как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 448
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 325
Колко малко ви трябва мили мой ,да си развинтите фантазията  Grinning
Само ви гледам сеира ...  Sunglasses

# 2 326
Сеира си е твой .

# 2 327
КОй така е поискал половината за ремонта, Кукумицинка?

фф накарал приятелката си да платят заедно 7000 лева за ремонт на жилището на майка му.
Накарал вика , вие човек в затвора ще вкарате бе . Laughing
Правете си бакалските сметки там и не си затормозявайте мозъчето . Ти ако приемаш половинаката си за някой с който делиш стаята си ...супер жалко.

# 2 328
Искаш да кажеш, че офертата е била да си плаща, за да живее със свекървата?

На практика да, и то на тройна цена в сравнение със свободен наем, щом казва, че срокът, в който ще останат, преди да тегли кредит за собствено жилище, е година. Някой, който иска пари от партньора си, за да се направи ремонт в наследственото му жилище, което не се знае дали ще го наследи наистина, но се знае със сигурност, че партньорът няма да има никакви права върху това жилище, едва ли ще остави същия този партньор да се размине с плащанията за общото жилище.

Ако не си развинтваме фантазията, а се опираме само на реалните факти, действително е накарал девойката да плати за ремонта на жилището на майка му.

# 2 329
Искаш да кажеш, че офертата е била да си плаща, за да живее със свекървата?

На практика да, и то на тройна цена в сравнение със свободен наем, щом казва, че срокът, в който ще останат, преди да тегли кредит за собствено жилище, е година. Някой, който иска пари от партньора си, за да се направи ремонт в наследственото му жилище, което не се знае дали ще го наследи наистина, но се знае със сигурност, че партньорът няма да има никакви права върху това жилище, едва ли ще остави същия този партньор да се размине с плащанията за общото жилище.

Ако не си развинтваме фантазията, а се опираме само на реалните факти, действително е накарал девойката да плати за ремонта на жилището на майка му.
Той тоз ф_Ф голям изнудвач бе ,егати долния тип ,да накара горкото момиче да плаща суматлъка пара пък и да живее с майка му .  Grinning пък представи са на свободен наем щяха да се вихрят в тристаен ... двама човека!
Ей принцеси ,човек като ви чете ще остане с впечатление че сте израстнали в палати .
За някой хора не е проблем да общуват със свекървите си ,който очевидно не са злобили като вашите такива .
Ще се изнесем до няколко месеца ,просто дишайте !  Laughing

# 2 330
Олеле, сега станаха няколко месеца, съвсем неизгодно.  Crazy  Общуването няма нищо общо с плащането на чужди ремонти на чуждо жилище. Може да си общуваш със свекървата и без да набухаш няколко хиляди за ремонт на личното ѝ жилище. Теб те разбирам - влагаш пари за ремонт в нещо, което има голяма вероятност да е твое, но нея не я разбирам защо се е съгласила при толкова неизгодни условия.

# 2 331
  • София

Аз пък, ви се чудя какво точно искате?
Готови сте да гласувате доверие на някого дотолкова, че да си купите заедно жилище с по 1/2 идеална част и да родите от него, пък да чакате да ви припознае детето, но ще опищите орталъка за едни пикливи 3500 лв., срещу които семейството ви ще наследи ремонтирано жилище. Да, ще е на мъжа на името, но ще го ползва и жената, а ако остане вдовица, ще наследи с децата.
ПП. Който не е продавал имот в съсобственост на двама, които не могат да се дишат, няма идея колко невъзможно е да бъде направено с минимални загуби.
ПП. Все пак, фифи е решил да се ожени, та вложените пари в ремонта не са хвърлени на вятъра.

# 2 332
Абсурт, семейството няма да наследи ремонтирано жилище. Ще наследи той, евентуално. Ти самата, при положение, че си стигнала с мъжа си до делене на тенджери и прибори, би ли гласувала такова доверие? На общо жилище, при което и двамата са собственици може, но не и на чуждо. Говорим за няколко хиляди дадени не при дългогодишен брак и деца, да са натрупали заедно нещо, а предварително, за чуждо жилище.

# 2 333
  • София
Абсурт, семейството няма да наследи ремонтирано жилище. Ще наследи той, евентуално. Ти самата, при положение, че си стигнала с мъжа си до делене на тенджери и прибори, би ли гласувала такова доверие? На общо жилище, при което и двамата са собственици може, но не и на чуждо. Говорим за няколко хиляди дадени не при дългогодишен брак и деца, да са натрупали заедно нещо, а предварително, за чуждо жилище.
Не аз, родителите ми са делили вилици и лъжици, но ако са се женили с мисълта, че ще се разведат, дядо ми е нямало да помогне с вноска за жилището и сме щели да си седим в комуналката до пълнолетието ни със сестра ми.
Хората са решили да се оженят и вместо да дават тия пари за наем, да ги дадат за ремонт в жилището на свекърите.
Наистина не ви разбирам- нямате доверие за 3500 лева, дадени за чуждо жилище, което е на родителите на съпруга ви, а имате доверие за бъдещето на детето си и грижите за него от някакъв, който не ви е никакъв, освен че в момента сте влюбени...........
Излиза нещо като " на брашното евтини, на триците- скъпи".

# 2 334
Наистина не ви разбирам- нямате доверие за 3500 лева, дадени за чуждо жилище, което е на родителите на съпруга ви, а имате доверие за бъдещето на детето си и грижите за него от някакъв, който не ви е никакъв, освен че в момента сте влюбени...........

Аз не бих имала доверие на някой, който е толкова нагъл, че да ми поиска 3500 лева за ремонт на жилището на родителите му в такъв етап от връзката. Това би трябвало да е личен разход. Мен също би ме било срам да накарам приятеля ми да направи подобно нещо. Въпреки че общо жилище, в което имаме равна собственост, бих си купила с него, за съжаление изтървахме много добра оферта зимата. Колкото и доверие да си имаме, само на голо доверие не става. След някоя и друга година ф_Ф може да срещне друга, да има деца и от друга, къде отива тогава този предварителен принос? Да дадеш 7000 лева за поддръжката/ремонта на имот, който ще стане твой, е икономически обосновано. Да дадеш 3500 лв. за ремонта на чужд имот, в който ще живееш една година, и за които пари би живял при същите условия на свободен наем 3 години, не е икономически обосновано.

# 2 335

Аз не бих имала доверие на някой, който е толкова нагъл, че да ми поиска 3500 лева за ремонт на жилището на родителите му в такъв етап от връзката. Това би трябвало да е личен разход. Мен също би ме било срам да накарам приятеля ми да направи подобно нещо. Въпреки че общо жилище, в което имаме равна собственост, бих си купила с него, за съжаление изтървахме много добра оферта зимата. Колкото и доверие да си имаме, само на голо доверие не става. След някоя и друга година ф_Ф може да срещне друга, да има деца и от друга, къде отива тогава този предварителен принос? Да дадеш 7000 лева за поддръжката/ремонта на имот, който ще стане твой, е икономически обосновано. Да дадеш 3500 лв. за ремонта на чужд имот, в който ще живееш една година, и за които пари би живял при същите условия на свободен наем 3 години, не е икономически обосновано.
Куку ,не сме ги дали на куп а теглихме кредит който е на мое име . Всеки месец плащам по едиски колко лева от моята заплата а останалите пари слагам в общата касичка . Така че кои са мои, кои нейни пари е малко размито понятие ...

# 2 336
Куку ,не сме ги дали на куп а теглихме кредит който е на мое име . Всеки месец плащам по едиски колко лева от моята заплата а останалите пари слагам в общата касичка . Така че кои са мои, кои нейни пари е малко размито понятие ...

Значи ѝ искаш пари, за да погасяваш кредит на твое име. А обща касичка няма, дори и при брак, щом е лична банкова сметка.

# 2 337
Ами как да не ти дожалее за нея, я гледай, женицата на смени работи, после му се отчита какво си купува с парите си, той си почива, живее спокойно и дава акъли:

Жена ми си почива след нощтна смяна ,  а на мен ми се събраха 4 почивни дни. Не съм казвал че живота ми е интересен , а по-скоро спокоен.

Къде отиде половината тема?

# 2 338
  • София

То и животът е икономически необоснован!
Накрая нищо не взимаш със себе си, освен кат дрехи и драперийки.
Дай да не го живеем, че да не се минем, а?
Фифи се стяга за сватба, ти говориш че след години ще срещне друга, ще се ожени за нея и ще има деца..............
Да, като сложа двете възможности на кантара, загубата на тия мижави 3500 натежава със страшна сила. Joy

# 2 339

То и животът е икономически необоснован!
Накрая нищо не взимаш със себе си, освен кат дрехи и драперийки.
Дай да не го живеем, че да не се минем, а?
Фифи се стяга за сватба, ти говориш че след години ще срещне друга, ще се ожени за нея и ще има деца..............
Да, като сложа двете възможности на кантара, загубата на тия мижави 3500 натежава със страшна сила. Joy

Нямаше как да го кажа по-добре ...

Общи условия

Активация на акаунт