На море в Турция - тема 43

• 137 709
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
В Мармарис има доста магазини по булеварда, по който се движат долмушите. Освен това, след Бар стрийт, като се върви към стария град и крепостта има улица с магазини. Вярно е, че попаднахме на нея случайно, а и не ни се влизаше да гледаме, но на витрините видях интересни неща с някакви намаления newsm78
Да, из града има доста магазинчета. Ние пазарихме от едно, което се намира до агенцията на Били в уличката. Купих на мъжа ми страхотни летни блузи с яка и къс ръкав от много мек памук. С пазарлъка ни излязоха по 10 - тина лири всяка.
А за магазините след Бар Стрийт, ако визираш магазините на Нетсел Марина /след мостчето/ - там са малко скъпички магазините.
Сега се сетих, от Бар Стрийт като излезеш на марината и завиеш на ляво и повървиш малко се излиза на улица с магазини. Помня, че в улицата имаше Котон и разни други подобни магазини .

# 241
  • софия
Здравейте! С интерес следя темите за Турция, особено напоследък за новият хотел в Дидим- Aquasis. Там сме в началото на септември. Гледах всички снимки досега от хотела, но досега никой не качва нещо за плажа. Имаше пост с мнение, че имало скали и камъни и плажът засега не струвал. Една снимка на пясъчната ивица да имаше поне, дали шезлонги са изнесли изобщо? Моля, някой от първите почиващи там за повече снимки и разкази! Simple Smile)) Весели празници на всички и много настроение:))))

# 242

Ура! Ура! Ура! Още едно райско кътче отваря врати тези дни в Турция, Дидим. Хотел Аквасис де Лукс. Обещаващо красив, елегантен и надявам се гостоприемен.

И липса на зеленина,ужасно гол , плажа в момента е сбор на камъни и пръст-в морето скални тераси и чакъл. Но пък какво от това,хотела ще компенсира с лукс и обслужване,надявам се.
Имам снимки на телефона и гарантирам за този пост ,че е истина.  

https://www.facebook.com/aquasishotel/photos/pcb.555701877888369 … ype=3&theater

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 17:46 от Vagabonds

# 243
  • софия
Благодаря за поста! Страхотно е! Simple Smile

# 244
Благодаря Ви! Жалко, че по пътя няма аутлети.

# 245
Благодаря за поста! Страхотно е! Simple Smile
За нищо, и аз ще съм там в началото на септември

# 246
Здравейте! С интерес следя темите за Турция, особено напоследък за новият хотел в Дидим- Aquasis. Там сме в началото на септември. Гледах всички снимки досега от хотела, но досега никой не качва нещо за плажа. Имаше пост с мнение, че имало скали и камъни и плажът засега не струвал. Една снимка на пясъчната ивица да имаше поне, дали шезлонги са изнесли изобщо? Моля, някой от първите почиващи там за повече снимки и разкази! Simple Smile)) Весели празници на всички и много настроение:))))
снимки от плажа вече има

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 09:16 от bubanka

# 247
  • Варна
Благодаря Ви! Жалко, че по пътя няма аутлети.

Да бе да , в Турция да няма аутлети и магазини.
Няма как дА НЕ МИНЕТЕ покрай няколко комплекса с магазини- около Айвалък , Соке , Флора , на входа и изхода на Измир поне 5 - 6 , около Бодрум - 2 .
В самия Мармарис има Уайкики , Котон и още поне 10тина подобни.

# 248

И ние сме там от 1-ви септември.Харесала съм ги във Фейсбук и вчера качиха снимки от плажа.Широка изглежда плажната ивица с много шезлонги.Не ми изглеждаше каменисто.

Сега и на моя въпрос.Предложете ми хотел към Чанаккале или Айвалък за една междинна нощувка,че децата на връщане им писва.На отиване тръгваме през нощта и спят по пътя,но обратно тръгваме наспани и почват да нервничат.Ние досега сме спали 2 пъти в Айвалък в различни хотелчета,но нямат четворни стаи,а и ние сме 3 сем.по четирима и едно от 3-ма души.

# 249
  • Варна
Не в самия Айвалък , а на плажа до него-Саръмсаклъ - има десетки хотели за всички вкусове и размери - МНОГО пансиони с апартаменти с по 2 спални - така почиват турците (голям апартамент е 60 - 80 до 100 лири/вечер= 40 - 60 лева за 2 възрастни +2/3 деца , БЕЗ храна  hahaha.Ние спахме в 3* новичък , чистичък хотел за 80 лири/двама с МНОГО обилна закуска bouquet

# 250
Aquasis само от Емералд ли се предлага?

# 251
  • Beyond the Frontiers

Да

# 252
Не.

# 253
Благодаря, но мен ме интересува началото на юли.

# 254
Благодаря, но мен ме интересува началото на юли.
Продаден.

Общи условия

Активация на акаунт