ЕВРОВИЗИЯ 19 - Come Together

• 36 697
  • 772
  •   1
Отговори
# 750
  • HH
Някой друг имаше ли проблем с гласуването. Не успях нито с смс, нито с обаждани, нито през мобилното приложение.  newsm78 newsm78 И в началото мислех, че само на Поли номерът не работи, но и за друг не ми се получи с гласуването #Cussing out
Аз гласувах с обаждания и от апликацията (не можем със смс-и) от Англия 10 пъти и нямах никакъв проблем. Wink

На мен в Германия не ми се получи никак. Сега ще драсна два реда на организаторите, да си погледнат нещата.

# 751
  • в сърцето на един мъж...
Аз гласувах със смс, приятелка също. Каза, че са получени.

# 752
Аз вече се размечтах за място в тройката на финала. Simple Smile Що пък не?

# 753
  • Norge
И четримата ми са на финал.  Hug

За беда, и противните двама - също.
За Татаристан всички сме на едно мнение, но на мен и Австралия ми бър-ка в здра-ве-то! Роботите от паузата биха изпели нещо, каквото и да е то, с повече чувство. Лоботомиран глас.  Close

# 754
  • DE
При нас не прие смс с опратор Лайка мобайл който е за цяла Европа  newsm78 . Но с другият телефон на О2 се получи.

# 755
  • Berlin
Аз на тази с клековете/синята коса нищо не й разбрах, много ми заваляше. Не, че много ги слушам.

# 756
  • Вестерос
Във фб са луднали по светещия костюм на Поли и я слагат на равно с Израел и Австралия

# 757
И шведите от един мъжки форум са луднали по нея, а някои от тях направо са влюбени в нея - постват снимки, клипове, много чаровна била...казах им да гласуват на финала, то само с харесване не става Laughing

# 758
Радвам се много за Поли!  Party
Жалко за Беларус...
Само на мен ли ми се струва някак по-бавна нашата песен, отколкото на студийния запис? Все едно някой и друг такт е заминал някаде. По-жива ми е иначе.  Thinking

# 759
Ехааааа Heart Eyes  Айде, мобилизирай ги Пуре Crazy Аз днес на колко приятели досадих с агитация....  Laughing

# 760
Мен ми направи впечатление как започнаха с кадър с близък план на лицето и как си отваря очите.
Ами много ни е хубаво момичето, пък и усмихнато, цялата свети.  Heart Eyes.
Господ като и го е дал, защо пък да не го използва.

Мечтая си за 5-тицата, но не знам. За минаването и във финала бях сигурна, виж за предно класиране не смея да се отпусна. Хем съм убедена, че заслужава в тая бозава компания.
Като се подхванат по републики и съседи, като нищо Украйна ще ни задмине пепел ми на езика.

# 761
  • Вестерос
Много я харесват украйната  #Cussing out

# 762
  • София
Пиша от телефон, ама да си кажа - БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е В ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА ФИНАЛА В СЪБОТА. Поли току-що го изтегли.
От мен - лека нощ на всички!

# 763
  • София
Не искам да съм песимист, ама това ми се струва, че е малшанс с по-предна позиция като участие на финала. Гласуващите ще запомнят повече тези, които участват към края. Въпреки кратките повторения. Просто като цялостно впечатление.
Дано да не се получи така!

# 764
  Според мен всеки, който пуска СМСи вече си е избрал фаворит. И просто ще се забавлява на финала.
Ако бях  Поли, щях да обърна внимание на контакта с публиката. А Поли това го умее много добре.

Общи условия

Активация на акаунт