как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 633
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 395
Янтра, като не изкарваш пари, а харчиш тези на мъжа си... хайде не се обаждай Simple Smile
Искала не искала... нали се офлянква там. Голяма пък моралистка дойде.

# 1 396
  • Пловдив
Янтра, като не изкарваш пари, а харчиш тези на мъжа си... хайде не се обаждай Simple Smile
Искала не искала... нали се офлянква там. Голяма пък моралистка дойде.
Ай-ай, още един на който му бъркам в здравето с начина си на живот. Теб кое те дразни? Че има други мъже, които могат да си позволят жените им да не работят пък ти не можеш?

# 1 397
  • Наблизо
Не му се връзвайте на този трол.

В една връзка трябва да сме равнопоставени и да няма повече изисквания за единия,отколкото за другия.

# 1 398
Никога не съм прочела Янтра да пише, че харчи парите на мъжа си, нито че няма собствен доход, а само че не работи. Нали ви е ясно, че една жена може да има пари и да не ходи на работа Wink Знам, че ви е яд на такива жени, защото нито можете да ги наречете "златотърсачки", нито пък да им се сърдите, че не допринасят за общия бюджет, нито да ги поставите в зависимо положение. Само че такива жени не се събират с пролшяци, които си стискат левчетата и гледат да не купят нещо излишно, за да поглезят жена си. Пфу, как мразя скръндзи.
Изисквания? Че ако някой подходи към мен с изисквания, друго освен шамар няма да получи.

# 1 399
  • Пловдив
И неговите харча Simple Smile С три деца сме все пак Simple Smile Храна, дрехи, обувки, извънучилищни занимания - разходи, разходи Simple Smile

# 1 400
Toва е похвално, но исках да обърна специално внимание на тоя, дето няма 5 лв, ама иначе знае да приказва кой чии пари харчи, че има разни случаи и не е нужно една жена да ходи на работа, за да има собствен доход. Пък и не харчиш неговите, че да вика "не се обаждай". И аз мога да му кажа, че щом за него заплата от 6000 месечно е мираж, да не се обажда, ама не му казвам.

# 1 401
За ДонЖон/корн вал си спомням как обясняваше какви били признаците за сериозна връзка - съквартирантът му почти не го виждал, защото прекарвал повечето време в жилището на приятелката си.

Неприятно изглежда, че все за парите се приказва, но наистина на мъж, на когото му се свиди да даде някой лев на жена си, да плати малко повече от неговия "дял", съвсем ще му се досвиди, ако има и деца, които общо-взето само взимат и харчат.

# 1 402
  • Пловдив
Аз на предните страници писах - когато се оженихме той беше горе-долу на минималната работна заплата. И да, младежчето тук няма да може да ми затвори устата, ще си говоря каквото искам.

# 1 403
Кукумициновица, ти пак си развиваш някакви свободни съчинения. От контекста хващаш някакви неща и ги доразвиваш в тема с елементи на разсъждение. Казвал съм ти вече, трябва ти терапевт на тебе.
Янечек, аз не познавам жени да имат пари без да работят. Има си пекан съпруг да му харчи парите, машала. Кой как се уреди. И изобщо как ви хрумва това, че се дразня на мъже, които си изхранват жените. Имат... хранят, по-хубаво няма на къде.
Ако ще говорим за сериозни пари, а не за 6000лв, то не е правилно да говорим за ваденето им от заплати. Но толкова си ти е ограничено мисленето. В НБУ толкова ви учат явно.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 16:45 от DonJon

# 1 404
  • София
Тези 6к откъде се взеха?

# 1 405
  • Sofia
   Последно не разбрах, тези 6 хилки на месец малко ли са или автоматично те накипрят с ранг "Местният боляр"? Flutter

# 1 406
Питайте Янечек... тя говори за 6-те бона Simple Smile

# 1 407
Назад в темата някъде точно ти коментира, че не било възможно програмист да взима въпросните 6000, не си измислям суми, но познавам хора, които взимат такива заплати, както и по-големи. Да, заплати, не говоря за собствен бизнес.
А, че не познаваш жени, които имат доходи, но не работят, не се и съмнявам, такава ти е средата, затова си и стиснат.

# 1 408
DonJon, аз имам доходи, които ми позволяват да не работя. В момента работя, защото ми беше  належащо да се махна от вкъщи. Ще си работя, докато ми мине "належащото" Laughing После ще си преценя.    Peace Peace

# 1 409
  • Пловдив
Ха тъй, на мен в момента ми е належащо да си стоя вкъщи и да отглеждам едното дете, което е вечно болно, въпреки, че уж ходи на градина. Ходи, ама миналия месец има 12 присъствени дни, предния 7.

Общи условия

Активация на акаунт