как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 500
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 650
Няма смисъл, както казах- писани са по спецификации, за шеф и за определена публика, няма да са интересни. Ще си направиш грешен извод.

Аз пак ще запитам: това, че аз съм жена тъпа, мързелива и многодетна с какво помага на аргумента, че мъж с едно дете не може в рамките на 2 години да се стегне и да си повиши осезаемо доходите. Две години са много време, наистина, ако работата ти е приоритет.

# 1 651
Няма смисъл, както казах- писани са по спецификации, за шеф и за определена публика, няма да са интересни. Ще си направиш грешен извод.

Аз пак ще запитам: това, че аз съм жена тъпа, мързелива и многодетна с какво помага на аргумента, че мъж с едно дете не може в рамките на 2 години да се стегне и да си повиши осезаемо доходите. Две години са много време, наистина, ако работата ти е приоритет.

Нека ние преценим, дали има смисъл или не.
Това, че пишем във форума, не означав, че не четем и специализирана литература, пък и ти го правиш, по твои думи.

# 1 652
Как ще си ги повиши осезаемо, ако е на максимума в своята сфера, на сравнително сигурна работа, няма възможност да рискува в други сфери, защото всяко намаляване на семейния доход ги оставя в положение да не могат да си покрият належащите разходи. По-лесно е да рискуваш да жертваш дохода на единия, ако доходът на другия покрива всички разходи. Рискът е оправдан. А всъщност и двамата са избрали съвместно да се грижат за детето си, след работа и мъжът полага грижи, а не седи да чака да го обслужат. Детето не му е по-малък приоритет от работата.

# 1 653
Казах ти, няма смисъл, някои от статиите, които съм писала, са правени с ясната идея, че трябва да са простички и смилаеми, съответно не съм показала в тях най-доброто писане. Питай Кукумицинка дали реално смята content-a, който събира, за ценен за четене или просто държи да си изпълни договорката според изискванията.

Но въпросът е, че след 2, след 3 или колкото е там години майчинство оттук нататък нямам никакъв проблем още от утре наново да почна да проучвам и да пиша- то не се учи за 2 дни, нито се забравя толкова бързо.

Ми ако не може да си повиши осезаемо дохода, тогава пък не взима непосилен кредит, то е ясно. Кредит взимаш само ако е лек и ако очакваш в последствие да го изплащаш още по-лесно. Ако ти е ясно в какъв сектор си и какво може да се очаква, то не поемаш рискове. А иначе смяна на сектора не става с рязко напускане и търсене на нещо ново, става с преориентиране, докато си още на другата си работа. Затова казах, че човекът има 2 години за това ориентиране и квалифициране, плюс непрестанни опити да се "продаде" по-скъпо.

А относно върха на сферата...също има начини. Ако просто пиша статии за гледане на деца, ще съм една от многото. Ако обаче се брендирам като Mamacita Bandida и нагло като тийна Конрад се обявя за капацитет, тогава може да е доста по-интересно. Политически анализатори има много, Януполос е един и е шумен и нахален. Та така, има разни начини.

# 1 654

Ми ако не може да си повиши осезаемо дохода, тогава пък не взима непосилен кредит, то е ясно. Кредит взимаш само ако е лек и ако очакваш в последствие да го изплащаш още по-лесно.

Ами те са преценили, че им е посилен и са си организирали нещата. На максимума за сегашната си позиция са като заплащане, имат възможност за израстване с натрупване на опита, обаче не и ако циркулират от сфера в сфера, а трябва да се задържат в сферата. И жената по всяка вероятност не само не би задържала сегашното си заплащане, но и то би намаляло, ако остане 5 години вкъщи да гледа дете.

# 1 655
Сирен, не разбрах, всички, които си писала са "простички", но във всеки един бъдещ момент можеш да заблестиш  с блясъка на твоите възможности или ние сме простичка публика, с която не желаеш да споделиш творчеството си?
Съжалявам, че ангажирам другите, но считам каузата за полезна за всички, предвид честта да споделяме общо форумно пространство с теб  Peace

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 14:56 от Tsugumi

# 1 656
Пет не, ама три е абс. doable, а две трябва да е съвсем възможно. Във всеки случай на никоя жена няма да й е приятно мъжът да остане без движение и да каже- толкова си мога, трябва да бачкаш, няма възможност дори за едно майчинство...

Дори в една сфера има различни нива и позиции, различни фирми и различни моди на това кое се търси.

Освен това има начини да се ускори натрупването на опит.  

Имам си блог, който иска- чете си го...

# 1 657
Имам си блог, който иска- чете си го...
Т.е., плащат ти за писането в блога ти? Останах с впечатлението, че те помолиха да дадеш линк към написано, за което ти плащат. Безплатните писания ги четем и тук. Няма нужда от още.

# 1 658
Не, за други писания ми плащат, но те са за пари, не за показване. Блогът е за показване. Какво има за чудене? Ако толкова те пари отвътре, може да ми пишеш на лични, да разбереш какво писане и за колко пари се прави. Само че едва ли ще ти кажа, не обичам да подхранвам клюки и злорадство, отговарям само на автентичен и добронамерен интерес.

# 1 659
Във всеки случай на никоя жена няма да й е приятно мъжът да остане без движение и да каже- толкова си мога, трябва да бачкаш, няма възможност дори за едно майчинство...
Пържолан е такъв тип, но си има къща и родители, от които чака да я наследи Grinning
Днес ми е ден да се съгласявам с теб.

# 1 660
...Във всеки случай на никоя жена няма да й е приятно мъжът да остане без движение и да каже- толкова си мога, трябва да бачкаш, няма възможност дори за едно майчинство...

Това са кофти мъже , но има и още по - кофти тип мъже . След детето (децата) не насърчават майката да се върне на работа (хейде , да не се лъжем , че майчинството е приятно за всички  Wink ). Тя може да иска да се върне на работа , но той да я спре под предлог , че той изкарва 2 пъти повече и няма нужда тя да развие потенциала си. Имам такова семейство пред себе си , споделяла ми е жената , че се чувства доста прецакана , че не е взела живота си в ръце , а са разчитали само на мъжа. Децата са големи и поели по своя път, а тя се чувства нереализирана . Та тези мъже , които изкарват 2 или 3 пъти повече от жената са доста опасни . Затова аз от такива бягам надалеч. Много си ми е добре с равностоен партньор.

# 1 661
Опасни са тия, дето изкарват от 20 до 100 пъти и нагоре повече. С 2-3 пъти повече си е съвсем нормално.

А колкото до "насърчаване"- то хубаво да се вземеш в ръце, но също така не е гот да се изисква 100% усилия и форсаж при наличие на малко дете, понякога чисто физически не е полезно.

Освен това зависи кое е това "в пъти повече". Ако жената ще работи за 500 лева и ще се уморява, или само ще ходи да си разходи тоалетите...то по-добре е да си намери някаква полезна дейност, която не е в офис. Има и други варианти за реализация извън 8 часа в офиса- само у дома при яхниите.

А при някои професии си е напълно джентълменско мъжът изобщо да не дава жената да работи, ако могат да си го позволят.

# 1 662
Да не "дава" на жената да прави нещо? Леле, все едно става дума за Саудитска Арабия или някоя друга подобна държава. Нищо чудно, че при това положение има жени с толкова промити мозъци, че считат за нормално съпрузите им да изневеряват. Мамасита, в твоето семейство ли беше нормално мъжете да си имат любовници от време на време за сметка на удоволствието жената да бъде домакиня?

# 1 663
Аз се надявам, че е станала грешка и Мамасита се е изразила неправилно, защото формулировката "мъжът да дава или да не дава на жената да прави или да не прави каквото и да било" е, меко казано, идиотска.

# 1 664
И ако жената е касиерка в Кауфланд примерно или друга професия, в която парите, които носи, ще са по-маловажни от нейното и на другите спокойствие? Мъжът какво да каже- да, мила, съгласен съм да си изнервена и уморена, не мога да съм такъв закостенял мъж, че да те държа у дома...не сте ли срещали израза "да не ти дават да вдигаш тежко"? Същото е като "да не ти дават да работиш". Ако някой много държи да вдига тежко...но си е странно, ако може да не го правиш и ако някой може с лекота да поеме и твоя товар, а ти да си освободиш капацитета за други неща.

За жалост в моето семейство не сме имали шанс за изцяло домакини, само майка ми засега го постигна тоя идеал и то на доста късна възраст. Това с любовницата е друг урок, също важен за живота. За друга дискусия е. Само ще загатна, че понякога семейство с любовница е по-добре, отколкото взривено семейство.

Общи условия

Активация на акаунт