ЕВРОВИЗИЯ 19 - Come Together

• 36 700
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
Белгийката като нищо ще спечели.
Нищо особено не е песента, ама тя младичка и симпатяга.

# 736
  • Вестерос
Сега видях, че Поли свети в тъмното  Grinning

Забелязах, че са минали всички по-живи песни без украйна

# 737
Радвам се Поли, ще я видим в събота, тогава ще мога и да гласувам. Само украинката как ще я изтърпя на живо #Shocked

# 738
  • София
Знамето на Израел ми избоде очите.
И оп - нашето. Joy Joy

# 739
  • Вестерос
Носи си сирене за запушване на ушите, Пюр  Laughing

# 740
  • DE
И мен малко ми тъжно за вълка и Ваня.

# 741
Някои от финалистите е цяло чудо, че са на финал... Rolling Eyes

# 742
  • Вестерос
Не съм гледала първия полуфинал, обаче Австралия, ние и украинката ще сме в топ 5 100%

# 743
  • София
И Белгия е с много големи шансове според мен.

# 744
  • в сърцето на един мъж...
И първия беше толкова крив, колкото тоя. Тази година няма нищо интересно, което да те грабне от раз

# 745
  • HH
Някой друг имаше ли проблем с гласуването. Не успях нито с смс, нито с обаждани, нито през мобилното приложение.  newsm78 newsm78 И в началото мислех, че само на Поли номерът не работи, но и за друг не ми се получи с гласуването #Cussing out

# 746
  • София
БНТ как се излагат с качеството на живото включване в момента, не е истина! 2016 година сме!! Ще кажеш, че директна връзка с Космоса осъществяваме.  Joy

# 747
  • Там,където се събуждам щастлива.
Радвам се за Поли. Държа се много професионално на сцената. Единствено лично аз трудно й разбирам какво пее. Други, като мен?
От другите песни ми харесва на холандеца. Без крясъци и викове, само с глас и излъчване приковава вниманието.

# 748
  • София
Някой друг имаше ли проблем с гласуването. Не успях нито с смс, нито с обаждани, нито през мобилното приложение.  newsm78 newsm78 И в началото мислех, че само на Поли номерът не работи, но и за друг не ми се получи с гласуването #Cussing out
Аз гласувах с обаждания и от апликацията (не можем със смс-и) от Англия 10 пъти и нямах никакъв проблем. Wink

# 749
  • Вестерос
Аз пък й разбирам на Поли като пее на английски

Общи условия

Активация на акаунт