желанието за живот, което в момента ми липсва.
Самочувствието ми си е добре, мерси.

Да, за малко - и после обратно на маслините. Кво беше 1 почивка на 15 години. Желание за живот никой не може да ти даде, ако сам нямаш. Да изискваш подобно нещо от партньора си е еквивалентно на емоционален тормоз.

# 1 119
Да, за малко - и после обратно на маслините. Кво беше 1 почивка на 15 години. Желание за живот никой не може да ти даде, ако сам нямаш. Да изискваш подобно нещо от партньора си е еквивалентно на емоционален тормоз.

Значи няма как да изкарвам 3, 5 или 10 бона на месец и да сме целогодишно на Бахамите. Не сме ходили на почивки, защото и на двамата не са ни били приоритет, а не защото сме нямали време. В случая просто решихме да разнообразим.
Желанието за живот не ми е изискване, а по-скоро нещо, което смятам, че ще се случи само в някакъв момент.

# 1 120
1 почивка на море и 1 на ски, което е нормалното,  не е еквивалентно на целогодишно на Бахамите. Ако и толкова време не си отделил, ясно е колко си бил емоционално инвестиран и колко ще бъдеш.

# 1 121
И кво - трябва да замъкна някой на море или планина, когато не иска, а на всичкото отгоре и аз не искам?
Онова нещо беше казано в контекста, че беше единствената ни традиционна почивка с море за 12 години, а не че е била единствената ни почивка.

Моля, четете редовете, а не между тях.

# 1 122
  • Наблизо

ЗС - снижаването на критериите не би ти решило проблема, а трябва да се замислиш за промяна на отношение и разни такива неща.

Тук съм съгласна с теб, но не поради причините, които си мислиш. Не са ѝ толкова високи критериите, просто сигурно изглежда прекалено напориста и отчаяна, ако наистина търси дълго време половинка. И кандидатите за работа след поредица от неуспехи започват да изглеждат по подобен начин, особено ако нещо ги притиска (в случая за работа - липсата на пари, в случая на търсене на партньор - липса на време), което хич не им прави добра услуга, дори и по принцип да имат предпоставките да получат работата или мъжа.

Всяка трета дума е или съпруг или дете.На живо със сигурност е точно както ти описваш - с всеки всеки мъж в таргетната група по възраст ,с който се запознава,го има като потенциален съпруг и баща.
По-зле и от пазара..

# 1 123
  • Tам през Атлантическия океан
"И тя беше силна, горда, красива, умна, никой не можеше да стъпи на малкото й пръстче, никой не можеше да я нарани. Tя никога не плачеше, беше недостижима, беше перфектна и в това беше проблемът... Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената."

"Усещане за жена" - Й. Ламбрев

Wink

# 1 124
не съм аз тази, която постоянно пише за търговия, оценяване, търсеност, заслужаване... може би ми се приписват на мен чужди качества; качества, които би било най-лесно да се видят в огледалото.

светецът - да, безкомпромисна съм, т.к. преди съм била другата крайност и сега ако ще да се променя към толерантност, мъжът до мен ще се наложи да ми предложи обвързаност. иначе така компромиси със всеки, който ми дойде на вратата - няма да стане.

кукумицинка, не си се представям като напориста, най-малкото защото не е като да няма кой да иска да излиза с мен. ако нямаше никой щеше да е друг въпросът. обаче днес ще се виждам с един приятел и ще го питам какъв вайб издавам, може и да пропускам нещо.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 08:49 от Golden Heart

Общи условия

Активация на акаунт