как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 661
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Наблизо
Т.е. да успява да си плати квартирата и останалите си разходи, за да може, ако двойката си обедини доходите, да стигат и за ипотека.
Това е нещо нормално и не трябва да си към 35 годишна за да можеш да плащаш половината от ипотека.
Мъжете може да гледат към по-младите,но не бързат.Докато при жените цъкането на часовника е много видим и плашещ фактор.
Като цяло за мен е доста плашещо първоначалното желание на мъж за деца - търси инкубатор за тях.Същото предполагам е и за мъжете да бъдат преценявани най първо като татковци и после какви хора са.Много по-здравословно е връзката да се изгради постепенно,да се изгради общият живот,да усетиш човека като достоен за партньор и тогава да се мисли за деца.

# 1 216
Това е нещо нормално и не трябва да си към 35 годишна за да можеш да плащаш половината от ипотека.
Мъжете може да гледат към по-младите,но не бързат.Докато при жените цъкането на часовника е много видим и плашещ фактор.
Като цяло за мен е доста плашещо първоначалното желание на мъж за деца - търси инкубатор за тях.Същото предполагам е и за мъжете да бъдат преценявани най първо като татковци и после какви хора са.Много по-здравословно е връзката да се изгради постепенно,да се изгради общият живот,да усетиш човека като достоен за партньор и тогава да се мисли за деца.

То е нормално уж, ама много семейства с комбинираните си доходи не могат и затова живеят с родителите си, дори и на преклонната възраст от 35. И все пак говорим за някакъв минимум, че трябва поне това да можеш, за да не мизерстваш. Иначе с 1000 лева ипотека, трябва да взимаш над 2000 лв., да си без деца, за да не оставаш на нулата, като си платиш ипотеката и абсолютно екзистенциалните разходи. Средната работна заплата ми се върти, че беше малко над 700 лева.

За другото съм съгласна, че не е приятно да те виждат нито като мъжки донор, нито като женски инкубатор.

# 1 217
Последните две страници гледам само числа, числа и пак числа . Сякаш сме в хардуербг форума и си мерим мегахерците ,клоковете , и мегапикселите . Къде остана любовта ? Онази истинската , неподправената , изгарящата , любовта от романите на Маргарет Мичъл и Шарлот Бронте . Няма я . Изхвърлена като ненужен отпадък на бунището .
  Първо се жените за мъж избран само по ТТ-данни , без никаква любов , и след това четем теми от рода - "Напуснах го правилно ли постъпвам " , " Кои си тръгнаха и кои останаха " , " Струва ли си да се боря " и т.н. .  То явно и поради това вече няма семейство, което да има семеен живот по-дълъг от 10 г. . Каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи .

# 1 218
Такава изпепеляваща и неподправена любов може да има само на младини, когато човек не е преживял огорчения и няма никакъв опит, а и нищо друго няма, просто защото е съвсем на старта. Тогава и на двамата им предстои да градят, т.е. - тръгват от сходни позиции.
Но, съгласи се, че и ти в момента не можеш да подходиш със същото доверие и широко сърце, както си можел на 20 и че няма как да се влюбиш в жена, която освен мусаката и сърцето си, друго не предлага.
Ти си го и написа де - преценяваш много бързо кой каква заплата взима и си правиш сметка, че жена с 800-1000 лв. си търси спонсор, а не партньор. Не знам как искаш неподправена любов, когато ти самият си доста циничен и преценяваш доста бързичко.

# 1 219
Последните две страници гледам само числа, числа и пак числа . Сякаш сме в хардуербг форума и си мерим мегахерците ,клоковете , и мегапикселите . Къде остана любовта ? Онази истинската , неподправената , изгарящата , любовта от романите на Маргарет Мичъл и Шарлот Бронте . Няма я . Изхвърлена като ненужен отпадък на бунището .

Само мъжете вярваме в любовта, независимо от годините. Жените се влюбват до 30, след това те гледат по чек лист.

Янечек, аз не гледам жената каква заплата изкарва и трупа ли състояние. Едиснтвено да изкарва достатъчно, че да може да си покрива нейните потребности. Да не вижда в мен касичка и всеки ден да я пращам по кафетата с джобни, все едно ми е дете. Много малко мъже се събират с жена по сметка.

# 1 220
Ми ето - искаш от нея да е независима, значи подхождаш с поне минимален набор от изисквания, не се втурваш да се влюбваш слепешката, защото си романтичено парче. Моята приятелка точно на това много се дразни, че я питат колко печели, а тя печели доста добре. Романтична е и иска някой да се влюби в нея, защото го е пленила с чар и обноски, ама на нашите години тия работи не стават така.
А, когато имате и дете, ще си склонен ли да поемеш цялата финансова тежест за 2-3 години, за да може тя да остане в дълго майчинство ако иска или ще я пратиш на тръстиката, а дребното - на ясла?

# 1 221
Каквото и да каже човек, все го извъртате както ви е угодно. За кой ли път се заричам да спра да пиша, защото е безмислено... ама ай го на  Joy
Нормално да имаш чеклист... то влюбването става, когато търсиш нещо в някого. Ако не търсиш нищо и нищо ще получиш. Поне чеклиста не ни е 3к заплата, да ме издържа докато детето стане на 18, да има апартамент и т.н.
И да, ясли има защото хората имат нужда от ясла да си оставят децата. Това не е концлагер. А вече дават и допълнителни точки за детската градина, ако детето е било преди това в ясла.

# 1 222
  Първо се жените за мъж избран само по ТТ-данни , без никаква любов , и след това четем теми от рода - "Напуснах го правилно ли постъпвам " , " Кои си тръгнаха и кои останаха " , " Струва ли си да се боря " и т.н. .  То явно и поради това вече няма семейство, което да има семеен живот по-дълъг от 10 г. . Каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи .

Да, защото събирането на двама души в семейство е и икономически съюз. Слушаш сърцето, но го слушаш, избирайки измежду хора, които все пак ти покриват един минимум. Въобще не говорим, че трябва да се търси някой, който да те издържа и да плаща разходите на цялото семейство. Госпожицата с кучето на аватара хубаво вика, че 35-годишната трябвало да може да плаща половин вноска по ипотечния кредит, но реално и 29-годишна да е, която има възможност да плаща половин вноска (това е съвсем реална способност) с тази си възможност трудно може да се сдобие с цяло жилище, поне не и еквивалентно като големина, качество и локация. И мъжете са в същата ситуация - ако нямат възможност да плащат сами цяла вноска и да им остават пари за половин вноска месечно, че да имат настрана в случай, че си загубят временно доходите по някаква причина, живеят под наем. А като си сам, си и много по-застрашен при загубване на доходите, отколкото, ако сте двама, да си ги загубите едновременно. На сам човек нито толкова голям кредит ще му дадат, какъвто ще дадат на двама души с неговите възможности, нито може да плаща толкова голяма вноска, каквато може да плащат двамата.

# 1 223
  • София
Да не говорим, че повечето хора (независимо дали мъже или жени) в 21 в. сме имали поне по 2-3 "сериозни" връзки, преди да срещнем "единствения" / "единствената". Peace
Нека ти кажа, че и в 20- ти век, преди да срещнем единствения, също имахме по няколко сериозни връзки.
Това клише " 21 в.", показва единствено заблудата, че всичко започва от днес и сега, което е развеселяващо. Peace

# 1 224
  • София

Така е, но как да се получи, ако си определила една възраст, от която нататък ще търсиш сериозна връзка с цел брак?

# 1 225
  • Наблизо
То е до готовност,но не мисля че трябва да ти станало основна идея в главата,за да се получи сериозна връзка.
Всичко е до даването на шанс - срещаш някого,пасвате си,но не го взимаш все пак присърце.Ако се получи-добре,ако не се получи-пак добре.
Не са толкова много хората,които умишлено да саботират връзки,ако и двамата си подхождат.Обикновено са дълбоко счупени хора,с проблеми.
Искам да кажа с това,че като цяло е погрешно да се тръгва на първа среща или дори запознаство ''А пък той може да е бъдещият ми съпруг и баща на децата ми?''.Трябва да се оставя свободата на ''може и да не стане'' и свободата отношенията да се развият отсамосебе си,без да бъдат форсирани отначало с ''това трябва да стане сериозна връзка,иначе ужасно ще страдам''.

Даже много повече грешки могат да се допуснат така,като се овъртолиш сериозно с някого - апартамент и да забременееш скорострелно,само защото на хартия изглеждал добре.

# 1 226
Такава изпепеляваща и неподправена любов може да има само на младини, когато човек не е преживял огорчения и няма никакъв опит, а и нищо друго няма, просто защото е съвсем на старта. Тогава и на двамата им предстои да градят, т.е. - тръгват от сходни позиции.
Но, съгласи се, че и ти в момента не можеш да подходиш със същото доверие и широко сърце, както си можел на 20 и че няма как да се влюбиш в жена, която освен мусаката и сърцето си, друго не предлага.
Ти си го и написа де - преценяваш много бързо кой каква заплата взима и си правиш сметка, че жена с 800-1000 лв. си търси спонсор, а не партньор. Не знам как искаш неподправена любов, когато ти самият си доста циничен и преценяваш доста бързичко.

Е, крадеца вика дръжте крадеца, нали знаеш. Laughing

Напълно съм съгласна, че любовта от романите се случва на млади години, когато живота още не те е поучукал, идеалист си, морето до колене и с две думи си далеч, далеч от реалността. После като се сблъскаш с истината следват теми: "Правилно ли е, че го зарязах", "Съпругът ми е инертен и пасивен, семейството лежи изцяло на мен. Дайте съвет.", " Как да го накарам да излезне от жилището на мама и да си намерим квартира". и т.н.

# 1 227
Да, човекът, който се жалваше, че не му стигали парите за любовница и затова нямал, говори за романтична и безусловна любов.

Всъщност най-големи шансове за романтика, истинска любов и немеркантилност имат именно хората с горе-долу равни материални възможности.

# 1 228

Всъщност най-големи шансове за романтика, истинска любов и немеркантилност имат именно хората с горе-долу равни материални възможности.

И моите наблюдения показват точно това. При такива двойки интересът е сведен до минимум и по - тази причина може да разцъфти любовта.

# 1 229
  • Sofia
Да, човекът, който се жалваше, че не му стигали парите за любовница и затова нямал, говори за романтична и безусловна любов.

Да, той словоохотливо е споделял тук, във форума, още доста "нежни" моменти от битието, което е споделял с покойната си съпруга. Като съм го чела, ми е ставало наистина жал за женицата. Confused

Общи условия

Активация на акаунт