как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 461
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 590
Пак казвам, мани мантрата за децата. Тук говорим за работа и, как да кажа по-културно - на моя територия си.
В крайна сметка се оказва, че те мързи и предпочиташ да си на отглеждане. Няма лошо, но децата ти попиват. Мързелив човек с голям капацитет - примери колкото и каквито щеш. От продавачки до наркомани, но успели богаташи май скоро не съм срещала. Та, внимавай какви примери даваш.

# 1 591
Пиша, когато съм на пълен работен ден и не ми се катерят по гърба. Иначе, както изясних, човек си има дневен лимит на задълженията. Върни се към сравнението ми на работата на майка с тази на пожарникар.

Никой не кара пожарникарите в свободното си време да прекопават градинки или да метат улиците, защото пожарите са рядкост.

Но си свободна да ме смяташ за мързелива използвачка, която е избрала "лесното" заплождане и общо взето стои еволюционно малко над едрия рогат добитък:)

Драко, ми хубаво, бачкай, да може да им купуваш по-лесно пържолите на твоите и остави моя да си ме издържа.

# 1 592
Ако вододелът между двете нива е няколко регистрации във форум за майки и менторски мнения към заблудените женици - май така излиза Wink Друго от теб не се вижда. Няма подплата цялата ти теория.

# 1 593
А какво друго очакваш да видиш във форума, копие на данъчната ми декларация и пълен разбор на живота? Във форума пиша като за форума.

# 1 594
Преди няколко постинга казах, че става въпрос за пълен работен ден. Обясних също така, че от гледна точка на мъжа боренето за пари над 1500-те заветни лева е съвсем различно от това дали същите пари може да ги изкара майка на 3 деца, между другото, с фриленсърски услуги. И е съвсем различна тема от това дали мога да ги изкарам, ако се върна на работа, когато децата ми тръгнат на градина.

Писането ми е приятно, писането за шеф, в срок и с тема и спецификации...хм, как да го кажа по-прилично...

Ха-ха, крив ден:) кривият ден на възрастния се оправя лесно; криво дете след безсънна нощ и ден, който започва със забърсване на разливания още преди кафето...абе ще видиш някой ден.
Ха-ха-ха, ето тука те изядоха.

Ами ако мъжът ти те напусне и трябва с три деца да работиш на пълен работен ден или на две работи за да ги издържаш то тогава...?

По принцип съм съгласна с мотото за по-спокоен живот докато децата са малки, но повярвай ми, че когато поотраснат и са в у-ще и ти ще си три фронта с работа, домашни и логистика то нещата не стават автоматично по-лесни. Даже напротив.

Но има  време за всяко нещо и сама ще се убедиш и ще гледаш с умиление на всичките ти тревоги по безсъние, криви деца  и прочие сега докато си си у дома.
 Нали не мислиш, че децата спират да са болни/неразположени за да нямаш безсънни нощи, както и че задълженията по децата не се увеличават с годините?

Сега е най-лесното Simple Smile

Пробвай да си представиш същото, но с шефове, срокове, задължения, готвене, чистене, домакинство, логистика за прибиране и водене на децата до градина и у-ще, домашни , искане на внимание на всяко след прибиране и т.н.. И пак ми отговори кога е по-лесно?

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 18:05 от Анонимен

# 1 595
Очаквам да кажеш как си печелила 2 бона, какви умения и квалификация. Един гол английски не стига за подобно нещо още откак аз бях студентка.

# 1 596
Мда, голяма логистика ще е с това училище, дето е на цели 200 метра от къщи. А домашните са си работа на детето, аз когато трябва съм писала домашни.

Драко, бях финансов репортер. Предполагам, че за повечето добри репортери, особено ако са без деца и са работили непрекъснато от завършването до 33, подобна сума би била напълно постижима.

В Пловдив пак се занимвах с финансови новини, натоварването беше доста по-малко, разбира се и заплащането, но към момента ме устройваше. Щото при мързел може да се стегнеш и да работиш, ама след прегаряне и разболяване никой не може да стане изведнъж мега продуктивен. Та така, нещата са доста по-дългосрочни и изискват комбинативност, не е само да се хвърлим да се трудим по стахановски.

# 1 597
Това е друго нещо.
Сега единственото, което издиша в теорията ти, е как говориш за растеж, след като ти самата си паднала съвсем съзнателно. Пак ще говорим за 2 бона, когато започнеш да ги изкарваш сама.

# 1 598
  • София
Ха-ха-ха, ето тука те изядоха.

Ами ако мъжът ти те напусне и трябва с три деца да работиш на пълен работен ден или на две работи за да ги издържаш то тогава...?

По принцип съм съгласна с мотото за по-спокоен живот докато децата са малки, но повярвай ми,че когато поотраснат и са в у-ще и ти си три фронта с работа, домашни и логистика то нещата не стават автоматично по-лесни. Даже напротив.

Но има  време за всяко нещо и сама ще се убедиш и ще гледаш с умиление на всичките ти тревоги по безсъние, криви деца  и прочие сега докато си си у дома. Нали не мислиш, че децата спират да са болни/неразположени за да нямаш безсънни нощи, както и че задълженията по децата не се увеличават с годините?

Сега е най-лесното Simple Smile
Пробвай да си представиш същото, но с шефове, срокове, задължения, готвене, чистене, домакинство, логистика за прибиране и водена на децата до градина и у-ще ,домашни , искане на внимание на всяко след прибиране и т.н.. И пак ми отговори кога е по-лесно?

Чакай, не я яж излишно и ти. Peace
Тя говори за днешното си положение, при което може да си позволи така да живее, така да си гледа децата и толкова да се натоварва, ползвайки майчинството и разчитайки на мъжа си.
В което не виждам нищо ненормално.
Ако остане сама и трябва да се нагърби с всичко, ще се наложи да се справи, разбира се- кучето скача според тоягата!
За мен, сега не е най- лесното, ако имаш 3 породени деца на възраст под 7 години.
Напротив- лудницата е голяма, а когато започнат да разбират, става по- лесно.

# 1 599

Драко, бях финансов репортер. Предполагам, че за повечето добри репортери, особено ако са без деца и са работили непрекъснато от завършването до 33, подобна сума би била напълно постижима.

Да, но можеш само да предполагаш, нали, понеже ти не си от тези случаи.

# 1 600
Мда, голяма логистика ще е с това училище, дето е на цели 200 метра от къщи. А домашните са си работа на детето, аз когато трябва съм писала домашни.
...
И ще оставиш 7 годишно дете да ходи и да се връща от у-ще само? Както и да чака у дома докато се приберете след работа и вземете и сестрите от градина в къщи сам?

Ако е така, не ми отговаряй!

Както казах 2 бона е важно докъде стигат. Ако ипотеката е 1000 лева, то за кое по-напред?
И с три деца пък съвсем..С три деца поне 6000 трябва да изкарваш като самотна майка..

# 1 601
И как точно моята ситуация веднага означава, че и хората без деца или мъжете трябва да вдигнат ръце и да кажат- край, не може повече! Винаги може, напълно възможно е за 2 години да си поставиш и изпълниш план, с който да минеш на някакво друго ниво.

Контеса, на 7 най-вероятно в началото ще го взимам, а после у дома ще има хора, нали? А като тръгнат сестрите на градина, той ще е някъде на 10 и е доста вероятно да може да се прибира сам, че и да постои сам известно време.

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 18:19 от The Siren of Titan

# 1 602
...
Контеса, на 7 най-вероятно в началото ще го взимам, а после у дома ще има хора, нали? А като тръгнат сестрите на градина, той ще е някъде на 10 и е доста вероятно да може да се прибира сам, че и да постои сам известно време.

Ок.
Но по закон до 12 поне не е легално това прибиране, ходене до у-ще и стоене сам. Поне в сегашно време.

Увеличаването на дохода ако е самоцел то има начини, но не всички са така праволинейни както описаните тук. Иска се поемане на риск и доста работа, учене и предприемчивост.

# 1 603
  • Пловдив
Именно, избираш си една област и специализираш. В нета има специална ниша за статии, писани от майки на три деца и нагоре. Обаче по някаква случайност имам опит главно в писането за финанси, икономика и инвестиции.
Вай-вай, не знаех, че раждането на три деца е специална област.

# 1 604
  • София
Ок.
Но по закон до 12 поне не е легално това прибиране, ходене до у-ще и стоене сам. Поне в сегашно време.
Легално е, ако не застрашава детето.
Поне в нашия закон е така, доколкото си спомням.
Никъде не пише, че дете в 5- 6 клас трябва да се води за ръчичка на училище!
После се чудим защо като се оженят, продължават да са вързани за полата на мама........

Общи условия

Активация на акаунт