как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 397
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 800
А коя е Жаклин и какво съм пропуснала, което Кукумицинка явно следи подробно и знае, че било за завиждане...

Изобщо не я следя подробно, но общо-взето от темите, в които съм се засичала с нея, си личи, че е с покритие, а не уонаби бимбо, живеещо с второразряден селтак, което дори и да не работи, е по-скоро за ожалване, отколкото за завист.

# 1 801
Фината разлика между милф и кугър (супер идиотски са ми и двете думи) е, че целевата група на кугъра са младежи на възрастта на синовете й, а милфът е цел на връстниците на сина си. Тоест, разликата е само в посоката на желанието.  Laughing

Ето, Котката и речникова дефиниция даде.  Laughing

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 09:17 от Априлска вълшебница

# 1 802
Демек начи  Grinning  - милф е дивеч , а кугър е ловец Grinning

# 1 803
  • Пловдив
Демек начи  Grinning  - милф е дивеч , а кугър е ловец Grinning

Не мога да спра да се хиля.

# 1 804
Ми викам малко хумор - то много сериозно стана тук - от едни кратки срещи къде го задълбахте направо  Grinning
 А Кукумицинка и Сирен само не се заскубаха за косите Grinning

# 1 805
Чакам деня, в който някой ще пусне тема "Пришълеца срещу Хищника" и там всички форумни "двойки" ще се обясняват във взаимна любов колкото си искат. Сеир, сеир, ама и той втръсва. А Куку и Пипи са епична двойка вече доста време.

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 09:16 от Априлска вълшебница

# 1 806
Мда,ама те и да метаят много малко от тях наистина заслужават.Както го каза Янечек ,няма 5тица,която да си мисли ,че е 5тица.Всички са от 9ка нагоре и се целят в 9тков мъж.
Ето ти Златното сърце - за да не може да хване нищо,то това което си мечтае и да стига до там да я лъжат женени,значи има проблем във възприятията.Остави на страна голямата табела ''Брак и бебе - нямам време!''

миличка, оценките ги пишеш не ти, а мъжете. и един мъж женен за жена 5чка няма да се хване с жена 5чка, а с 9ка или 10ка. освен тва мисля че темата е доста добра за жени, които са сингъл и лукинг. да знаят по какво могат да познаят мъжът, който не става за връзка.

освен това ако ще търсиме "какъв ми е проблемът" мисля че проблемът ми е бил, че бях разбираща, приемаща, готова бях на компромиси и т.н. обаче ноу мор и сега ми е много добре. една определена прослойка мъже директно отива на риджект и си отделям вниманието само за тези, които имат потенциал за връзка.

# 1 807
Баш пък така едва ли е. Не съм чул жена да си е изгубила децата при развод. Или да си е изгубила жилището.
Това, което губи е правото да харчи заплатата на мъжа си и да се ползва от услугите му в къщи за всяко нещо, което изисква физическа сила или техническа грамотност.

Жената губи, защото обикновено децата се присъждат на нея, но за тежкото бреме по отглеждането им, воденето на ясла, градина и училище, излизането в болнични, когато са болни, висенето пред лекарските кабинети, задачата да обясни защо с тати вече не са заедно, осигуряването на хляб и топло, макар и в жилището на мъжа. Всичкото това с една заплата + мизерна издръжка. А и трябва да ги възпита без баща, за да пораснат хора, от които ще стане нещо все пак, много ли е лесно?
Докато мъжът печели нов живот на ерген, взимайки децата от петък до неделя, за да ги глези, защото е лесно да глезиш, без да си даваш зор за важното, всички до един правите така. Та затова жената губи, защото животът ѝ става труден без опора. Но аз не знам защо жените не оставят децата на мъжа, аз например бих му ги оставила на моя, че и с жилището, не съм някоя скръндза, а ще поема съботно-неделната забава. Да се грижиш за само за собствения си гъз е най-лесното нещо на света, дори ако живееш под наем и плащаш издръжка от по 80 лв на калпак.
Не знам как жена ти те търпи, скръндзо недна, само за пари мислиш и си правиш сметката за някакво миризливо жилище, а за брака говориш като за голяма набутвация от страна на мъжа. Ама пада ти се да не ти пускат, то такива мъже като теб, само като ги погледнеш (че дори и само като ги четеш), и либидото ти отива в петите.

# 1 808
Аз пък ви се чудя откъде толкоз злоба и злост  събирате ?
 Янечек винаги пишеш грубо , че чак вулгарно , Това ли ти е обичайният начин на изразяване или само тук го прилагаш?
  Защо си губите времето и си хабите клавишите да изяснявате на непознати хора своето верую . Това дали ще ги промени ?
  Като цяло съм съгласна с поста ти , но има и друг начин по който може да се изразиш.
  Ако ли ти имаш идеален съпруг откъде таз жлъч , която изля тук?
  Ако аз живея в хармония и мир , не били трябвало да съм по благосклонна и разбираща , не раздразнена и озлобена ?

# 1 809
  • Sofia
   "Скръндзо недна" беше добро. Laughing

# 1 810
Тцтцтцтц,какво мазало станало тук Crazy Кугърки( що за животно е това даже не знам ама и не ме интересува),милфове,злоба,нападки,мерене на интелекти и да не продължавам.Има 3-4 персонажа в този форум на които трябва да им бъде забранено да пишат в една и съща тема,щото то вече да се смеем ли да плачем ли не знам...

# 1 811
И аз ли Grinning Таман се развихрих Grinning  Сега Татти пак може да ми прати писъмце Grinning
Аз съм проста и не меря нищо Grinning

# 1 812
Скрит текст:
Баш пък така едва ли е. Не съм чул жена да си е изгубила децата при развод. Или да си е изгубила жилището.
Това, което губи е правото да харчи заплатата на мъжа си и да се ползва от услугите му в къщи за всяко нещо, което изисква физическа сила или техническа грамотност.
Жената губи, защото обикновено децата се присъждат на нея, но за тежкото бреме по отглеждането им, воденето на ясла, градина и училище, излизането в болнични, когато са болни, висенето пред лекарските кабинети, задачата да обясни защо с тати вече не са заедно, осигуряването на хляб и топло, макар и в жилището на мъжа. Всичкото това с една заплата + мизерна издръжка. А и трябва да ги възпита без баща, за да пораснат хора, от които ще стане нещо все пак, много ли е лесно?
Докато мъжът печели нов живот на ерген, взимайки децата от петък до неделя, за да ги глези, защото е лесно да глезиш, без да си даваш зор за важното, всички до един правите така. Та затова жената губи, защото животът ѝ става труден без опора. Но аз не знам защо жените не оставят децата на мъжа, аз например бих му ги оставила на моя, че и с жилището, не съм някоя скръндза, а ще поема съботно-неделната забава. Да се грижиш за само за собствения си гъз е най-лесното нещо на света, дори ако живееш под наем и плащаш издръжка от по 80 лв на калпак.
Не знам как жена ти те търпи, скръндзо недна, само за пари мислиш и си правиш сметката за някакво миризливо жилище, а за брака говориш като за голяма набутвация от страна на мъжа. Ама пада ти се да не ти пускат, то такива мъже като теб, само като ги погледнеш (че дори и само като ги четеш), и либидото ти отива в петите. [/spoiler]
И аз съм съгласна с написаното ! Жените теглят много повече в случай на развод . Още една причина много жени да остават само с едно дете. Сама жена с дете - трудно , с 2 и повече деца - още по-трудно. Всеки втори брак завършва с развод - освежаващо за мъжа и трудно изпитание за жената.

# 1 813
И аз ли Grinning Таман се развихрих Grinning  Сега Татти пак може да ми прати писъмце Grinning
Аз съм проста и не меря нищо Grinning

Тцъ,ти не Grinning То си личи кои са,обичайните заподозряни Simple Smile

# 1 814
..
И аз съм съгласна с написаното ! Жените теглят много повече в случай на развод . Още една причина много жени да остават само с едно дете. Сама жена с дете - трудно , с 2 и повече деца - още по-трудно. Всеки втори брак завършва с развод - освежаващо за мъжа и трудно изпитание за жената.
Именно.
Аз затова смятам да останем с едно, защото нищо в този живот не е сигурно, а защо да ми е трудно когато може и да си го планирам да ми е по-лесно?!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт