как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 627
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Идиотско ти е, защото не четеш книги, ако четеше, веднага щеше да се сетиш какво казва Настрадин Ходжа за съдбата: ако се изгубиш в пустинята и не се опитваш да намериш изход, а чакаш да те намерят, пясъкът ще те затрупа, но ако полагаш усилия и не се предаваш, и със сетни сили правиш крачки, въпреки умората и жаждата, със сигурност ще срещнеш керван, че и камила за тебе ще се намери.

Много добре казано!  Peace

# 1 381
А бе вие какви сте хахахахахахах
Приказката за неволята съм чел само.

# 1 382
А бе вие какви сте хахахахахахах
Приказката за неволята съм чел само.

А ти всъщност успя ли да си намериш приятелка случайно или неслучайно?

# 1 383
Дай 5лв и ще ти кажа.

# 1 384
Продължава с пуберските истории. 1crib

# 1 385
А ти всъщност успя ли да си намериш приятелка случайно или неслучайно?

Намерил си е, дори не е дочел приказката за неволята докрай и засега само я вика. Като я дочете и разбере поуката, може и да си потърси.

# 1 386

Не ми е чак толкова любопитно, пък и ми идва противоестествено да давам пари на мъже, обърква ми моралните устои такова нещо.

# 1 387
На мъж сервитьор, касиер и т.н. до сега не си попадала казваш?  Money

# 1 388
Е, глупости. Сервитьорите и касиерите са един вид ПОС терминали, средства, които ми носят кафето и ми продават хляб и кисело мляко, пък и повечето са от женски пол. Не давам пари лично на тях, те просто минават през тях, за да получа стоката или услугата. А пари лично на мъж не давам.

# 1 389
Дано да нямаш син един ден, че горкото дете Simple Smile
Бе не го вярвам бе... не може и на гаджето ти, да не си давала пари, ей така като си е забравил портфейл нещо Simple Smile Баща... вуйчо... чичо..

# 1 390
Кукумицинка,защо си играеш въобще да му се обясняваш на "детето"?

# 1 391
Кукумицинка,защо си играеш въобще да му се обясняваш на "детето"?

Любопитно ми беше как върви интимният живот на мъжете в темата, защото все изказват някакво несъгласие с жените като цяло. Та исках да знам дали е "аз правя точно обратното и съм убеден, че е правилно, макар че не ми се получават нещата", или е "аз правя точно обратното и е успешно".

# 1 392
Аз като правя точно обратното и е успешно станах патологичен лъжец, той като прави правилното и не му се получават нещата пък е дете Simple Smile
Имаше един лаф, че жените не сте създадени да ви разбираме, а само да ви обичаме Simple Smile

# 1 393
А пари лично на мъж не давам.
На мен пък редовно жени ми дават пари . Освен основната си работа , се опитвам да изкарвам пари допълнително със строителни ремонти, и там в сигурно 80 % от случаите си получавам парите от жени . Grinning 

# 1 394
  • Пловдив
Що се правите на неразбрали, а? И аз вчера бях в автосервиза и платих на мъж, ама не това визира кукумицинка.

Общи условия

Активация на акаунт