ЕВРОВИЗИЯ 19 - Come Together

• 36 705
  • 772
  •   1
Отговори
# 45
  • Norge
Пее!!!  bouquet

Още едно изпълнение на същата песен, “компресирано“, страхотен е!

---------------
Песента е буквално икона.
Оригиналът:

Пята е от не един и двама, включително българи.

# 46
май това изпълнение е на плейбек, ама карай, много добре, харесва ми, ама защо е само минутка и половина Sad Добре се справят и стилистите, явно човека се е взел в ръце след Х фактора, не прилича вече на Пеньо от Биг брадър  Laughing Не може цял живот да си фрийк, нали така, щом и азис се поправи значи има шанс за всички.

Иначе да си напиша фаворитите, не съм слушала всички песни от начало до край, защото доста от тях са ми досадни. Като почнаха да излизат песните за ЕВ си мислех че тази година ще е скука невиждана, но се оказва че има едно 15ина песни, които ще се радвам да са в началото на класирането. Обикновено първо слушам песните на оперативно интересните държави - Балкани, СССР и по някоя по-популярна западна държава  Simple Smile.
Та песни, които слушам всеки ден - Русия, Полша, Австралия, Норвегия и Украйна. После - АЗЕ, Сърбия, Малта, Испания, Франция, нашата. Надявам се да си изпеят отлично песните на живо, особено Поли, усещам че ще се класира за финала, ако пее добре. Останалите песни са ми или горе-долу или нищо особено.

# 47
Поли в Тел Авив https://www.youtube.com/watch?v=ngUPZ1wY8BE&nohtml5=False

и "Oh oh oh oh,  Tell me black or white,  What color is your life?
Oh oh oh oh, Try to ask your heart, Who you really are!"    https://www.youtube.com/watch?v=OXKPkDldyII

# 48
  • Norge
Irrenn,  Hug

Toва е машина!  Heart Eyes За поляка е абсолютно без значение къде му се налага да пее. Просто е перфектен навсякъде! Вълшебен изпълнител.  bouquet
(Класи, сигурно е кратичък предният запис, защото е бил някакъв вид представяне, знам ли?  newsm78 И аз бих го изслушала целия  Flutter )

Поли тук ми се струва, че е още по-добре от последния път.
Някой под клипа пита защо има толкова много негативни кликове (тая пък дума как ли се пиша Rolling Eyes)
И аз се питам. Не знам дали не идват леко в повече брейковете между a capella и a tempo, но може лошият запис да навява подобни мисли.

# 49
май това изпълнение е на плейбек, ама карай, много добре, харесва ми, ама защо е само минутка и половина Sad Добре се справят и стилистите, явно човека се е взел в ръце след Х фактора, не прилича вече на Пеньо от Биг брадър  Laughing Не може цял живот да си фрийк, нали така, щом и азис се поправи значи има шанс за всички.

Иначе да си напиша фаворитите, не съм слушала всички песни от начало до край, защото доста от тях са ми досадни. Като почнаха да излизат песните за ЕВ си мислех че тази година ще е скука невиждана, но се оказва че има едно 15ина песни, които ще се радвам да са в началото на класирането. Обикновено първо слушам песните на оперативно интересните държави - Балкани, СССР и по някоя по-популярна западна държава  Simple Smile.
Та песни, които слушам всеки ден - Русия, Полша, Австралия, Норвегия и Украйна. После - АЗЕ, Сърбия, Малта, Испания, Франция, нашата. Надявам се да си изпеят отлично песните на живо, особено Поли, усещам че ще се класира за финала, ако пее добре. Останалите песни са ми или горе-долу или нищо особено.

Изслуша ли на Хърватска? На мен ми е сред любимите.  Heart Eyes
Освен посочените, харесвам и белгийската. На първо слушане не ми направи впечатление, но после ме грабна.

# 50
# 51
Да хърватската е хубава, но подобна песен вече спечели - Тиърдропс на Емили. И белгийската, и австрийската песен ми харесват, въпреки че мразя френския - май този език само в песенна форма го възприемам  Laughing  Турските езици също не мога да ги понасям, не че съм атакист-туркофоб, ама са много неблагозвучни и груби, но пък украинската песен ми е влязла под кожата  Wink

# 52
  • Norge
Да си напиша и аз предпочитанията.
Мислех си, че ще имам богат избор тази година, а когато започнах да отхвърлям това и онова, накрая се оказах само с 3-4 песни.  Blush

Критерият ми е един-единствен: дали изпитвам желание да чуя песента отново.
Няма значение колко е сложна, колко е модерна или ретро, дали е бърза или бавна; единствено - дали искам да я пусна още веднъж.

В този смисъл истински харесвам Полша.
И Нидерландия/Холандия.
Тези две са ми фаворити, в посочения ред.

Оттам нататък всичко ми е доста неясно, затова допълвам десятката под азбучен ред, тъй като не мога да ги градирам според това кое ми допада повече.

1. Poland
2. Nederland

3. - 10. :
 Bulgaria
 Franсе
 Italia
 Kypros
 Serbia
 Ungarn
 ***Belgia
 ***San Marino

Песни от типа на австралийската не успявам да изслушам, не обичам викащи неща  Shocked
Не съм чула и гръцката. Пусках, тръгна фолклорът и - до там!  Sick

# 53
Отдавна съм "заковала" песните, които харесвам:
№1 - Полша, Италия, Азербайджан, Германия, Русия;
№2 - Литва, Естония, България;
№3 - Латвия, Албания, Кипър, Черна гора, Хърватия.

А, аз поляка го харесах от раз, сигурна съм, че ще е сред фаворитите. Не ме интересува какъв е, просто ми направи впечатление. Лака изобщо не е показател, ако знаете аз какви ги слушам и гледам  ooooh! Mr. Green
И аз така смятам. Ето и Тома Здравков с черен лак

# 54
Аз всяка година си мисля,че повечето песни не ми харесват.Също си мисля,че предната година е била по-силна .... и така до следващата година.
Дотолкова свиквам с песните,че си ми харесват.

Обаче тази година нямам изявен фаворит.Харесвам холандската песен,италианската,но полската сякаш ми е най на сърцето.

# 55
  • София
Под прозореца ми всеки ден свири някакъв брутално некадърен уличен цигулар и се налага да го заглушавам с някаква музика. От месец го заглушавам с песните от тазгодишната Евровизия. Simple Smile От толкова слушане, вече всички ми харесват - с изключение на песните на Босна и Херцеговина, Гърция, Латвия и Украйна - тях ги прескачам, нетърпими са ми.

ПП 
Marco Mengoni, който представи Италия преди две години  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 13:08 от Vivi

# 56
  • Norge
Vivi,  newsm51
Не е забравен Марко.  Hug

Онзи ден си направих една неангажираща класация на онези песни и изпълнителите им, които са ми били фавотити през последните години.
Те все мъже, де  Embarassed Женското пеене извънредно рядко ме вдъхновява, та така...

Ами Желко ми е на върха на списъка.  Flutter
После Менгони, полякът и Кончита, в този ред. Като места номер 2 и 3 лесно мога да ги разменя.

Това е ранжиране (??дали има такава дума??) единствено във връзка със състезанието.
Защото след него съм слушала тонове Менгони, докато за останалите не може да се каже същото.
Не и в същата степен.

Не съм забравила и Рафаел Гулацци, но той попада в по-друга категория.
Участието му на Евровизията изгледах на крака; дори не бях усетила кога съм се изправила Simple Smile)))))

# 57
  • DE
Не си само ти с мъжките изпълнители  Heart Eyes мен рядко ме впечатляват жени, още повече рядко ме разчустват  Crazy но като каза Желко се сетих за любима импровизация в хотел  Grinning

балканската ми душа понякога надделява над европейската  Flutter  Laughing

# 58
Румъния отпада, дисквалифицират участника ѝ заради дългове на телевизията. Sad
http://eurovision.bnt.bg/romania-nyama-da-uchastva-na-eurovision/

# 59
Странно е, че дълговете на Румънската телевизия TVR са още от 2007 г., а те винаги участват в Евровизия. Фенове предлагат Ovidiu Anton да представи песента си  аналогично на случая Anna Book (дисквалифицирана от участие в Melodifestivalen 2016 заради песента, но допусната да я изпее). Сергей Лазарев (Русия) е предложил Ovidiu Anton да бъде поканен на финала като гост.

....мен рядко ме впечатляват жени, още повече рядко ме разчустват
Впечатлена съм от Rona Nishliu (Албания 2012) и Pastora Soler (Испания 2012) като изпълнителки.

Общи условия

Активация на акаунт