как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 461
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 725
Сирен , не те познавам , но постовете ти са доста депресиращи и тъжни . Всеки да си живее живота както го разбира , но като че ли се опитваш да прокараш своите идеи за всички , а те биха направили много жени нещастни .
За изневярата - баба ми и дядо ми са си изневерявали . Майка ми и баща ми са си изневерявали . За никого не е било драма . Говорели са с мен на тази тема и са ме убедили , че е нормално след 10 годишен брак да се изневерява от време на време. Това са нещата от живота и това не е било повод за раздяла при тях. Все пак нормално е една жена , която ходи на работа,удовлетворена е и привлекателна, да срещне готин колега или шеф , да се случи нещо - афера , флирт , секс. За мъжа е същото. Нормално е , човещинка. Никой в нашето семейство не е правил драми от подобни забежки . Забежки , не лицемерни паралелни връзки или нещо подобно. И до ден днешен са си заедно моите мама и тати , баба и дядо . За мен са пример , че човек не трябва да е само Его. И баща ми и дядо ми са се включвали в домакинство и гледане на деца и са "позволявали" на жените да "разходят тоалети в офиса" . Аз следвам този модел.

# 1 726
Моите за 30 години брак не са изневерявали, та какво, имам кофти семеен пример и няма да съм щастлива, защото очаквам моногамен партньор в полигамен свят Grinning

# 1 727
Сирен , не те познавам , но постовете ти са доста депресиращи и тъжни...
баба ми и дядо ми са си изневерявали . Майка ми и баща ми са си изневерявали... Говорели са с мен на тази тема и са ме убедили , че е нормално след 10 годишен брак да се изневерява от време на време.... Аз следвам този модел.

A твоите са много весели и позитивни. Все едно ми говориш за семейство маймуняци, които се чукат, кой с когото свари и това не е драма, защото в джунглата животът е такъв. Достатъчно е да видим похотливите очички на някой колега, за да свалим гащите, да си подушим дупетата и да се изпраскаме като помияри на поляна.
Аз пък не искам децата ми да живеят с мисълта, че срокът на годност на семейството е 10 години, искам да виждат това, което и аз съм виждала и при баба и дядо, и при мама и тате - татко им да ме нарича "любов моя", а аз да го посрещам с целувка на вратата. Това е нормалното, а не маймунското поведение, нищо че е често срещано.

# 1 728
A твоите са много весели и позитивни. Все едно ми говориш за семейство маймуняци, които се чукат, кой с когото свари и това не е драма, защото в джунглата животът е такъв. Достатъчно е да видим похотливите очички на някой колега, за да свалим гащите, да си подушим дупетата и да се изпраскаме като помияри на поляна.
Аз пък не искам децата ми да живеят с мисълта, че срокът на годност на семейството е 10 години, искам да виждат това, което и аз съм виждала и при баба и дядо, и при мама и тате - татко им да ме нарича "любов моя", а аз да го посрещам с целувка на вратата. Това е нормалното, а не маймунското поведение, нищо че е често срещано.
+100. С добавката, че ако нещо е непостижимо за някого, не е необходимо да се опитва да ни убеждава, че то е непостижимо по принцип и за останалите. За някои от нас е постижимо и не ни се налага да се примиряваме със сурогати.

# 1 729
Сирен , не те познавам , но постовете ти са доста депресиращи и тъжни . Всеки да си живее живота както го разбира , но като че ли се опитваш да прокараш своите идеи за всички , а те биха направили много жени нещастни .
За изневярата - баба ми и дядо ми са си изневерявали . Майка ми и баща ми са си изневерявали . За никого не е било драма . Говорели са с мен на тази тема и са ме убедили , че е нормално след 10 годишен брак да се изневерява от време на време. Това са нещата от живота и това не е било повод за раздяла при тях. Все пак нормално е една жена , която ходи на работа,удовлетворена е и привлекателна, да срещне готин колега или шеф , да се случи нещо - афера , флирт , секс. За мъжа е същото. Нормално е , човещинка. Никой в нашето семейство не е правил драми от подобни забежки . Забежки , не лицемерни паралелни връзки или нещо подобно. И до ден днешен са си заедно моите мама и тати , баба и дядо . За мен са пример , че човек не трябва да е само Его. И баща ми и дядо ми са се включвали в домакинство и гледане на деца и са "позволявали" на жените да "разходят тоалети в офиса" . Аз следвам този модел.

Никога не са ме учили на подобно нещо, нито съм го виждала, докато израствам. Говоря за съвсем друго нещо.

А маймунските изневери са по-скоро феномен на последното поколение. Не ги смятам за нещо ценно. Обаче ще се съгласите, че животът е сложно нещо и има ситуации, в които афера настрани (не с 20 човека, с един) е съвсем в реда на нещата.

Иначе като пораснах, ми разправяха разни истории кой-кого сред познати и съседи, много грозотии от зрелия соц, не сме измислили ние секса, сега просто скоростта е по-голяма.

Ситуацията, за която говоря, е следната: жена среща мъж, който е над нейното ниво, с много. Но все пак не е невъзможно да са заедно, от един "сой" са общо взето, просто тя е по-посредствена като визия, а мъжът е от тия, дето могат да имат всичко от осмица нагоре. Сега, със сигурност й е било ясно, че тя няма да му е пътеводната светлина, но ще е съпруга и ще е уважавана. Ако не е с него, ще е с мъж много по-долно качество. И въпросът е: посредствен мъж, който те боготвори или такъв, който е с теб, дава ти достатъчно, дори премного в някои области, но е 99% сигурно, че ще има афери.

Какво правим в тая ситуация? (под перспективен мъж не бързайте да пишете "необизнесмен-мутра", пробвайте с известен талантлив лекар).

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 10:30 от The Siren of Titan

# 1 730
Напротив, точно аферата с един може да се окаже сериозно изпитание: от една страна, случи ли се, семейството се изправя пред решение, дали да даде "зелена светлина" за подобен вид поведение, от друга, когато се изневерява с един, съществува сериозен риск от обвързване с него.
Изобщо, изневярата не е за "всяка уста лъжица" и за всеки брак ежедневие.

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 16:40 от Tsugumi

# 1 731
Къде съм казала, че е за всеки брак? В някои случаи писах, на няколко пъти. Трудно ли е за разбиране? Не може при всяко семейство и при всеки вид афера да се тръби, че развод е задължителен. Да, не е идеална ситуация, но може да работи по-добре и по-прагматично, отколкото раздялата.

# 1 732

Ситуацията, за която говоря, е следната: жена среща мъж, който е над нейното ниво, с много. Но все пак не е невъзможно да са заедно, от един "сой" са общо взето, просто тя е по-посредствена като визия, а мъжът е от тия, дето могат да имат всичко от осмица нагоре. Сега, със сигурност й е било ясно, че тя няма да му е пътеводната светлина, но ще е съпруга и ще е уважавана. Ако не е с него, ще е с мъж много по-долно качество. И въпросът е: посредствен мъж, който те боготвори или такъв, който е с теб, дава ти достатъчно, дори премного в някои области, но е 99% сигурно, че ще има афери.

Какво правим в тая ситуация? (под перспективен мъж не бързайте да пишете "необизнесмен-мутра", пробвайте с известен талантлив лекар).
Хората много, ама много рядко имат реална самооценка. Цяло чудо ще е, ако някоя 5-ца се самооценява като такава, а не поне като 9-ка. В 99% от случаите 5-цата не само ще вярва, че 9-ка или дори 11-ка, но и ще е твърдо убедена, че напълно заслужава обожанието от страна на мъж 10-ка. Ако 5-та има реална самооценка, това значи, че има поне мозък на 8-ца.

# 1 733
Обаче ще се съгласите, че животът е сложно нещо и има ситуации, в които афера настрани (не с 20 човека, с един) е съвсем в реда на нещата.

Това дали един мъж е за много жени или само за една не зависи от качествата и произхода му, а от това дали е женкар - тип поведение, което не се коригира волево. Отделно ми е трудно да си повярвам, че всеки мъж, който с години ходи при любовница, е нещо като Паратов от "Жесток романс", че да му се възхищаваш, въпреки безобразията и да не можеш да спреш да го обичаш.

# 1 734
Там е работата, че да кажем жената съвсем реално е виждала какво представлява.

Освен това говоря за времена, когато разводът не се е случвал чааак толкова лесно, колкото сега. Има голяма разлика между "развод без доказване на вина" и театрите, които са се играли едно време, защото е било задължително доказване на вина.

Не, не извинявам всеки случай, някои са наистина отвратителни. Други обаче са си направо наложителни. И да, имам предвид човек, на който наистина може да му се прости изневяра. Освен това има различни видове женкари, основно се делят на такива, които хем са женкари, хем ценят жените и други, при които поведението е психопатско и го правят, защото ненавиждат жените. Ако е от вторите, е лош знак, ако е от "веселите"...е там пуснах един линк с разказ от Чудомир.

# 1 735
Къде съм казала, че е за всеки брак? В някои случаи писах, на няколко пъти. Трудно ли е за разбиране? Не може при всяко семейство и при всеки вид афера да се тръби, че развод е задължителен. Да, не е идеална ситуация, но може да работи по-добре и по-прагматично, отколкото раздялата.
Ти го предлагаш като удобна от практическа гледна точка ситуация, когато се отнася за отделни (много далеч от "всички") случаи.
И, да, интересно е наблюдението ти, че ти би приела подобен вид поведение (заради "удобство", защото мъжът е "специален") не толкова заради децата, а защото си "от хобитите" и "обичаш удобствата".
В допълнение на написаното от Яничек, ако не се лъжа, не можеш да си сигурна, как би реагирала, когато не си вътре в ситуацията и затова в момента теоритизираш, нито можеш да разчиташ, че идеята за "дискретност на аферата" на другата страна, съвпада с твоята такава и с нивото ти на компромиси и поносимост.
По-горе писах, една афера е "хлъзгав" аргумент за едно семейство, защото ако сега можеш да говориш наизуст, как би реагирала, не можеш да го твърдиш със сигурност и за другия.

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 10:54 от Tsugumi

# 1 736
Явно жената е направила компромис още в началото и е влязла в брак с мъж, за който се е чувствала недостойна. Не че е лош избор, може и да е добър, но не е за всеки. На мен например такива отношения няма да ми понсесат, просто от малка не обичам да си споделям играчките с други момиченца, особено скъпите и хубавите.
пп: имам близка, която години наред беше любовница на такъв тип женкар, който цени жените и е истински джентълмен с всяка една от тях във времето, в което са заедно. Отвратителна и унизителна история за всички жени, които в годините участваха, не само за съпругата, която изчака децата да поотраснат и го напусна. За мен, въпреки всичките им постижения, такива мъже са най-големите боклуци и ме е гнус от тях.

# 1 737
Ще издържа, къде ще ходи. Ще се прибере при спокойни, гледани деца, даже ще има ръчен козунак днес. Чак сама се изненадвам колко неща се случват и как нещата вървят, докато "вися и пиша във форума по цял ден".

Отивам да се срамувам, че не вадя едни 500 лева да помагам на бюджета, като пиша clickbait.

Разбира се, че жената още отначало е била наясно, даже мъжът й казал- тебе те спасих от съдбата на стара мома. И пак се оказа, че животът им хич не беше неприятен.

А няма как да не си ценя комфорта, като знам, че всеки човек е на не повече от три крачки от катастрофа и хаос. Но от друга страна явно съм хванала мъж, който НЕ дава сигнали, че е от женкарите, весели или не. За себе си, практически и прагматично, явно не допускам такова поведение, така че няма нужда да ми изграждате легенда на смачкана, неработеща многодетна майка, на която й изневеряват с натокана и "интересна" колежка.

По-скоро приемам такъв избор и няма да седна да ожалвам жената, че няма самоуважение, че е тъпа и смачкана. Сделката си е нейна и има право да я направи, ако нещата работят- това също е важно. Между другото, оная жена с изневеряващия мъж хич не беще смачкана.

# 1 738
Това ще да е творчеството на Mamacita: http://www.dnevnik.bg/author.php?authorid=89

# 1 739

Разбира се, че жената още отначало е била наясно, даже мъжът й казал- тебе те спасих от съдбата на стара мома. И пак се оказа, че животът им хич не беше неприятен.
Колко жалка самооценка трябва да имаш, че да се прежалиш да познаваш подобен мъж, камоли да прекараш живота си с него и дори да нямаш идея, че има и едни други мъже, които те карат да се чувстваш 10-ка във всеки миг на съвместния ви живот!

Общи условия

Активация на акаунт