ЕВРОВИЗИЯ 19 - Come Together

• 36 721
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Момичето с клековете 😂 ще ме умори!Като някой беше написал Ни моя😄

# 676
  • София
3 гласа от мен засега и няколко гласа от български студенти в Англия. Grinning Grinning

# 677
  • DE
В БГ есемеса е 1,20 в Германия 0,20 цента  Shocked

Гласувах  Twisted Evil

# 678
Много благодаря

ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ:

от стационарен: 09015 22 52 12
от мобилен: 622 52 12

# 679
  • София
В БГ есемеса е 1,20 в Германия 0,20 цента  Shocked

Гласувах  Twisted Evil
15 пенса във Великобритания. Grinning Grinning

# 680
  • Испания
Ха, ха! В чата пише: "Ако не мине България, ще се самоубия."

# 681
  • Вестерос
Преди които влизаха в топ 10 на финала , участваха на другата година директно на финал., точно след Елица и Стунджи го махнаха това

# 682
  • Вестерос
Защо текстът на украинската песен е на английски и... турски? Shocked Shocked Shocked

Не е турски, кримскотатарски е.
Певицата е татарка.

Tiffany Aching, не, нова е песента. Просто текста е свързан със събитията около депортацията на татарите 1944.
ooooh! значи очаквам песен за турското робство да направим за догодина

# 683
  • DE
Сега осъзнах, че есемеса ми е бил напразен. Германия не участва тази вечер и съответно май не гласува  Tired
Мамка му, ядосах се  #Cussing out голяма съм шматка  Confused

# 684
  • Испания
Преди които влизаха в топ 10 на финала , участваха на другата година директно на финал., точно след Елица и Стунджи го махнаха това

Защото най-вече испанците бяха бесни, че изпадат в дъното и поискаха като учредители на конкурса да се класират директно. Мотивите бяха, че бившите съветски републики гласуват една за друга, бившите югославски - също. Както и комшиите - едни за други.

# 685
  • Испания
Сега осъзнах, че есемеса ми е бил напразен. Германия не участва тази вечер и съответно май не гласува  Tired

Можеш от Германия според картата.

# 686
Сега осъзнах, че есемеса ми е бил напразен. Германия не участва тази вечер и съответно май не гласува  Tired
Мамка му, ядосах се  #Cussing out голяма съм шматка  Confused
Не е напразен. Германия може да гласува, въпреки че не участва.

# 687
  • в сърцето на един мъж...
Дане, напротив, можем да гласуваме. Изписват ни номерата и казаха, че можем от тук да гласуваме. Не е напразен Hug

# 688
  • София
Аз видях само две думи, които са същите на турски. Grinning И, понеже върша сто неща едновременно, реших, че всичко е турски. Mr. Green Мерси за пояснението! Hug

Дане, валиден ти е смс-ът. Германия е една от трите големи, които ще бъдат представени днес - така че можеш да гласуваш. Както и Великобритания, и Италия. Wink Wink

# 689
  • Вестерос
В сайта пише, че може да се гласува, защото е от страните основателки

Общи условия

Активация на акаунт