"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 701
  • 563
  •   1
Отговори
# 450
На мен Калин ми се струва инфантилен и ужасно, ужасно лигав като говори по интервюта (не визирам последното му, защото не съм го гледала).
Като актьор не го харесвам също, да не говорим за секс-символ, че го бяха провъзгласили, но пък наистина има хубав глас и сега в Капките има добри превъплъщения.

# 451
  • Бургас
Аз пък и двамата ги харесвам.........на телевизора Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам никакво намерение да общувам с тях.

# 452
  • Русе
Като актьор не го харесвам също, да не говорим за секс-символ, че го бяха провъзгласили, но пък наистина има хубав глас и сега в Капките има добри превъплъщения.

И аз така. Преди Капките изобщо не го харесвах.  Peace

# 453
  • Варна
Аз се сетих, че Кание може да се падне на някого. То няма такъв "поглед" като неговия. Джей Ло и тя май скоро не се е падала, ако изобщо се е падала в някой от първите два сезона, понеже третия сезон го гледах и нямам спомен да се е падала.

# 454
Преслава за пореден път не се справи добре. Фолкаджийката си пее както си знае, дори и песен на Лили Иванова. Но пък има самочувствие!  Joy
Абсолютно! То и на Азис му личаха чалгарските специфични извивки. Явно който и да поканят от фолк гилдията ще го има този ефект.  Mr. Green

# 455
Преслава докара донякъде Лили Иванова. Но  на моменти наистина го избиваше на чалгия.

# 456
През повечето време.  Mr. Green

# 457
За мен победител както тази седмица, така и миналата е Поли. С Рафи бяха наистина като две капки вода. Много е талантлива, но малко недооценена като че ли. Направи ми впечатление че води в генералното класиране, като в същото време не е печелила нито един от концертите. Явно нещо все не й достига. Все пак се радвам за Геро, че спечели. Въпреки нелепия си вид, изпя песента си без да пародира, за разлика от Преслава, която от толкова лигавене, чак предОбри образа на Лили.  
Прея се оказа много артистична. Справя се много добре с танците и жестовете, но гласът й е много специфичен и разпознаваем и каквото и да изпее звучи като себе си.
Джулия не можа да се справи с Бионсе изобщо. Нито пеенето, нито танците й се получиха. Но е истина, че Бионсе не пее припевите на песните си на живо. За тази цел си има три яки беквокалистки-всяка по 100 кила.  Simple Smile

# 458
  • Berlin
Нещо се обърках с темите. В предната не обсъждахме ли пак тази седмица, щото писах за Поли-Рафи и Преса-Лили? newsm78 И бутона.

# 459
  • Карлово
За мен победител както тази седмица, така и миналата е Поли. С Рафи бяха наистина като две капки вода. Много е талантлива, но малко недооценена като че ли. Направи ми впечатление че води в генералното класиране, като в същото време не е печелила нито един от концертите. Явно нещо все не й достига. Все пак се радвам за Геро, че спечели. Въпреки нелепия си вид, изпя песента си без да пародира, за разлика от Преслава, която от толкова лигавене, чак предОбри образа на Лили. 
Прея се оказа много артистична. Справя се много добре с танците и жестовете, но гласът й е много специфичен и разпознаваем и каквото и да изпее звучи като себе си.
Джулия не можа да се справи с Бионсе изобщо. Нито пеенето, нито танците й се получиха. Но е истина, че Бионсе не пее припевите на песните си на живо. За тази цел си има три яки беквокалистки-всяка по 100 кила.  Simple Smile

С всичко съм съгласна напълно, особено за Поли, досега само тя не ме разочарова, но все пак в анкетата гласувах за Калин. Не съм му фен, но това изпълнение много ме зарадва. Hug

# 460
Поли за мен е най-ощетеният участник досега - и като Йорданка Христова, и като Рафи беше страхотна, заслужаваше да спечели.

# 461
Много искам да видя Гуен Стефани като образ в Капките,също и Лиам Галахър от Оазиз()извинете ме ,че така го пиша ooooh!) Той е доста специфичен като образ и глас.
От рапърите Пъф Деди е интересн ,но там няма да посмеят  Mr. Green
След Криско дано да не видим за пореден път 100 кила ,че е губене на време това.Поне Мишо Шамара да имитираха ,като искат да е БГ  Crossing Arms

# 462
  • Berlin
На Шамара нов текст на песните ще трябва да мислят, ако ще се излъчва на живо. Laughing Ненчо имитира Криско също.

# 463
  • through the wormhole
На Шамара нов текст на песните ще трябва да мислят, ако ще се излъчва на живо. Laughing Ненчо имитира Криско също.
Представих си по-голямата част от изпълнението - бийп, бийп, бийп. hahaha

# 464
  • София
Но пък има самочувствие!  Joy

... за целия китайски народ.  Mr. Green

newsm10

Аз също не харесвам Калин Врачански.

Видяхте ли, че четат нашите коментари! За миналия сезон ги критикувахме за грима за това, че за някои изпълнители полагат повече старание в грим и прическа, а за други - не. Също така ги критикувахме за това, че всеки сезон едни и същи песни и изпълнители пускат за имитация. Този сезон има напредък.... Grinning А, да - най-важното, вече Халваджиян не е в журито!!!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт